Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Ar gydytojas atsako uz sutaisyto danties istraukima?Istorija tokia- dantuka taise taise,paeme tikrai nemazus pinigelius,o po to nusprende,kad jis maisys dedant briketus ir istrauke.Kaip tada?Kalba apie briketus buvo is pat pradziu,planas sudarytas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila, kad nieks nezino atsakymo i Koti klausima unsure.gif
Atsakyti
Jooo, perskaiciau visa tema, bet dauguma pasiulymu Silainiai. Man ten nesinori trenktis.
Ar siapus Neries niekas nieko nepatarsit?
Atsakyti
QUOTE(politika @ 2007 04 26, 10:52)
Jooo, perskaiciau visa tema, bet dauguma pasiulymu Silainiai. Man ten nesinori trenktis.
Ar siapus Neries niekas nieko nepatarsit?

Keistas poziuris, vieni gatavi is Salcininku i Sventaja vaziuoti, kitiems gi viename mieste jau sunku ...smile.gif
Atsakyti
Negi kaunieciai dantu nesitaiso? vos keli pasiulymai ir kelios rekomendacijos....
Atsakyti
siandien veziau dukra pas ortodonta i "Stomatologijos klinika" rolleyes.gif siaip aptarnavimas labai malonus: konsultacija 28Lt + rentgeno nuotrauka 46Lt doh.gif ir dar liepos pradziai ruosti ~500Lt, nes per mazas zandikaulis pas dukra, nera kur dantims dygti.. unsure.gif ner kur detis, teks ta vielini itvara pirkti.. verysad.gif Tik i Redos stomatologini nerekomenduoju schmoll.gif sugadino visai mano seimynai dantis, viskas po plombom gedo sekmingai, teko viska lupti lauk verysad.gif Dar viena gera stomatologe zinau, kai sutvarke man pries 12m. dantis, tai tie vis dar tvarkingi thumbup.gif bet kiek zinau ji laabai brangininke tapo.. blink.gif
Atsakyti
as tai zinau viena laaaabai gera stomotologe, ji randasi misko gatvej netoli gimdymo namu thumbup.gif gyditoja, nei viena blomba nekrenta jau kelinti metukai, bet kainos pas ja ne is mazuju.
Atsakyti
Gal galėtumėt ką parekomenduoti arčiau Centro ar Vilijampolės?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 01 15, 15:48)
Sveikos,

gal kuri dantukus taisotės Stomatologijos klinikoj prie stoties turgaus? Kaip ten kainos? Gal kokią gerą stomatologę galėtumėt rekomenduoti?  4u.gif

tik neikit pas Tercijonaite...man ir dar keliems dantis sugadino su breketais..daugiau info pas breketininkes rasit..
Atsakyti
Na prie stoties klinikos niekam nerekomenduociau. labai nusivyliau, nors kainos ten palyginus mazos. labai faina yra "KLINIKA A" bet nera labai pigu, bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulcan @ 2006 10 18, 10:09)
Aš, nors ir gyvenu Vilniuj, tačiau dėl savo dantukų lankausi Kaune "Aukštėjoj"- ir atsidžiaugt negaliu, nes gydytojai labai malonūs, kompetentingi, viską paaiškina ką ir kodėl daro  thumb_yello.gif

bet kainos ten... burnos higiena 160 lt, plomba nuo 250 lt..., laminatės 4 priekinių dantų - po 1500 lt... doh.gif
Atsakyti
Girdejau,kad kazkur Savanoriu pr.ties akluju kombinato sankryza yra geras odontologo kabinetas.Gal kas zinot koordinates ar siaip kokios informacijos? ax.gif
Atsakyti