Įkraunama...
Įkraunama...

"Dvarelis", buvęs 36-tasis vaikų darželis

Na maniškė neturi logopedinių problemų, tai labai tiksliai nežinau, bet šiaip ji pati yra logopedė ir turėtų ji pati dirbti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Mano sūnus lanko šį darželį jau beveik metus laiko. Šiaip galiu pasakyti, kad direktorė tikrai logopedė. Kitaip sakant yra dvi logopedės tame darželyje... Ateinanti ir direktorė...
Tikrai yra daug vaikų šiame darželyje... Gal ir ne visada viską jos sužiūri...pavyzdžiui mano sūnus kūprinasi... ir mes su vyru prašėm pakontroliuoti, kad taip nebūtų, bet auklėtoja pasakė, kad grupėje yra daug vaikų ir visų sukontroliuoti jos negali... schmoll.gif .... bet iš esmės šis darželis yra geras. Sūnus su mielu noru eina į šį darželį.
Vaikai yra pakankamai prižiūrėti ir visada yra užimti. Man neteko matyti čia totaliai neklausančių auklėtojų vaikų thumbup.gif ... Neteko matyti totalių muštynių tarp vaikų... thumbup.gif ... (yra darželių, kur auklėtojos nesugeba suvaldyti vaikų, kur totalūs bardakai vyksta...)... Tikrai auklėtojos susitvarko su vaikų auklėjimu ir jų užimtumu... nors čia ir nėra kažkokių papildomų būrelių... bet veiklos tikrai pakanka... thumbup.gif

Manau vaikai yra pakankamai ir mokomi, ir vedami į lauką.

Kadangi mano vaikas yra tikrai labai valgus, jam nelabai užtenka darželio maisto - grįžęs namo visada nori valgyti.... Bet sako, kad darželyje labai skanu.

Tai va tokia yra mano, kaip mamos nuomonė... Į šį darželį atiduosiu ir savo dukrytę... dar tiksliai nežinau nuo kada ji eis į šį darželį, bet į jokį kitą šiame rajone aš jos nenorėčiau leisti...

Jei kam dar kils kokių nors klausimų ... tikrai pasistengsiu į juos atsakyti. Tai tiek...

Sėkmės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABO: 21 liepos 2007 - 13:40
Pats fainiausias darzelis koki esu maciusi - ir aplinka smagi, ne tarybine, ir zmones tikrai labai geri dirba. Gaila tik, kad daznai perpildytas sad.gif
Atsakyti
Labas, mamytės. mes irgi ieškome darželio Aleksote. Kol kas blaškausi, kaip dūšia be vietos. Kadangi šio darželio direktorę pažįstu truputį, tai pamąsčiau, kad gal ten leiti reiktų savo baby g.gif Atsiliepimų matau nėra daug, matyt reiks kokią dieną palei tvorą su vežimu pasivažinėti ir pastebėti, kaip auklėtojos elgiasi su vaikais cool.gif Direktorės simpatiškumas ne rodiklis ten pradėti lankyti smile.gif Po kelių savaičių manau savo pastebėjimus būtinai parašysiu mirksiukas.gif

O kokio dydžio ten eilės? g.gif
Atsakyti
mes vakar į šį darželį užsirašėm, tai sakė, kad nuo kito rudens turėtume į jį papulti. Man labai patiko aplinka, labai miela direktorė. Pirmą kartą atėjau į darželį, kur direktorė taip mielai bendravo ir be jokių užuolankų "ale kaip bus sunku papulti". Atėjau, kai didieji vaikai jau laukė pietų, tai tą laiką auklėtojos matėsi išnaudojo ir užsiėmimams, kažką mokino apie raideles, o mažieji tuo metu iš lauko ėjo į grupę. Pirmas įspūdis tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
na, mes 04 01 jau išleisim savo mažulėlį į mokslus. telefonu su direktore derinau reikaliukus, labai malonų įspūdį paliko. tai pati pažadėjau 2 proc. pervesti rolleyes.gif ir dar visa šeima jiems perves cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 03 04, 19:19)
na, mes 04 01 jau išleisim savo mažulėlį į mokslus. telefonu su direktore derinau reikaliukus, labai malonų įspūdį paliko. tai pati pažadėjau 2 proc. pervesti  rolleyes.gif ir dar visa šeima jiems perves  cool.gif

