Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Rekomenduokit normalų stomatologą kuo arčiau Eigulių, geriausia pačiuose Eiguliuose mirksiukas.gif Aišku ir normaliom kainom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galite parekomenduoti tikrai patikimą odontologą(-ę) Kaune Šilainiuose? Taip pat jei imanoma paminėkite kainas. Labai reikia... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusijana: 08 vasario 2010 - 20:07
O man idomu kur gerai protezuoja dantukus us padoria kaina, o gal kas taisetes issimoketinai? blush2.gif
Atsakyti
www.kicklinika.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre008 @ 2010 02 10, 19:40)
O man idomu kur gerai protezuoja dantukus us padoria kaina, o gal kas taisetes issimoketinai? blush2.gif

kainos pasidarė visur nepadorios. verysad.gif net ir poliklinikoj.
Atsakyti
Gal galit parekomenduot nebloga stomatologa valdiskoj poliklinikoj?
Atsakyti
Jei norite mokėti tik už vienkartines ir plombines medžiagas, tai reikėtų kreiptis į tą "valdišką" polikliniką, kurioje esat prisirašiusi. Priešingu atveju, jei kreipsitės į kitą "valdišką" polikliniką, reikės mokėti už gydymą pilną kainą, kuri gali būti artima privačių odontologijos kabinetų kainoms.
Atsakyti
labukas,
Gal kas protezavotes ar seip gydetes pas Pocebutus ar Neodentoj? kokie prisiminimai , kur geriau ,ar skiriasi labai kainos ir aptarnavimas ? ax.gif
Atsakyti
O gal kam teko pas gyd. Mickiene is Dentoptimum pretezuotis dantukus? kaip ji? g.gif
Atsakyti
O gal kam teko gydytis pas Zekoni klinikoje? Parasykite, kas turite patirties. Gal zinote ar jis ir protezuoja. Laukiu info. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maritime @ 2009 12 27, 01:21)
Galiu rekomenduoti labai gerą kliniką, na, bent nei aš, nei mano draugai dar nenusivylėm Jono Masilionio klinika. Dirba labai malonios ir kruopščios gydytojos, o pats gydytojas užsiima protezavimu. Ir kainos tikrai nėra kosminės. Jei kam reiktų galiu duoti klinikos tel. : (8-37) 787515 , mob. : +37063331514. Adresas: Partizanų g. 27 E. Gal kam pravers. smile.gif

Gal dar kas nors cia lanketes, gal kokiu nauju atsiliepimu turite? Kokios daugmaz kainos, pasidalinkite, aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikes panoramines ir kt. mazu dantu nuotraukytes pasidaryti, tai puikiai daro kliniku protezavimo ir implantacijos skyriuje. kaina tik 30 lt. As dariau ,tai labai maloni moteriske daro.
Atsakyti