Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

QUOTE(harmoneta @ 2009 09 14, 22:00)
o ten keli odontologai dirba? gal pavarde zinote?

Gyd. D.Markauskiene
Atsakyti
O gal kas lankėtės Extradent? Kainos internete kaip ir yra, tik įdomu kokia kokybė? g.gif Turiu karčios patirties su dantistais, tai nebesinori daugiau kankintis (tikrąja to žodžio prasme doh.gif ) dėl jų skubėjimo padaryti greitai ir tik pinigus pasiimti doh.gif Perskaičiau visą temą, tai tik atsirinkau kur geriau neiti unsure.gif
Atsakyti
Einu pas gydytoja Labanauska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 09 02, 20:28)
o gal kas galetu parekomenduoti koki dantista dainavos poliklinikoje? ax.gif

Kad ten registruoja pagal gyvenamą vietą,o šeip A Gaubienė švelniai dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 30, 11:19)

Irgi geras pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 06 12, 14:04)
Sveikos gal kas patartumėt kokį gyditoją, kuris protezuotų dantis Šilainių poliklinikoje?
Ir gal kokius atsiliepimus apie gyd. Obelienį galėčiau išgirsti?  smile.gif

mane taip pat labai domina atsiliepimai apie obelienių. buvau pas jį konsultacijoj, toks "pasikėlęs" pasirodė.pamaniau gal dėl to kad išmano savo darbą. teks ne vieną tūkstantuką palikti tai norėtusi sužinoti ar verta patikėti savo dantis (tiksliau -tai kas iš jų beliko). gal kuri protezavotės pas šį gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 30, 13:19)

O kur šis gydytojas dirba? Dėkui
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif
Esu 4-o kurso studentė odontologė Kauno medicinos universitete ir aš, ir mano kolegos siūlome nemokamą dantukų gydymą pas mus smile.gif Šiuo metu gydome dantų kanalus (atliekame endodontiją) ir mums visiems nepakanka pacientų iš registratūros. Kreipiamės į jus smile.gif Dirbame kruopščiai, visus gydymo žingsnius stebi dėstytojas.
Rašykite i kastyciopanele@gmail.com ir kitais klausimais, susitarsime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izzanova: 03 spalio 2009 - 09:23
Sveikos,
O kaip jums gydytojas Vizgaitis? Girdėjau (ir mačiau jo puikų darbą - nuostabią draugės šypseną), kad jis puikus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 10 03, 07:25)
O kur šis gydytojas dirba? Dėkui

senamiesti tyzenhaufo ar pan. gatvej wink.gif
Atsakyti
Sveiki...
Gal kas lankėtės DENT-ART odontologijos kabinete Sukilėlių pr.? Įdomu kaip ten.....
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 09 30, 04:35)
O gal kas lankėtės Extradent? Kainos internete kaip ir yra, tik įdomu kokia kokybė?  g.gif Turiu karčios patirties su dantistais, tai nebesinori daugiau kankintis (tikrąja to žodžio prasme  doh.gif ) dėl jų skubėjimo padaryti greitai ir tik pinigus pasiimti  doh.gif Perskaičiau visą temą, tai tik atsirinkau kur geriau neiti  unsure.gif

Aš ilgą laiką lankiausi šioje klinikoje.Pas gyd. Kristiną.Ankščiau man ten patiko, bet paskutiniu metu nusivyliau.Dabar ten neinu. Nes atrodo, kad kaip rašai,nori tik kuo greičiau pinigus paimt.Labai skuba.Ir higiena pas juos suprastėjo.Kartą mačiau, kad išėjus pacientui, net nenudezinfekavę pasodino kitą .Taip pat mano draugei nepatiko, kad pradėjo taisyti viena gydytoja, ir nieko nepaaiškinus, perrašė pas kitą.Nepatariu ten eiti . smile.gif
Atsakyti