Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

QUOTE(ritukasx @ 2009 01 23, 16:56)
O tai tas Jankevicius tik traukia gerai? O gal ir taiso neblogai?  g.gif

Jis chirurgas, man atrodo netaiso.Tik traukia ir operuoja.
Atsakyti
As tai pradejau eiti pas studentus akiu klinikoj.Nu susigundziau, kad nemokamai blush2.gif Bet didesniu problemu jie netvarko tik mazus kariesus verysad.gif Tada man rekomendavo odontologijos kabineta Maironio g,gyd Simona.Na galiu pasakyt gera spec. bet jau kainos doh.gif Aisku labai blogai, kad ilgai delsiau, vis bijojau, tai pinigu nera....O dabar kai planuoju vaikeli ir nusprendziau susitvarkyt dantis pati nezinau is kur tu pinigu gaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pradėjau eiti pas stomotologą Giedrių Vizgaitį, prieš tai ėjau pas kitą, t.y. poliklonikoje, bet ji man pradėjo nepatikti, nes sutvarkius dantį, po kelių mėnsių reikia keisti bliombą, nes genda dantis po ja blink.gif blink.gif tai daba teks tvarkyti jos praleistus dalykus. Pas jį nepigu, bet gerų atsiliepimų esu girdėjusi, kai susitvarkysiu viską galėsiu daugiau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Geriausiai rauna Kubilius bet ir kaina oh.., jis profesorius tad savo darba atlieka puikiai. As tai dantukus taisiausi Silainiuose Sidantoi pas daktare Gabriele, negalvojau, kad imanoma dantis sutaisyti be skausmo buvau nustebintas thumbup.gif
Ji labai svelniai dirba, dar nesugadinta daktare biggrin.gif ir kainos ten kaip privaciam kabinetui labai normalios
Atsakyti
QUOTE(darelis3 @ 2009 02 05, 23:20)
Geriausiai rauna Kubilius bet ir kaina oh.., jis profesorius tad savo darba atlieka puikiai. As tai dantukus taisiausi Silainiuose Sidantoi pas daktare Gabriele, negalvojau, kad imanoma dantis sutaisyti be skausmo buvau nustebintas thumbup.gif
Ji labai svelniai dirba, dar nesugadinta daktare  biggrin.gif  ir kainos ten kaip privaciam kabinetui labai normalios

Kaip tik silainiuose ieskau, kur geriau eiti taisytis dantis ir kad nebutu stipriai uzkeltos kainos, kaip kokioj Neodentoje rolleyes.gif
O kur mazdaug ta Sidantoi klinika randasi?
O tas Kubilius is poliklinikos ar is tos privacios klinikos?
Atsakyti
QUOTE(darelis3 @ 2009 02 05, 23:20)
Ji labai svelniai dirba, dar nesugadinta daktare  biggrin.gif  ir kainos ten kaip privaciam kabinetui labai normalios

Papildyta:
QUOTE(katyte 2008 @ 2009 02 08, 15:47)

dar l gerai rauna D. Razukevicius,kuris dirba privacioje klinikoje
:)
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 12 28, 00:21)
Labai gerai rauna dantis gydytojas Jankevičius Šilainių poliklinikoj.
Papildyta:

O kaip dėl protezavimo?Gal teko protezuoti dantis? Kokios kainos ir kokybė?

Gali drąsiai Dentoptimum klinikoj protezuotis. Pati likau patenkinta kokybe ir klinikos kolektyvo maloniu aptarnavimu. Ir kainos normalios, nors nėra pigu, bet nesigailiu.
Papildyta:
QUOTE(katyte 2008 @ 2009 02 08, 15:50)
Papildyta:

dar l gerai rauna D. Razukevicius,kuris dirba privacioje klinikoje
smile.gif

Manau čia kalbama apie D.Razukevičių iš Dentoptimos. Tai aš irgi pagal rekomendacijas pas jį lankiausi. O dabar kitiem galiu rekomenduot 4u.gif
Atsakyti
Gal ka nors zinote apie Gintaro Januzio klinika savanoriu/sirvintu gatveje?
As ten lankausi, kainos dideles, bet del kokybes neaisku.
Jei kas lanketes butinai parasykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galetumete rekomenduoti kur gerai "mauna dantis" Kaune? ir butu labai idomu kokios dabar kainos vyrauja nes reikia mauti kelis dantis tai idomu orientuotis kad nepermoketi smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Esu KMU odontologijos studentė ir ieškau pacientų, kuriems reikia gydyti dantų šaknų kanalus. Gydymas nemokamas, dirbame su dėstytojo priežiūra. Jei kas susidomėjo - kreipkitės of.sigita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2008 09 23, 04:19)
Pasiskaitykite, pameginau parasyti pacientams suprantama kalba apie tris dazniausias dantu ligas ...

http://odontologija....ant.C5.B3_ligos

laba diena.norejau pasiklausti 4u.gif perskaiciau jusu parasyta triju ligu aprasyma ir kilo toks klausimas, pagal sia istrauka "...Pulpitas gali išsivystyti ir dėl tam tikrų gydytojo manipuliacijų, traumos arba ekstremalių dirgiklių. Pakankamai dažnai pulpitas išsivysto po tam tikros gydytojo manipuliacijos, dažniausiai - po karieso gydymo naudojant neteisingas metodikas arba neteisingai diagnozavus ligą..." man pries beveik 2 savaites uzplombavo danti o iki dabar as vis dar jauciu jautruma/skausma kai bandau kramtyti su ta puse. ar gali buti pas mane pulpitas ir kaip jis gydomas?

Atsakyti
QUOTE(Lilit09 @ 2009 02 10, 23:20)
Gali drąsiai Dentoptimum klinikoj protezuotis. Pati likau patenkinta kokybe ir klinikos kolektyvo maloniu aptarnavimu. Ir kainos normalios, nors nėra pigu, bet nesigailiu.
Papildyta:
Manau čia kalbama apie D.Razukevičių iš Dentoptimos. Tai aš irgi pagal rekomendacijas pas jį lankiausi. O dabar kitiem galiu rekomenduot 4u.gif

O gal gali pasakyti, kokios kainos? Kiek pvz. metalo keramika ir bemetalė kainuoja? Pas juos nerašo kainų.Kiek žiūrinėjaus internete, tai apie 600-700 lt metalo keramika kainuoja.O nuėjau į vieną kliniką, tai 1000 lt.Gal visur dabar pabrango? g.gif
Atsakyti