Aš gydausi Pakraščio gatvėje, jau keli metai; kainos nemažos, aptarnavimas puikus, jokių nusiskundimų neturiu ( pas daktarę Pajautą).
Nors protezavo man kita jaunesnė gydytoja- tai vienas dantukas pakainavo 800 šimtus gal daugiau, ir laikas ištęstas buvo, kad tai dariausi pusę metų, bet matyt dėl nuolatinio klientų antplūdžio.
Bet burnos higiena ten brangoka, bet gal praėjo laikai kai higiena 70 lt, apšvieskit mane tuo klausimu, jei taip tai eisiu pas save- neblogai ten su tokia ale "smėliasrove" purkšdavo.
As vaikstau Sav.pr. i Bendrosios medicinos praktika pas Lina Pupeliene. Man, kaip odontologe, jinai labai patinka. Pas ja praradau baime dantistams Sia savaite kaip tik buvau, tai su nuskausminamais sumokejau 98 lt (jei kam idomu)
Kiek man teko susidurti, jeigu danti skauda ir jis reaguoja i silta ir karsta, tai nervus traukia. Jei maza skylute, kitaip kariesas, tai danties dar neskauda. Tada tik pagrezia ir uzdeda plomba, nervu netraukia. Bet, kaip saket, jei jau skaudejo, tai matyt reikejo traukti.
O del mokejimo, jei dantiste negerai padare savo darba, tai manau butu teisingiausia, jei jums moket antra karta uz ta pati darba nereiketu...
O del mokejimo, jei dantiste negerai padare savo darba, tai manau butu teisingiausia, jei jums moket antra karta uz ta pati darba nereiketu...
QUOTE(Emile569 @ 2008 09 21, 19:39)
Norejau paklausti jei uzdejo plomba ir iskarto pradejo skaudeti ,gyd pasiule susimoketi vel uz nervo traukima iskart ir naujai uz plomba,ar teseta yra ant rytojaus moketi vel uz plomba naujai?Ir kiek zinau jei tik maza skylute tai neskuba traukt to nervo ar ne tiesa?
Pasiskaitykite, pameginau parasyti pacientams suprantama kalba apie tris dazniausias dantu ligas ...
http://odontologija....ant.C5.B3_ligos
o gal kas lankosi silainiuose sarkuvos gve 13 namas berods yra stomatologijos kabinetas, kokie atsiliepimai????kokios kainos?
QUOTE(naujute @ 2008 09 29, 13:28)
o gal kas lankosi silainiuose sarkuvos gve 13 namas berods yra stomatologijos kabinetas, kokie atsiliepimai????kokios kainos?
Butu idomu isgirsti nuomomiu is tu, kurie ten lankesi, ar patenkinti stomatologu darbu
As salia gyvenu, tai kartais praeidama pro sali, pagalvoju "Ar geras cia tas kabinetas"
Sveikutes
Pies metus skylutes susitvarkiau ir dantis nuo apnasu valiausi "Stilus Optimus" uz 1000 Lt (klinika salia policijos nuovados, nusileidus nuo parodos kalno ir sukant link autobusu stoties), tai tikrai esu patenkinta - nei viena plomba neiskrito, nors turejau nemazai skyluciu, o aptarnavo labai maloniai (o nuo vaikystes turejau nerealia baime )
Sugedusius kaires puses kruminius issitraukiau irgi pries metus, tik kitoje klinikoje (einant link "akropolio" nuo Soboro puses kaireje gatves puseje, salia kavine yra) - tai ten taip puikiai isrove - nors visi gazdino, kad skausmai bus baisus
Tai vat tokia mano patirtis.. Noreciau paklausti, kur geriausiai butu susideti tuos kruminius man? Ir kokios "tiltelio" kainos kaune?
Pies metus skylutes susitvarkiau ir dantis nuo apnasu valiausi "Stilus Optimus" uz 1000 Lt (klinika salia policijos nuovados, nusileidus nuo parodos kalno ir sukant link autobusu stoties), tai tikrai esu patenkinta - nei viena plomba neiskrito, nors turejau nemazai skyluciu, o aptarnavo labai maloniai (o nuo vaikystes turejau nerealia baime )
Sugedusius kaires puses kruminius issitraukiau irgi pries metus, tik kitoje klinikoje (einant link "akropolio" nuo Soboro puses kaireje gatves puseje, salia kavine yra) - tai ten taip puikiai isrove - nors visi gazdino, kad skausmai bus baisus
Tai vat tokia mano patirtis.. Noreciau paklausti, kur geriausiai butu susideti tuos kruminius man? Ir kokios "tiltelio" kainos kaune?
Sveiki,
as irgi pas gyd Dzeralda lankausi, tik Donelaicio g netoli Forto, Merkurijaus masinu parkavimo aiksteles, copy1), tikrai super odontologe, gerai ismananti savo darba, ir kainos nesikandzioja
quote=Krisstulka,2008 07 22, 17:33]
Man tai labai patiko dantistes Dzeraldos darbas Tvirtoves al. esancioje privacioje poliklinikoje. As pas ja tvarkiausi pries keturis metus, man daug ka ten dare ir taise ir state dantis. Jokiu (tfu tfu tfu) problemu lyg siolei neturiu!
[/quote]
as irgi pas gyd Dzeralda lankausi, tik Donelaicio g netoli Forto, Merkurijaus masinu parkavimo aiksteles, copy1), tikrai super odontologe, gerai ismananti savo darba, ir kainos nesikandzioja
quote=Krisstulka,2008 07 22, 17:33]
Man tai labai patiko dantistes Dzeraldos darbas Tvirtoves al. esancioje privacioje poliklinikoje. As pas ja tvarkiausi pries keturis metus, man daug ka ten dare ir taise ir state dantis. Jokiu (tfu tfu tfu) problemu lyg siolei neturiu!
[/quote]
Sveikutes. Noriu ir as pasidalint savo patirtim. Lankiausi klinikoj Dent optimum Siaures pr. Is draugiu buvau girdejus, kad yra labai faina daktare Ausra, net vaikai pas ja noriai eina. Ir as uzsirasiau. Is tikro daktare labai miela. Dar pasidariau burnos higiena pas kita daktare toj pacioj klinikoj. Likau labai patenkinta viskuom. Galiu pasakyti tokiems zmonems tik dideli ACIU ir rekomenduoti juos kitiems.