Sveikos, kokių atsiliepimų gal turit apie Dentalux Kaune Vydūno al.? Eisiu darytis estetinio plombavimo priekiniu dantu, nera kazkokie labi kreivi ar isluze, tai nerimauju, nes kainos didelės labai...vieno danties estet. plomb. apie 800 -1000 lt ... pradėjau dvejot
sveikos visos su naujais jus ,gal kas lanketes lazerines odontologijos klinikoje kaune zeimenos gatveje prasome i az dekoju
QUOTE(ligitukas @ 2013 01 01, 15:21)
sveikos visos su naujais jus ,gal kas lanketes lazerines odontologijos klinikoje kaune zeimenos gatveje prasome i az dekoju
kudie i az? Gal i kitom idomu?
QUOTE(ligitukas @ 2013 01 01, 15:21)
Taisem 2 pieninius dantukus,skylutes buvo didokos.Sumokejom 170 Lt. Ir plombos buvo pilkos ,visumoje nelabai patiko.
Papildyta:
QUOTE(studente11 @ 2011 11 22, 16:03)
man visiskai nepatiko. Ten tik gera ortotonte Dalia dirba.
Apolonijos nerekomenduociau tikrai (net savo priesui)
Apolonijos nerekomenduociau tikrai (net savo priesui)
Suaugusiems,, Apolonijos,, nerekomenduočiau ir aš.Mano mergaitei nuo 3 metukų ten taiso dantukus,somatologe Inga ,labai greitai ir be kankinimų .
Vakar su dukra 4 m. buvom pas stomatologę Kaune, superinė moteris, labai švelniai su vaiku elgėsi, puikiai dantukus užtaisė. Gražu žiūrėti buvo. O ir kaina LABAI nedidelė (Trys užtaisyti krūminiai dantukai mums kainavo 60 lt). Ji priima ir vaikus ir suaugusius. Tik neatsimenu kaip vadinasi klinika kurioje dirba bet adresą ir telefoną turiu, jei kam reikės parašykit į az, pasidalinsiu kontaktais
Dangiška norėčiau sužinoti kur čia taisėtės dantukus.
Sveiki, Esu LSMU 3 kurso studente ir siulau visiskai
NEMOKAMA dantu saknu (endodontini gydyma), Dirbu treciadieni 8.30 Kauno klinikose, reikalinga isankstine registracija.
p.s. cia daugiau informacijos apie endodontini gydyma, kada jums jo gali reiketi( trumpai, kai skauda danti, ar yra labai labai gili kariozine ertme, protezavimo tikslais)
http://www.endodonti...kanalu-gydymas/
NEMOKAMA dantu saknu (endodontini gydyma), Dirbu treciadieni 8.30 Kauno klinikose, reikalinga isankstine registracija.
p.s. cia daugiau informacijos apie endodontini gydyma, kada jums jo gali reiketi( trumpai, kai skauda danti, ar yra labai labai gili kariozine ertme, protezavimo tikslais)
http://www.endodonti...kanalu-gydymas/
Su didziausiom rekomendacijom siulau Gyd. odontologe Dainora Akulioniene (Venciene), Senamiescio stomotologijos klinika