tai prasom paskui atsiliepimus savo parasyti ir gal paskui rugseji susitiksim darzeli toj pacioj grupej ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ni1 @ 2008 03 08, 20:18)
tai prasom paskui atsiliepimus savo parasyti ir gal paskui rugseji susitiksim darzeli toj pacioj grupej  ax.gif  4u.gif

tikrai susitiksim drinks_cheers.gif
kol kas esame patenkinti. mažas beveik be problemų įprato eiti į darželį. pora kartų buvo pašarojimų, bet dabar rytais dažniausiai mb nueža, tai atsissveikina yriškai, be jokio liūdesio,o kartais net neatsisveikinęs nubėga žaisti.
na, remonto šiokio tokio gal ir reikėtų, langai nekeisti. bet langai labai brangūs, ns pastatas istorinis. o šiaip viskas švaru, tvarkinga.
vaikis valgo be problemų, ko apie namus nepasakyčiau.
auklėtojos ok, bet man fainiausia šeimininkutė. pirmomis savaitėmis mažiui buvo nelaimingas atsitikimas, tai šeimininkutė net trusikėlius išplovė, išdžiovino.
--------------
žodž, mes patenkinti. jei ką,klausk smile.gif
tiesa, darželiui pervedėme 2 proc/ bet nieks neprašė ir nereikalvao, savanoriškai pervedėme su mb, taip pat ir mano mam su broliu pervedė.
Atsakyti
Sveikos mamytes. smile.gif Pradejom mes ta darzeli lankyti nuo rugsejo. Bet nors jau ir spalis, mano Ievute vis dar nepripranta ten. Nezaidzia su vaikais, siandien isvis atsisake valgyti... schmoll.gif O atrode tokia drasi namuose. Visi stebisi... g.gif ar jusu vaikuciai lengvai priprato jau?
Atsakyti
QUOTE(moniqiu @ 2008 10 09, 13:07)
Sveikos mamytes.  smile.gif Pradejom mes ta darzeli lankyti nuo rugsejo. Bet nors jau ir spalis, mano Ievute vis dar nepripranta ten. Nezaidzia su vaikais, siandien isvis atsisake valgyti...  schmoll.gif O atrode tokia drasi namuose. Visi stebisi...  g.gif ar jusu vaikuciai lengvai priprato jau?

Laba, pradejo ir mano Pupas eiti i si darzeli nuo rugsejo. nors iki dabar pilnai atlanke maziau nei 5sav, visa kita laika sirgo doh.gif siaip is pradziu man labai patiko viskas tame darzelyje, bet dabar kazkaip tai tas tai anas pradeda liuti. tarkim gryzom po ligos o is spinteles buvo dinge batukai, su kuriais vaiksto grupeje ir rubeliai (paruosti "avariniam" atvejui). kai paklausiau kur viskas dingo, aukletoja man atsake, kad as viska issinesiau namo blink.gif blink.gif paskui visi daikteliai atsirado, kai viena mamyte isgirdus musu pokalbi, pasake, kad jos spinteleje svetimi daikteliai sudeti. dar vaikas siandien praskelta kraujuota lupa atbego manes pasitikti, kai paklausiau kas nutiko - aukletoja pasake, kad nieko nezino, nieko nemate... unsure.gif
na zodziu tokie dalykai tai nelabai nelabai man... g.gif g.gif
ir dar tos rinkliavos... is pradziu po 5lt i menesi kazkokiems vaikiskiems smagumynams, dabar jau 40 lt vel uz flomasterius ir popieriu blink.gif blink.gif
net nzn, juk ne i mokykla vaikas eina, pratybu ir vadoveliu nereikia pirkt... o dabar kiek suprantu tai flomasteriu vaikai turi su kaupu, nes maniskis kasdien grizta nuo galvos iki koju ispaisytais rubais doh.gif na bet negaliu daug pypaut kadangi tevu susirinkime nebuvau. o nebuvau, nes sirgom ir nieko apie tai nezinojau verysad.gif
Gal atsilieps daugiau mamyciu, kuriu vaikuciai nuo s.m. rugsejo pradejo eiti si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(moniqiu @ 2008 10 09, 12:07)
Sveikos mamytes.  smile.gif Pradejom mes ta darzeli lankyti nuo rugsejo. Bet nors jau ir spalis, mano Ievute vis dar nepripranta ten. Nezaidzia su vaikais, siandien isvis atsisake valgyti...  schmoll.gif O atrode tokia drasi namuose. Visi stebisi...  g.gif ar jusu vaikuciai lengvai priprato jau?

