Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Sveikos, ar kas nors esate lankusios sillainiuose pas stomatologe Ratkuviene, Signatos poliklinika atrodo,maximos antram auskte virs vaistines Euro, noreciau atsiliepimu.... nes pati ten jau kelinti metai vis einu ir einu ir nesuprantu ar cia tik man vienai vis tenka taip pas ja sugrizti,nors vis zadu nauja kazka ieskoti...
Atsakyti
gal kas patartu ypač švelnia gydytoja šilainiose kur nors arčiau Taubučių kad būtu , ir kainos būtu prieinamos unsure.gif
Atsakyti
na gi patarkit kas nors pleaze..lb reikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 05, 10:59)
gal kas patartu ypač švelnia gydytoja šilainiose kur nors arčiau Taubučių kad būtu , ir kainos būtu prieinamos  unsure.gif

Šilainių poliklinikoj gyd. Justinas Birgeris.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 06 05, 18:42)
Šilainių poliklinikoj gyd. Justinas Birgeris.

ačiū 4u.gif
g.gif bijau vyrų stomotologų LABAI unsure.gif unsure.gif unsure.gif man reikia ypač švelnaus žmogaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 05, 19:27)
ačiū  4u.gif
g.gif bijau vyrų stomotologų LABAI  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  man reikia ypač švelnaus žmogaus  unsure.gif

Jis tikrai labai švelnus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 06 05, 23:09)
Jis tikrai labai švelnus  4u.gif

bet aš vyrų tikrai labai BIJAU unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas patartumėt kokį gyditoją, kuris protezuotų dantis Šilainių poliklinikoje?
Ir gal kokius atsiliepimus apie gyd. Obelienį galėčiau išgirsti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beverly @ 2009 05 21, 13:08)
Aš gydžiausi šioje klinikoje pas gyd. Aušrą, tikrai maloni gydytoja, dėl kokybės nežinau, per metus dar plombos neiškrito smile.gif Bet kainos ten labai aukštos g.gif

as taip pat neseniai gydziausi pas gyd.Ausra.labai patenkinta jos darbu,nieko neskaudejo. Beje kainos tikrai normalios,nes tikrai klausinejausi ir kitose klinikose. po to vedziau ir savo vaikuti. tai net negaliu apsakyti,kaip ji svelniai su juo elgesi.jis net pavadino ja dantuku feja. biggrin.gif tikrai galiu drasiai kam reikia rekomenduoti
smile.gif
Atsakyti
katyte 2008 normalios kainos tai kokios ? o gal poliklinikoj pigiau protezuotis pvz galima?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 12, 20:09)
katyte 2008 normalios kainos tai kokios ? o gal poliklinikoj pigiau protezuotis pvz galima?

ZINOMA,KAD POLIKLINIKOJE GALIMA PROTEZUOTIS PIGIAU,NES TEN MES MOKAME TIK UZ MEDZIAGAS,O NE UZ DARBA. O PRIVACIAME KABINETE MOKAME UZ VISKA. BET AS VERINU KOKYBE,O NE KIEKYBE IR GERIAU SUMOKESIU TRUPUTI BRANGIAU,BET BUSIU GARANTUOTA,O JEIGU KAS ATSITIKS GALESIU SUGRIZTI I TA PATI KABINETA PAS TA PACIA GYDYTOJA.

Papildyta:
O NORMALI KAINA TAI TA, KURI YRA PRIEINAMA. TARP KITKO DABAR PRIVATUS KABINETAI YRA SIEK TIEK SUMAZINE KAINAS,O JEI DAUGIAU TAISAISI,TAI IR NUOLAIDAS DARO. MAN GYD.AUSRA TUO IR PATIKO,KAD SIULE,JEI KAZKAS ATSITIKTU,TAI DRASIAI KREIPTIS,NES JUK MES VISI NEGALIME UZ VISKA GARANTUOTI smile.gif
Atsakyti
Aš lankausi Kaune pas gyd. Daina (pavardės dabar neprisimenu, kažkokia ilga blush2.gif ) Ji prie pasimatymo bendrabuty turi kabinetą. Roviau pas ją tris dantis be jokių problemų ir taisiau pora. Kainos sakyčiau normalios, bent jau rovimas tikrai pigiau buvo nei kitur siūlė. Šiaip visai faina gydytoja smile.gif
Atsakyti