Įkraunama...
Įkraunama...

Prostatos bėdos

QUOTE(žirafėlė @ 2009 03 02, 15:39)
Prausiklių apskritai nereikia. Vandens pakanka. Kai vyras turėjo problemų su prostata, tai gėrė dilgėlių arbatą. Aišku, ir Prostamolį. Tik pagerėjimas atsirado po gerų 3-4 sav.
Kiek žinau gėrė, gal tris mėnesius.Priverst sunku juos pas gydytojus nukulniuot. Kai prispiria,tada jau nebūna kur dingti.

Dilgeliu arbata padeda? Mums prostamolio nesake gerti, antibiotikiu menesiui ivairiu prirase ir vitaminu. Dabar paskutine savaite geria, ziuresim kas bus. O del ejimo, tai gavos beveik per prievarta, nors jokiu simptomu nebuvo, jautesi gerai,tik norejau, kad pasitikrintu. Viena pastebejima turi, tai, kad seniau sperma buvo kaip vanduo tokia skysta, o dabar kazkur pora savaiciu tirstesne. Nu bet cia jau nezinau kaip turi but...
Atsakyti
Kol nebuvo reikalo,apie prostata mazai ka zinojau,kai prireike daug prisiskaiciau vyro labui smile.gif Gerbiu liaudies medicina.Dilgeliu arbata reiktu gerti tris kartus per diena.Apskritai ta arbata ir moterims gerai. Taigi net nezinojau,kad prostata gamina sekreta,kuris sudaro 90% spermos blush2.gif Ten slypi visas vyriskumas.O Prostamolis yra augalines kilmes.Ten tokios kapsules,kurias karta per diena reikia gert.Maniskiui tada nueme uzdegima,deginima.Kiek zinau,jos skirtos ir lytinei funkcijai palaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žirafėlė @ 2009 03 04, 19:36)
Kol nebuvo reikalo,apie prostata mazai ka zinojau,kai prireike daug prisiskaiciau vyro labui smile.gif Gerbiu liaudies medicina.Dilgeliu arbata reiktu gerti tris kartus per diena.Apskritai ta arbata ir moterims gerai. Taigi net nezinojau,kad prostata gamina sekreta,kuris sudaro 90% spermos blush2.gif Ten slypi visas vyriskumas.O Prostamolis yra augalines kilmes.Ten tokios kapsules,kurias karta per diena reikia gert.Maniskiui tada nueme uzdegima,deginima.Kiek zinau,jos skirtos ir lytinei funkcijai palaikyti smile.gif

Del sekreto tai mum gydytoja daugmaz paaiskino ir patare kad butu gana dazni santykiai, nes tai gana svarbu, taip pasisalina tas sekretas is prostatos. Pas ji sake labai didelis leukocitu kiekis, bet simptomu jis jokiu nejaucia, jokio deginimo , jokio perstejimo, ir i WC kaip uzsuktas nelaksto. Girdejau, kad dar kazkokia arbata gerai, tik nepamenu jos pavadinimo. g.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo prostatito stadijos ir nuo formos. Jeigu vyrui viskas gerai, jam nieko nereikia, ir net profilaktiškai tikrai nereikia gerti jokių vaistų, tokių kaip Prostamol Uno. Dėl liaudies medicinos, vėl gi priklauso nuo prostatito stadijos. Jei jis tapo lėtinis, tai vargu ar tokiais metodais išgydysite jį. Tuomet reikia darytis tyrimus, nes vien vaikšiojimas pas urologą patikėkit nieko neduoda. Reikia darytis prostatos pasėlį, bakterinį pasėlį ir išsiaiškinti kas pastoviai sukelia uždegimą. O tai gali būti labai daug kas. Elementariausia uroplazma, mikoplazma arba chlamidijos. Jeigu moteris turi chlamidijų, tuomet anksčiau ar vėliau vyrui garantuotas prostatitas. Tada moteriai labai svarbu taip pat pasidaryti tyrimus.
Atsakyti
Del tu visu tyrymu tai tikrai sutinku.Apskritai vyrams net nieko neitariant reiktu issitirti.Jei viena karta neisvengei problemu,negali but garantuotas,kad tai nepasikartos.Jeigu ir jautiesi sveikas,dar nereiskia kad sveikas esi blush2.gif As tai uz profilaktiska vartojima,ypac jei vaistai augalines kilmes ir nekelia jokiu salutiniu poveikiu.Pati profilaktickai daznai naudoju Lomexin zvakutes,o vyras Prostamol.Tikrai nekenki sau,tiesiog apsidraudi mirksiukas.gif
Atsakyti
to ragany. Jus papuolete pas ceslova maksvyty cia klaipedoje. Ne koks pasirinkimas. Is patirties zinau. Siule masaza su vibratoriu, bande man spermos tyrima vietoje padary, tai yra sako atsigulk as tau pasmaukysiu ir istirsim sperma. doh.gif . As sakau kad kazin ar kas paciam gausis, juk man reikia susijaudint. O jis man mehaninis veiksmas pastatys. doh.gif Bet aisku nieko neisejo , nes as na nesu zydras. Vienu zodziu jis man pasirode laaabai jau itartinas tipas. O jo tokie bajeriai mane rimtai sokiravo. Nuejau pas normalu urologa.

