Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

QUOTE(Karklas @ 2009 03 06, 02:07)
O gal gali pasakyti, kokios kainos? Kiek pvz. metalo keramika ir bemetalė kainuoja? Pas juos nerašo kainų.Kiek žiūrinėjaus internete, tai apie 600-700 lt metalo keramika kainuoja.O nuėjau į vieną kliniką, tai 1000 lt.Gal visur dabar pabrango?  g.gif

As kaip tik dabar tvarkausi dantuka,kuri apvilks metalo keramika,na tai su viskuo man apie 1000lt ir kainuos,nes ta diena kai apvilks tai turiu tureti su savimi 800 o dar pries tai kelis vizitus pas protezuotoja turesiu...o bemetale,tai dar gerokai brangiau,sake,bet tiksliai neatsimenu,kadangi mano galinis visai dantis,tai neverta...metalui nealergiska,taip kad bus gerai ir taip...
Atsakyti
Sveiki visi sio forumo dalyviai smile.gif
Noreciau paklasuti ar kas nors yra gyde savo dantukus Galinos Pocebutienes odontologijos klinikoje arba klinikoje 'Denta'? Kokie atsiliepimai?
Ir cia daug kas raso: kainos nemazos, bet bla bla bla... Butu idomu konkreciai zinoti kokios tos kainos? Ruosiuosi tvarkytis dantukus, bet absoliuciai neisivaizduoju kainu blush2.gif , tai gal kas geltu apsviesti kiek mazdaug kainuoja vizitas pas gydytoja, plombos, kanalu gydymas, traukimas ir t.t. ir pan.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 03 06, 02:07)
O gal gali pasakyti, kokios kainos? Kiek pvz. metalo keramika ir bemetalė kainuoja? Pas juos nerašo kainų.Kiek žiūrinėjaus internete, tai apie 600-700 lt metalo keramika kainuoja.O nuėjau į vieną kliniką, tai 1000 lt.Gal visur dabar pabrango?  g.gif

Pagal jų kainoraštį (jį parodo ir kainas pasako iš karto) tai metalo keramikinis vainikėlis 800-1000 Lt (priklausomai kuris dantis, nes priekiniai visada brangesni);o lietas vainikėlis 600 Lt.
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 03 07, 22:45)
As kaip tik dabar tvarkausi dantuka,kuri apvilks metalo keramika,na tai su viskuo man apie 1000lt  ir kainuos,nes ta diena kai apvilks tai turiu tureti su savimi 800 o dar pries tai kelis vizitus pas protezuotoja turesiu...o bemetale,tai dar gerokai brangiau,sake,bet tiksliai neatsimenu,kadangi mano galinis visai dantis,tai neverta...metalui nealergiska,taip kad bus gerai ir taip...

Pas ką tvarkais dantukus? Bet tai vis tiek turėsi baltą dantuką. Man galinį dantuką protezavo lietu vainikėliu, nes metalo keramika "netilpo". Būtų reikėję šlifuoti viršutinius dantis, tai nesutikau.
Jei kalbant apie kainas, tai pats lietas vainikėlis kainavo 600 Lt. Prieš tai buvo plombuojami kanalai, sugydytas dantukas. Tai viskas +++. Nesigailiu. Kitas dalykas dar labai vertinu ir gydytojos pažiūrį į pacientus. Čia tikrai nebuvau tik klientė. Ateity dar laukia protezavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilit09 @ 2009 03 15, 22:10)
Pas ką tvarkais dantukus? Bet tai vis tiek turėsi baltą dantuką. Man galinį dantuką protezavo lietu vainikėliu, nes metalo keramika "netilpo". Būtų reikėję šlifuoti viršutinius dantis, tai nesutikau.
Jei kalbant apie kainas, tai pats lietas vainikėlis kainavo 600 Lt. Prieš tai buvo plombuojami kanalai, sugydytas dantukas. Tai viskas +++. Nesigailiu. Kitas dalykas dar labai vertinu ir gydytojos pažiūrį į pacientus. Čia tikrai nebuvau tik klientė. Ateity dar laukia protezavimas biggrin.gif

Taip tvarkausi tai pas gydytoja A.Gudzinskiene,o protezuoja gydytoja V.Lizaitiene...Kolkas esu patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2008 11 18, 14:50)
Kurią odontologijos kliniką ar kabinetą pasirinkti SENAMIESTYJE?
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jau antrus metus mano dantis priziuri R.Dirmantiene. Ji dirba Seimos Klinikoje Senamiestyje. Istaise Krevos klinikoje padarytas klaidas, tikrai kruopsti ir gera odontologe 4u.gif Kainos normos ribose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 17 kovo 2009 - 22:18
norejau pakalsuti atsiliepimu apie kauno azuolyno seimos klinikoje dirbancia striukaitiene stomatologe odontologe. kas susidure butu idomu suzinoti nuomones
Atsakyti
QUOTE(jore @ 2006 02 12, 20:53)
Jau eile metu visa mūsų šeima lankosi pas gydytoją Virginiją Juodikienę,Baršausko g. Tai nuostabi gydytoja  smile.gif Esu labai dėkinga už išgelbėtus dantis ir už supratimą-esu bailė  blush2.gif Vaikai su malonumu eina pas šią gydytoją, nes gauna visokių dovanų smile.gif Vyrui išsaugojo dantį, kurį kita gydytoja liepė kuo greičiau raut.Kiek mačiau ir kitos gydytojos labai malonios.Man labai patiko,kad viską paaiškina,pasako kas ir kaip.

Prieš keletą metų paskaičiau šį atsiliepimą ir užsirašiau pas gydytoją V.Juodikienę. Labai patinka man, super gydytoja bailiukėms kaip aš thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2009 03 19, 20:01)
Prieš keletą metų paskaičiau šį atsiliepimą ir užsirašiau pas gydytoją V.Juodikienę. Labai patinka man, super gydytoja bailiukėms kaip aš  thumbup.gif.

Cai kokioje klinikoje? Ir kokios butu ten kainos mazdaug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 03 16, 14:08)
Taip tvarkausi tai pas gydytoja A.Gudzinskiene,o protezuoja gydytoja V.Lizaitiene...Kolkas esu patenkinta!

Geras bigsmile.gif Mano dantukus gydė A.Gudžinskienė, o protezavo R.Mickienė.
Dabar kaip tik perskaičiau reklaminį klausimą "Ar gydymo procesas gali būti malonus" Apie šias gydytojas kalbant, galiu drąsiai pasakyti - TAIP. (Susimastykit, juk kalbu apie stomotologiją!)
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 03 16, 14:08)

O tai gyd. Lizaitienė jau dirba? Ar labai ilgos eilės pas ją? Protezuoja tai super. Ne tik mano nuomonė. Mano visi pažystami jos pacientai - patenkinti nerealiai ir spalvos parinkimu ir forma ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 20, 18:55)
Cai kokioje klinikoje? Ir kokios butu ten kainos mazdaug?  ax.gif

Klinika vadinasi "Arinija". Visa informacija, apie kainas, kontaktinius numerius galite rasti cia: www.arinija.lt 4u.gif
Zadu ir as ten eiti gyditis. Mano sese lankosi pas gydytoja Zemgulyte. Labai patenkinta, gal dar kuri turite kokiu atsiliepimu? mirksiukas.gif
Atsakyti