Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

QUOTE(lina_vid @ 2009 03 25, 15:25)
Klinika vadinasi "Arinija". Visa informacija, apie kainas, kontaktinius numerius galite rasti cia:  www.arinija.lt  4u.gif
Zadu ir as ten eiti gyditis. Mano sese lankosi pas gydytoja Zemgulyte. Labai patenkinta, gal dar kuri turite kokiu atsiliepimu?  mirksiukas.gif

As siandien einu i sia klinika pirmai konsultacijai, gydymo plano sudarymui pas gyd. Juodikiene. Tai ziuresim, ar pasiteisins sioje temoje rasti atsiliepimai apie sia klinika ir gydytoja ax.gif
Tik va nezinau, kaip ten su protezuotojais, kuris geresnis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 25 kovo 2009 - 14:50
QUOTE(Catherine @ 2009 03 23, 12:35)
O tai gyd. Lizaitienė jau dirba? Ar labai ilgos eilės pas ją? Protezuoja tai super. Ne tik mano nuomonė. Mano visi pažystami jos pacientai - patenkinti nerealiai ir spalvos parinkimu ir forma ir t.t.

Taip jau grizusi ir dirba,nuostabi gydytoja!!! thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 03 26, 14:14)
Taip jau grizusi ir dirba,nuostabi gydytoja!!! thumbup.gif  thumbup.gif

As pas ja tik protezuojuosi,tai eiles normaliai, i savaite gaunasi po karteli nuvykti...
Atsakyti
O sakykite, ar privaciai gydant dantukus, israsomi kokie nors cekiai, kiek ir uz ka mokate? ax.gif
Nes vakar palikau 200lt, kiek pasake, tiek ir padaviau. Bet dabar galvoju, jeigu butu pasake 300 lt, tai irgi buciau davus doh.gif g.gif Kaip zinoti, uz ka as moku? Gal reikes kita karta reikalauti kokio cekio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 26 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 26, 15:31)
O sakykite, ar privaciai gydant dantukus, israsomi kokie nors cekiai, kiek ir uz ka mokate?  ax.gif
Nes vakar palikau 200lt, kiek pasake, tiek ir padaviau. Bet dabar galvoju, jeigu butu pasake 300 lt, tai irgi buciau davus  doh.gif  g.gif Kaip zinoti, uz ka as moku? Gal reikes kita karta reikalauti kokio cekio  g.gif

Man tik vienoje klinikoje kai privaciai gydziausi išmušdavo kasos čekį. Bet ir tai ne visada. O siaip tai niekada nesu gavusi..
Ritukasx minejote, kad eisit pas gydytoja Juodikiene, ar patiko? Koks pirmas ispudis?
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2009 03 27, 09:21)
Man tik vienoje klinikoje kai privaciai gydziausi išmušdavo kasos čekį. Bet ir tai ne visada. O siaip tai niekada nesu gavusi..
Ritukasx minejote, kad eisit pas gydytoja Juodikiene, ar patiko? Koks pirmas ispudis?

Na, pirmas ispudis visai neblogas, gana svelnaus budo gydytoja, besisypsanti. O del pacio darbo su dantukais, tai dar negaliu nieko daug pasakyti, nes buvau tik viena karta. Kadangi laukia daug darbo su mano dantimis, tai kai viskas eis i pabaiga, tada bus lengviau kazka pasakyti apie sios odontologes darba ax.gif

O del cekiu, tai kaip supratau cia iprastas dalykas, kad pacientai aklai susimoka uz paslaugas, taip? g.gif Taip galima ir permoketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 27, 09:47)
Na, pirmas ispudis visai neblogas, gana svelnaus budo gydytoja, besisypsanti. O del pacio darbo su dantukais, tai dar negaliu nieko daug pasakyti, nes buvau tik viena karta. Kadangi laukia daug darbo su mano dantimis, tai kai viskas eis i pabaiga, tada bus lengviau kazka pasakyti apie sios odontologes darba  ax.gif

O del cekiu, tai kaip supratau cia iprastas dalykas, kad pacientai aklai susimoka uz paslaugas, taip?  g.gif Taip galima ir permoketi  doh.gif