Papildyta:
tas is vyru sveikatingumo centro kur pradzioi buvot pasistates kabinete pati paprasciausia mikroskopa koki ir as namuose turiu pasako kokio senumo prostatitas. doh.gif . Nu nezinau jau labai ten viskas nerimta g.gif
Atsakyti
QUOTE(tools @ 2009 03 22, 19:10)
to ragany. Jus papuolete pas ceslova maksvyty cia klaipedoje. Ne koks pasirinkimas. Is patirties zinau. Siule masaza su vibratoriu, bande man spermos tyrima vietoje padary, tai yra sako atsigulk as tau pasmaukysiu ir istirsim sperma.  doh.gif . As sakau kad kazin ar kas paciam gausis, juk man reikia susijaudint. O jis man mehaninis veiksmas pastatys. doh.gif  Bet aisku nieko neisejo , nes as na nesu zydras. Vienu zodziu jis man pasirode laaabai jau itartinas tipas. O jo tokie bajeriai mane rimtai sokiravo. Nuejau pas normalu urologa.

Papildyta:
tas is vyru sveikatingumo centro kur pradzioi buvot pasistates kabinete pati paprasciausia mikroskopa koki ir as namuose turiu pasako kokio senumo prostatitas.  doh.gif . Nu nezinau jau labai ten viskas nerimta  g.gif

Jojo, pas ta pati papuolem, jis buvo pries susipazistant su manim pas sita daktara. O kai as tyriausi, paparsiau, kad ir jis issitirtu, gerai, kad ejau su juo kartu, nes kai pamaciau as ta ceslova, pasakiau, kad cia buvo paskutinis jo apsilankymas ten. Del masazo kazkokius sake vibromasazus 10 seansu buvo paskyres kur vienas 30lt kainuoja. Spermos tyrima irgi siule daryt, ale maniskis nesutiko . Sake jei gims berniukas reiskia gera, o jei mergaite - prastesne biggrin.gif Ir siaip pasakymas kad vios ligos nuo mergu, laikykis nuo ju kuo toliau, geriau dirbk su ranka, tai ka as zinau... doh.gif ejom pas Jonkuviene paskui, ilgai teko ikalbinet, kad eitu pas kita gydytoja, bet sutiko. Paskyre mums ji gydyma, israse vaistu. Po poros savaiciu turetume vel eiti ziureti, kas gavos.
Atsakyti
Iskapsciau sena tema.. noredama suzinoti, ar prostatitas gali tureti itakos vaiku apsigimimas? o gal galite rekomenduoti gera urologa? nesvarbu kur..
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2009 01 21, 03:33)
Lėtinis prostatis nemaloni, bet tikrai išsprendžiama problema.
1. Kokie bebūtų urologai - be jų problemos neišspręsi. Gali melstis, medituot, ar kitaip š.... malt - visvien nieko nebus. Jei jau pripažįsti, kad turi problemą - koks skirtumas pas ką eit - pas terapeutą, ar pas urologą - liga yra liga ir gėdytis, ar slėpt nuo antros pusės tikrai yra nesamonė.
2. Jei prostatitą sukėlė infekcija, turi ne tik pats ją išsigydyt, bet ir antroji pusė turėtų tą patį padaryt, nes antraip gydytis iš viso nėra prasmės.
3. Jei tikiesi infekciją išsigydyt be vaistų - linkiu sėkmės dar daug metų tą beviltiškai darant. Gali tikėt ką darai ar netikėt, bet tikėjimas sukėlėjo tikrai neužmuš...
4. Reikia, bent jau stengtis, saugotis nuo peršalimų, atsirinkt alkoholį, kiek pasižiūrėt maistą ir pan. dalykus.
5. Reikia gyvent pakankamai aktyvų lytinį gyvenimą - tai labai svarbus dalykas ypač šiuo atveju.
6. Prostatitas atsiliepia lytiniam pajėgumui.

Jei elgsiesi panašiai - problemą išspręsi.
Sėkmės

jei rasai kad 99,99% kad bakterija turesiu ir as ( nes mano vyrui nustatytas prostatitas) tai ar mylintis reikia saugotis ar kaip cia tada? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(issdykelle @ 2009 03 30, 18:16)
jei rasai kad 99,99% kad bakterija turesiu ir as ( nes mano vyrui nustatytas prostatitas) tai ar mylintis reikia saugotis ar kaip cia tada? 4u.gif  g.gif

Pad maniski irgi buvo rastas prostatitas, tai paskyre gydyma ir myletis tik su prezervatyvu.. si menesi eisim vel ziuret, jei bus gerai, gal leis tos gumos nebenaudot..
Atsakyti
jei bakterija tai antibijotiku reiks abiem.Beja nesigydant gresia nevaisingumas
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 03 31, 20:17)
Pad maniski irgi buvo rastas prostatitas, tai paskyre gydyma ir myletis tik su prezervatyvu.. si menesi eisim vel ziuret, jei bus gerai, gal leis tos gumos nebenaudot..

kosmaras doh.gif tai vadinasi ir man reikia lekti pas gydytoja ir saugotis jau reikia mum tada bet kokiu atveju unsure.gif verysad.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 01, 17:11)
jei bakterija tai antibijotiku reiks abiem.Beja nesigydant gresia nevaisingumas

tai jei jam paskyre 26 dienas gerti antibiotikus tai didele tikimybe kad ir man teks tiek laiko gerti? verysad.gif
Atsakyti