mūsų įprato per kelias dienas. pirmą savaitę atostogavau, tai pasiimdavau iki pietų miego, o po savaitės ir pietų nebuvo problemų palikti. po atostogų vėl viskas gerai buvo, nereikėjo iš naujo pratintis.
Papildyta:
QUOTE(Zajoncek @ 2008 11 04, 17:21)
ir dar tos rinkliavos... is pradziu po 5lt i menesi kazkokiems vaikiskiems smagumynams, dabar jau 40 lt vel uz flomasterius ir popieriu  blink.gif  blink.gif 
net nzn, juk ne i mokykla vaikas eina, pratybu ir vadoveliu nereikia pirkt...  o dabar kiek suprantu tai flomasteriu vaikai turi su kaupu, nes maniskis kasdien grizta nuo galvos iki koju ispaisytais rubais  doh.gif  na bet negaliu daug pypaut kadangi tevu susirinkime nebuvau. o nebuvau, nes sirgom ir nieko apie tai nezinojau  verysad.gif 
Gal atsilieps daugiau mamyciu, kuriu vaikuciai nuo s.m. rugsejo pradejo eiti si darzeli?

ne skųstis reikia, o vaikščioti į susirinkimus cool.gif nebuvau, nežinojau - norint galima ir pasidomėti, nes paprastai rudens pradžioje visur būva susirinkimai. dabar bus susirinkimas trečiadienį.
pirmiausia švietimo įstatymas - kanceliarinėmis priemonėmis vaikus aprūpina tėvai, ne ugdymo įstaiga. kaip į mokyklą perka tėvai visas kanc priemones, taip ir į daržą. jei įsivaizduoji, kad mokyklai viską supirksi už 40 litų (kanc priemones, pratybas, etc.), turiu nuvilti - ašaros, tikrai nesupirksi.
be to, 20 litų skirta pirkti žaislams, 20 - kanc priemonėms. sumas sutarė susirinkime dalyvavę tėveliai ir mamytės nail.gif auklėtojos NESIKIŠO. draugė vilniuje vaikui nešė kanc prriemones metams pagal sąrašą, išleido virš 60 litų. tai tik džiaukis, kad išleisi 20 litų. nes auklėtojos sakė, akd nereikia visai grupei 20 akvarelių, pilnai užtenka 10. bet jeigu visi suneš akvereles, jų bus 20. o tai nėra būtina. be to, jeigu nupirksi vaikui dažus už 10 litų, o aš už litą, tikrai niekas nežiūrės, kad taviškis pieštų su brangiais tavo atneštais dažais, o maniškis - su mano pigiais. išdalins bet kaip.
beje, yra išrinktas šioks toks tėvų komitetas. tie 40 litų yra pas vieną iš mamų - kreipkis, parodys čekius.
jeigu ką, popieriaus tėveliai ir juodraštinio atneša kasdieniniam peckiojimui. ir tėveliai po 2 procentus perveda. šiemet pervedėm mes su vyru, dar mano mama ir brolis. mums negaila, nes daržą lanko mūsų vaikas. kai nebelankys, pervesim kažkam kitam.
rinkliavos neprievartinės, bet paskui nenorėk, kad ir tavo vaikui darželyje kalėdų senis atneštų dovaną. dovanėles taip pat tėveliai perka, nes kalėdų senio iš tikrųjų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 06 lapkričio 2008 - 19:36
beje, visada yra galimybė rinktis: pervesti vaiką į kitą darželį, samdyti auklę ar kuriam nors iš tėvų nedirbt.
Atsakyti