Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(vinita @ 2006 10 02, 11:01)
merginos o kaip manot su tokiais rezultatais imanoma naturaliai? ar tik IUI jau ?

Naturaliai - sunku, butu stebuklas ( o jie kartais pasitaiko 4u.gif ).
Siaip siulo IUI. O jei buna tik 5 mljn - jau siulo IVF.
Papildyta:
Pastebejau kad tikros ribos kada IUI, o kada jau IVF sunku nustatyti.
Su panasiais rezultatais kai kam net darant IVF prireikia ICSI, tai yra mechaninis kiausialastes apvaisinimas spermiuku. Bet cia turbut ir nuo kiausialastes sieneles storumo priklauso.
Atsakyti
merginos, kreipiuosi i tas, kurios cia seniau lankosi, nei as. Ar pastebejote, kas is pastaruoju metu pastojusiu merginu (pamenu tik Keite) turejo ne savo, o vyru problema? Zodziu, bandau issiaiskinti, kaip sekasi pastoti su problemine sperma.... blush2.gif
Ir dar - gyd.Bosas - andrologas ar urologas? Ir kur dirba? Maniskis su gan prastais rezultatais nuejo pas gerbiama urologa, tai tas priteike vilciu, kad cai reikia paziureti, kad nemato nevaisingumo, o "tik" pakitimus, kad automatiskai aparatu ziurint neimanoma atskirti leukocitu nuo dar kazko, reikia ziureti paprasciau, "neginkluota" akim, is kur tie leukocitai ir t.t. Zodziu, koki pusvalandi po vizito kuteno maloni viltis, bet po to, apsvarscius viska, ka esu girdejus, skaicius, etc., sparnai ir vel nusviro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 10 02, 12:14)
merginos, kreipiuosi i tas, kurios cia seniau lankosi, nei as. Ar pastebejote, kas is pastaruoju metu pastojusiu merginu (pamenu tik Keite) turejo ne savo, o vyru problema? Zodziu, bandau issiaiskinti, kaip sekasi pastoti su problemine sperma.... blush2.gif
Ir dar - gyd.Bosas - andrologas ar urologas? Ir kur dirba? Maniskis su gan prastais rezultatais nuejo pas gerbiama urologa, tai tas priteike vilciu, kad cai reikia paziureti, kad nemato nevaisingumo, o "tik" pakitimus, kad automatiskai aparatu ziurint neimanoma atskirti leukocitu nuo dar kazko, reikia ziureti paprasciau, "neginkluota" akim, is kur tie leukocitai ir t.t. Zodziu, koki pusvalandi po vizito kuteno maloni viltis, bet po to, apsvarscius viska, ka esu girdejus, skaicius, etc., sparnai ir vel nusviro  verysad.gif

pas mus problemos su sperma ir labai didelės. aš visgi susidariau tokią nuomonę, kad pastoti kai yra vyro problema, sunkiau nei kai problemos moteriškos. jaučiu, kad taip yra dėl jog dėl prastos spermos dažniau gaunasi prastesni embrionai. verysad.gif bet čia tik mano asmeninė nuomonė, moksliniais tyrimais nepatvirtinta. rolleyes.gif
Atsakyti
Na mes ir vargstam su prasta vyro sperma, beje jau 6 metai naturaliai nei per kur, g.gif nors vyras 3 metai gydosi nuo prostatito, bet kuo toliau tuo sperma prastesne, doh.gif siulo pabandyti kokias 3 IUI ir po to IVF, nors dar pati pasisiuliau Laparoskopine operacija pries tas visas proceduras, kad butu apsoliuciai viskas aisku, nes gimdos nuotraukoje ne viskas tiksliai matosi. Manau, kad vilciu belekaip pastoti mazai, unsure.gif bet bandom ir dar bandysim, kad senatveje, galetumem nors sau pasakyti, kad padareme viska ka galejome......... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 10 02, 12:14)
Ir dar - gyd.Bosas - andrologas ar urologas? Ir kur dirba? Maniskis su gan prastais rezultatais nuejo pas gerbiama urologa, tai tas priteike vilciu, kad cai reikia paziureti, kad nemato nevaisingumo, o "tik" pakitimus, kad automatiskai aparatu ziurint neimanoma atskirti leukocitu nuo dar kazko, reikia ziureti paprasciau, "neginkluota" akim, is kur tie leukocitai ir t.t. Zodziu, koki pusvalandi po vizito kuteno maloni viltis, bet po to, apsvarscius viska, ka esu girdejus, skaicius, etc., sparnai ir vel nusviro  verysad.gif

Gyd. Bosai Kaune yra du - tevas ir sūnus. Vyresnysis - urologas, o sunus - "Motina ir vaikas" klinikoje andrologo srityje tobulinasi kiek zinau.
Atsakyti
Turiu klausimeli, sakykit ar darant ivf dar butina spermograma, jei paprastas spermos tyrimas buvo geras?
Atsakyti
nebūtinas
Atsakyti
Pas mus irgi su sperma problemos,
daktare paziurejus i spermogramos rezultatus, liepe pasirodyt po 3 menesiu su pakartotiniu rezultatu ir jei nebus jokio pagerejimo, tai ir man visus tyrimus nutrauks. Ir jokiu IUI ir IVF nerekomenduoja, sake - arba donoras arba ivaikinimas
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2006 10 05, 20:32)
Pas mus irgi su sperma problemos,
daktare paziurejus i spermogramos rezultatus, liepe pasirodyt po 3 menesiu su pakartotiniu rezultatu ir jei nebus jokio pagerejimo, tai ir man  visus tyrimus nutrauks. Ir jokiu IUI ir IVF nerekomenduoja, sake - arba donoras arba ivaikinimas

Vien is spermogramos nusprende kad nera ko gydyti? blink.gif
O gal bandys kokia priezasti nustatyti?

Tik nenusimink... dar galima TESA.. gal ispunktuotu is seklidziu gyvu uodegyciu...

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 10 05, 19:35)
Vien is spermogramos nusprende kad nera ko gydyti?  blink.gif
O gal bandys kokia priezasti nustatyti?

Tik nenusimink... dar galima TESA.. gal ispunktuotu is seklidziu gyvu uodegyciu...

wub.gif

Tai kad pas ji ten beveik nieko nera, tai ka jau kalbet apie judruma doh.gif
Na jis kitai savaitei uzsiregistravi pas gydytoja, ziuresim ka ten paporins
Atsakyti
Gal kas galite pargabenti Speman ir pasidalinti ax.gif
atsilyginsiu 4u.gif
Atsakyti
Gulbe, pas mus irgi problemos su sperma. Dariausi 8 IUI, ruošiuosi IVF. 3 metus nerado vyro problemų, paskui staiga rado. Daug ten niuansų gali būti.
Šiaip, man rodos, gerokai daugiau bėdos, kai problema vyro, o ne moters..sad.gif
Atsakyti