Rekomenduokit normalų stomatologą kuo arčiau Eigulių, geriausia pačiuose Eiguliuose Aišku ir normaliom kainom
Sveikos. Gal galite parekomenduoti tikrai patikimą odontologą(-ę) Kaune Šilainiuose? Taip pat jei imanoma paminėkite kainas. Labai reikia...
O man idomu kur gerai protezuoja dantukus us padoria kaina, o gal kas taisetes issimoketinai?
www.kicklinika.lt
QUOTE(Nendre008 @ 2010 02 10, 19:40)
O man idomu kur gerai protezuoja dantukus us padoria kaina, o gal kas taisetes issimoketinai?
kainos pasidarė visur nepadorios. net ir poliklinikoj.
Gal galit parekomenduot nebloga stomatologa valdiskoj poliklinikoj?
Jei norite mokėti tik už vienkartines ir plombines medžiagas, tai reikėtų kreiptis į tą "valdišką" polikliniką, kurioje esat prisirašiusi. Priešingu atveju, jei kreipsitės į kitą "valdišką" polikliniką, reikės mokėti už gydymą pilną kainą, kuri gali būti artima privačių odontologijos kabinetų kainoms.
O gal kam teko pas gyd. Mickiene is Dentoptimum pretezuotis dantukus? kaip ji?
O gal kam teko gydytis pas Zekoni klinikoje? Parasykite, kas turite patirties. Gal zinote ar jis ir protezuoja. Laukiu info.
QUOTE(Maritime @ 2009 12 27, 01:21)
Galiu rekomenduoti labai gerą kliniką, na, bent nei aš, nei mano draugai dar nenusivylėm Jono Masilionio klinika. Dirba labai malonios ir kruopščios gydytojos, o pats gydytojas užsiima protezavimu. Ir kainos tikrai nėra kosminės. Jei kam reiktų galiu duoti klinikos tel. : (8-37) 787515 , mob. : +37063331514. Adresas: Partizanų g. 27 E. Gal kam pravers.
Gal dar kas nors cia lanketes, gal kokiu nauju atsiliepimu turite? Kokios daugmaz kainos, pasidalinkite, aciu
Gal kam reikes panoramines ir kt. mazu dantu nuotraukytes pasidaryti, tai puikiai daro kliniku protezavimo ir implantacijos skyriuje. kaina tik 30 lt. As dariau ,tai labai maloni moteriske daro.