Bet juk čekyje irgi gali išmušti kiek nori smile.gif .Aš kiek einu , tai man visada gydytojas pasako už ką.Pvz.: vaistai, nuskausminimas, plomba, nuotrauka ir t.t. Ir tada bendrą sumą.Tada žinai už ką moki.Manau gali pati paklausti, ką darė dantukui ir kiek tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 03 27, 18:56)
Bet juk čekyje irgi gali išmušti kiek nori  smile.gif .Aš kiek einu , tai man visada gydytojas pasako už ką.Pvz.: vaistai, nuskausminimas, plomba, nuotrauka ir t.t. Ir tada bendrą sumą.Tada žinai už ką moki.Manau gali pati paklausti, ką darė dantukui ir kiek tai kainuoja.

Supratau ax.gif reiks paciai labiau pasigilinti, ka ten man daro ir ko nedaro smile.gif

Beje, kiek pamenu jus buvote pas dantuku chirurga Jankeviciu. Man irgi to reikes, tik va dabar idomu, ar privatus odontologas turi israsyti siuntima, kad galeciau eiti i poliklinika pas dantu chirurga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 27 kovo 2009 - 18:11
Norėjau pasidomėti ar pas Juodikienę labai ilgos eilės? ir maždaug kokiu intervalu susitikimus skiria? Dantisto kaip velnio bijau, bet sukaupiau drąsą ir nusprendžiau pagal pradėti tvarkytis, nors gėda kam savo burną atvert.
Atsakyti
QUOTE(varenė @ 2009 03 28, 18:27)
Norėjau pasidomėti ar pas Juodikienę labai ilgos eilės? ir maždaug kokiu intervalu susitikimus skiria? Dantisto kaip velnio bijau, bet sukaupiau drąsą ir nusprendžiau pagal pradėti tvarkytis, nors gėda kam savo burną atvert.

As irgi sukaupiau visa drasa ir nuejau ax.gif
Man paskambinus i klinika, uzregistravo jau po dvieju dienu. Kitas apsilankymas pas Juodikiene po savaites, diena pries tai dar eisiu burnos higienai pas kita gydytoja.
Atsakyti
o pirmas vizitas as Juodikienę kiek kainavo ?Ar ji tik apžiūrėjo dantis ar jau pradėjo taisyti? Aš labai bijau, kad pamačius kas pas mane burnoj dedasi ji moralizuot nepradėtų. Turėjau kadaise tokią dantistę, tai kompleksą visiem dantistam įvarė.
Atsakyti
QUOTE(varenė @ 2009 03 29, 08:31)
o pirmas vizitas as Juodikienę kiek kainavo ?Ar ji tik apžiūrėjo dantis ar jau pradėjo taisyti? Aš labai bijau, kad pamačius kas pas mane burnoj dedasi ji moralizuot nepradėtų. Turėjau kadaise tokią dantistę, tai kompleksą visiem dantistam įvarė.

Si gydytoja moralizuoti tikrai neprades mirksiukas.gif Manau, siais laikais privatus odontologai tikrai nemoralizuoja smile.gif
O uz pirma apsilankyma sumokejau 200 lt (jau rasiau anksciau cia). Buvo planuota tik apziura, konsultacija, bet nusprendem dar kelis dantukus pablombuoti nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 27, 18:08)
Supratau  ax.gif reiks paciai labiau pasigilinti, ka ten man daro ir ko nedaro  smile.gif

Beje, kiek pamenu jus buvote pas dantuku chirurga Jankeviciu. Man irgi to reikes, tik va dabar idomu, ar privatus odontologas turi israsyti siuntima, kad galeciau eiti i poliklinika pas dantu chirurga?

Del siuntimo tai nežinau, ar privačiuose rašo.Manau turėtų rašyti g.gif .Aš pati tai priklausau Šilainių poliklinikai, jis ten dirba.Tai aš nueinu pas betkuri poliklinikoje dirbantį odontologą ir jis išrašo siuntimą.
Atsakyti