Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Puk @ 2006 09 28, 15:53)
Gal galite pakomentuoti ar būtina IUI, gal galima ir natūraliai nestuke.gif , nes jau gydytoja siūlo IUI:
A-11
B-37
A+B -48
1ml. - 45 mln.
visame - apie 250 ml.
leukocitai - 16-18

mano supratimu - puiki sperma. Tik kad va leukocitai rodo, kad uzdegimas yra.
O kaip komentavo gydytoja, kodel siulo IUI, del kokiu priezasciu ?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 09 28, 16:53)
Gal galite pakomentuoti ar būtina IUI, gal galima ir natūraliai nestuke.gif , nes jau gydytoja siūlo IUI:
A-11
B-37
A+B -48
1ml. - 45 mln.
visame - apie 250 ml.
leukocitai - 16-18

sakyčiau rodikliai labai panašūs į mūsų, bet mums su natūraliu nestuke.gif problemų nebuvo wub.gif gal tik dėl leukocitų nežinau, kokią jie įtaką turi, nes pas mus nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 09 28, 13:53)
A-11
B-37
A+B -48
1ml. - 45 mln.
visame - apie 250 ml.
leukocitai - 16-18

priklausomai nuo to, kokioje klinikoje darytas tyrimas mirksiukas.gif nes tyrimu rezultatai, priklausomai nuo laboratoriju (kaip rodo patirtis) gali skirtis desimtimis kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 13:59)
Mickute,
Žilaitienė būna Kaune tik penktadieniais. Nežinau,ar dar priims ši penktadienį.Šiaip tikrai bus, mes pas ją einamrytoj 15 val.

Ačiū, susitariau su FAMA BONA, nes laikas patogesnis.
Tai va 8 val turiu būt pas laborantę su visu turtu lotuliukas.gif
Pažiūrėsim ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 09 28, 17:51)
mano supratimu - puiki sperma. Tik kad va leukocitai rodo, kad uzdegimas yra.
O kaip komentavo gydytoja, kodel siulo IUI, del kokiu priezasciu ?

Tai jam ir yra nustatytas nebakterinis prostatitas. Buvo gydytas didelėmis dozėmis antibiotikų, tačiau leukocitai kaip buvę taip buvę doh.gif IUI siulo darytis tam, kad praplovimo metu ,,išgaudys" leukocitus ir spermiukai geriau judės thumbup.gif Bet aš norėčiau natūraliai nestuke.gif . Slaptai tikiu, kad sumažinus man prolaktiną iki normos mums pavys natūraliai būti nestuke.gif ir su tais leukocitais.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2006 09 29, 05:48)
Ačiū, susitariau su FAMA BONA, nes laikas patogesnis.
Tai va 8 val turiu būt pas  laborantę su visu turtu  lotuliukas.gif
Pažiūrėsim ką pasakys.

Tai lauksim puikių tyrimų rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 09 29, 22:54)
Tai lauksim puikių tyrimų rezultatų  mirksiukas.gif

siandien ir mes gavome savo tyrimu rezultatus :/
kiekis 1m - 12melejonu blush2.gif
visam reikale - 60 melejonu blush2.gif
A 8%
A+B 33%
C 25%
D 34%
ph norma iki 8, pas mus 8.5 :/ kazkaip apie sita laborante visai nieko neminejo g.gif
paskui ten visokiu patplogoju pilna (galvutes, akrosomos - kas tai?, kaklelio - daugiausia 36%, uodegeles..) kazkaip parasyta kad normaliu formu 11% kai turi but minimum 14%..
nu ir tu leukocitu perdaug smarkiai sake :/ na nors cia nestebina -daznai ju kraujyje padauginta buna, nuo vociu MB daznokai kencia..
tai vat ir nezinom ka toliau daryt, o idomu jei spermoje leukocitu per daug, tai ir kraujo tyrimas ta turetu rodyt? gal pradziai kokios infekcijos paieskot? ar as je jau visai nusisneku..
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 09 29, 21:54)
Tai lauksim puikių tyrimų rezultatų  mirksiukas.gif

Deja nieko gero verysad.gif
Be gydymo schmoll.gif
Kol kas galiu net neplanuot cry.gif
tik gaila tiek laiko veltui doh.gif
Atsakyti
Mumjs pasiule pas Joci kreiptis,
bet perskaiciau ir sena tema, bet tokia pavarde neuzkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vinita @ 2006 09 30, 17:05)
A 8%
A+B 33%
C 25%
D 34%
ph norma iki 8, pas mus 8.5 :/ kazkaip apie sita laborante visai nieko neminejo  g.gif
paskui ten visokiu patplogoju pilna (galvutes, akrosomos - kas tai?, kaklelio - daugiausia 36%, uodegeles..) kazkaip parasyta kad normaliu formu 11% kai turi but minimum 14%..
nu ir tu leukocitu perdaug smarkiai sake :/  na nors cia nestebina -daznai ju kraujyje padauginta buna, nuo vociu MB daznokai kencia..
tai vat ir nezinom ka toliau daryt, o idomu jei spermoje leukocitu per daug, tai ir kraujo tyrimas ta turetu rodyt? gal pradziai kokios infekcijos paieskot? ar as je jau visai nusisneku..

Ne kokie rezultatai.... Butinai reikia ieskoti priezasties. Labai realu, kad yra infekcija.
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2006 10 01, 21:27)
Deja nieko gero verysad.gif
Be gydymo  schmoll.gif
Kol kas galiu net neplanuot cry.gif
tik gaila tiek laiko veltui doh.gif

O kokie tie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 09 29, 07:49)
Tai jam ir yra nustatytas nebakterinis prostatitas. Buvo gydytas didelėmis dozėmis antibiotikų, tačiau leukocitai kaip buvę taip buvę  doh.gif IUI siulo darytis tam, kad praplovimo metu ,,išgaudys" leukocitus ir spermiukai geriau judės thumbup.gif Bet aš norėčiau natūraliai  nestuke.gif . Slaptai tikiu, kad sumažinus man prolaktiną iki normos mums pavys natūraliai būti  nestuke.gif ir su tais leukocitais.

Zinai del praplovimo tai as sutinku,nes pati maciau skirtuma kokia sperma su leukocitais ir kokia praplauta,tai nepalyginsi.O ir PRL kiekis pas mane geras,o vistiek nieko neiseina verysad.gif
Tai ziuresiem ar ka padejo tas praplovimas,nes esu po IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinita @ 2006 09 30, 17:05)
A 8%
A+B 33%
C 25%
D 34%
ph norma iki 8, pas mus 8.5 :/ kazkaip apie sita laborante visai nieko neminejo  g.gif
nu ir tu leukocitu perdaug smarkiai sake :/  na nors cia nestebina -daznai ju kraujyje padauginta buna, nuo vociu MB daznokai kencia..

merginos o kaip manot su tokiais rezultatais imanoma naturaliai? ar tik IUI jau ?
Atsakyti