Neperskaičiau visos temos, tai nepykit, jei kartosiuosi
Aš vedu saviškę į šitą darželį
Turbūt kaip ir kiekviename darželyje yra ir pliusų, ir minusų, bet visumoje man ganėtinai priimtinas tas darželis
Labai patinka, kad darželis yra mažas, ir visos auklėtojos, net "didžiukų" pažįsta visus vaikučius. Tokių vaizdelių, kaip pasakojo kažkuri mamytė apie ratu sėdinčius ir negalinčius imti žaislo vaikus, tikrai nėra
Kadangi pati gyvenu nuo mažumės Aleksote, pažįstu labai daug vaikų, lankiusių šį darželį. Ir visi jie išaugo fainais vaikučiais, visi neturėjo darželiui jokių nusiskundimų, dauguma jų net patys prašydavo, kad leistų tėvai nakvoti darželyje kartu su kitais vaikais (na čia didesnieji, maniškė dar apie net pagalvoti negali
)
Jei reikia atsiliepimų, prašom klauskit
Beje, dėl auklėtojų - mažiukų grupėje yra 2 - viena žiauriai nuostabi auklėtoja, kita irgi gera, gal truputį griežtesnė.
Šeimininkutė - irgi labai faina moteris.
Vyresnėlių auklėtojos labai nepažįstu, bet kiek klausiau savo mergičkos, jai ji irgi patinka.
Labai nuostabus žmogus yra darželio vedėja
Kas nelabai patinka man, žmogui, kuris nuo tradicinio tikėjimo yra laaaaaaaaabai stipriai atitrūkęs, tai, kad pas vaikučius į savaitę kartą ateina vienuolė iš šalimais esančio vienuolyno ir pasakoja apie gyvenimą, Dievulį. Šiaip gal ir gerai, gražių dalykų turbūt pasakoja... Ir vaikai nežinau ar dažnai, ar kaskart, bet prieš valgydami meldžiasi, maldelė paprasta, kažkas į tai " Ačiū tau Dievuli už maistelį ir t.t." Kažkada maniškė suskėlė prieš valgį