Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Galiu pasakyti , kad Kauno kliniku protezavimo ir implantacijos klinikoje panoramine dantu nuotrauka padaro uz 30lt. laborante Galina. Labai miela, pagyvenusi moteris. Antra, as jau 100% isitikinau, kad reikia tureti savo stomatologa, kirpeja, advokata, masinu meistra ir t.t.. Juos saugoti kaip savo akis. Kaip juos surasti, tai cia jau kaip pasiseks.
Aisku, cia kazkas ne i tema buvo, bet esu as buvusi toje auksciau aprasytoje klinikoje, kur danti rove 6 val. !!!
Linkiu sekmes ! biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Perverčiau keletą puslapiukų šios temos, bet ko ieškojau neradau. Gal kas gali rekomenduoti gerą stomatologę dainavos poliklinikoj? Skubiai reiktų ax.gif
Atsakyti
Pakraupino mane šiandien odontologų kainos. Už vieno danties plombavimą sumokėjau 170Lt. Paprasta skylutė vidury danties. Be jokių šaknų ar pan. Čia dabar normalu tokios kainos?? g.gif Ar galima Kaune rast pigiau, su normalia kokybe? Čia gal labai prabangi klinika man pasitaikė.
Prieš kelis metus apie 120 mokėdavau už panašią problemėlę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2010 06 08, 11:22)
Pakraupino mane šiandien odontologų kainos. Už vieno danties plombavimą sumokėjau 170Lt. Paprasta skylutė vidury danties. Be jokių šaknų ar pan. Čia dabar normalu tokios kainos??  g.gif  Ar galima Kaune rast pigiau, su normalia kokybe? Čia gal labai prabangi klinika man pasitaikė.
Prieš kelis metus apie 120 mokėdavau už panašią problemėlę  unsure.gif

170 blink.gif oho... na gal kainos ivairiose klinikose skiriasi, bet, manau, cia jau ypatingai daug...as taisau ne kaune, tai uz plomba 70 lt mokejau smile.gif
Atsakyti
laurriukas, gal ta skylutė nebuvo visai paprasta. Gal ji buvo didelė, gal išgedę arti pulpos (danties „nervo“). Gal plombavo itin brangia medžiaga, pagal visas estetinio plombavimo taisykles ir reikalavimus, kad plomba nesiskirtų nuo danties. Sunku pasakyti, nežinant situacijos.
Jei kalba eitų apie vidutinio dydžio plombą be jokių įmantrybių, tai taip, galima rasti ir pigiau.
Prieš kelis metus apie 120 mokėdavau už panašią problemėlę

Prieš kelis metus medžiagos, instrumentai ir įranga buvo pigesni bei mokesčiai buvo gerokai mažesni.
Atsakyti
Na nebuvo pati mažiausia ten skylutė, ilgai gręžė. Bet vis tiek žiauri kaina doh.gif Mačiau vien nuskausminimas 34 Lt. O plomba tai šiek tiek skiriasi nuo danties. Į tą kliniką nuėjau todėl kad prie pat namų. Dar vieną pataisymą senos plombos darys, dabar laikiną uždėjo, tai ten dar dantenas sakė kažkaip pjaustys, kad pomba laikytųsi, tai už tą kaži kiek kainuos? g.gif
Eisiu kitą kart geriau į polikliniką hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 09 birželio 2010 - 07:54
Draudžiama:

1. Skelbti informaciją, kurioje kurstoma: ........ 4) įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu; 5) pažeistų bet kurio asmens teisę į privatumą;.......

tokios štai taisyklės,su kuriomis visi sutinka prieš registruodamiesi

atkreipiu administratorių dėmesį i gegužės ketvirtos dienos liusijanos šmeižikišką komentarą apie gyd.Gumbienę iš Jotvingių gatvės

dėkui,kad perskaitėt

Atsakyti
[quote=ankorvatas,2010 06 17, 12:12]
Draudžiama:

1. Skelbti informaciją, kurioje kurstoma: ........ 4) įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu; 5) pažeistų bet kurio asmens teisę į privatumą;.......

atkreipiu administratorių dėmesį i gegužės ketvirtos dienos liusijanos šmeižikišką komentarą apie gyd.Gumbienę iš Jotvingių gatvės

Pyk ne pykus, bet kai teisybe paraso, tai nelabai malonu blush2.gif Tai gal reiketu dirbti geriau. O forumas ir yra tam, kad pasidalintume su kitais gerais ir nelabai gerais atsitikimais smile.gif. Labai gera fraze yra, net galiu pasakyti: kai gerai, suzinos desimt, o kai blogai - visas simtas! Todel stenkimes i ta desimtuka patekti. Sekmes.
Nesinervuokite. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, teciai,
Kas gali parekomenduoti gera burnos chirurga Kaune? Kam teko susidurti, laukiu ivairiu nuomoniu, labai reikia. Turime nemazu problemeliu, noretusi renkantis atsizvelgti i rekomendacijas...aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ankorvatas @ 2010 06 17, 12:12)
Draudžiama:

dėkui,kad perskaitėt

Na, kad šmeižikišką komentarą parašiau tai turėkite gėdos taip sakydami. Tikriausiai, pati ponia Gumbienė čia ir rašo. Už tiesą nereikia nei pykti nei įsižeisti, o tik iš jos pasimokyti, kad daugiau taip nenutiktų. O aš su saviške bėda (primenu: palikta adata danties kanale) visdar nebaigiu susitvarkyti, bent įsivaizduojate kiek dabar patiriu skausmo, nepatogumų ir finansinių bėdų dėl to? Jau į adatos išėmimą sudėta 400 Lt. ir tai dar ne pabaiga. Ir už tai nuosirdžiai dėkoju gerb. gydytojai Gumbienei.
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2010 06 24, 19:14)
Na, kad šmeižikišką komentarą parašiau tai turėkite gėdos taip sakydami. Tikriausiai, pati ponia Gumbienė čia ir rašo. Už tiesą nereikia nei pykti nei įsižeisti, o tik iš jos pasimokyti, kad daugiau taip nenutiktų. O aš su saviške bėda (primenu: palikta adata danties kanale) visdar nebaigiu susitvarkyti, bent įsivaizduojate kiek dabar patiriu skausmo, nepatogumų ir finansinių bėdų dėl to? Jau į adatos išėmimą sudėta 400 Lt. ir tai dar ne pabaiga. Ir už tai nuosirdžiai dėkoju gerb. gydytojai Gumbienei.

uzuojauta tau:(...zinau kiek problemu kyla kai kiti tau ka pridaro...ir ka ,teisybe sunku iesieskot.puola visi lyg tu kaltas kad tau kas ka blogo padare
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2010 06 03, 15:28)
prisikopinau i puslapi pilna pavardziu ir nei nezinau kaip kas...ESU PASIMETUS.
Taigi man reikia patiket kazkam visa burna, ne viena tustanti litu, isvaizda,nervus...va tai ir bijau. kaip buna su namu remontu vienas peikia kito darba, pats irgi pridirba, kitas peikia ano darba...zodziu papasakojau savo situacija. ir NEZINAU KA DARYT, KUR EITI...
Papildyta:
tik stai keista pasirode kodel ji kietim deda breketus, o pacios netiesus dantukai g.gif 

Patarciau Jums eiti i klinika, kurioje atliekamos visos paslaugos: pradedant burnos ertmes higiena ir dantuku plombavimu, o baigiant breketu dejimu, implantacija ir panasiai mirksiukas.gif .
Tiesiog tada gydytojai sudaro gydymo plana ir dirba smile.gif

Ne visu gydytoju, kurios deda breketus, dantys yra tiesus ax.gif ... Vieni nusprendzia, kad jiems reikia idealios sypsenos, o kitiems tinka tai ka jie burnoje turi mirksiukas.gif .
Atsakyti