gal kas lankėtės senamiesčio stomotologijos klinikoje, esancioje J.Jablonskio g. 21? gal kokiu nuomoniu yra?
QUOTE(Pianistė @ 2008 08 19, 13:55)
gal kas lankėtės senamiesčio stomotologijos klinikoje, esancioje J.Jablonskio g. 21? gal kokiu nuomoniu yra?
Va va ir aš norėjau apie Senamiesčio kliniką ką nors daugiau sužinoti.
Kaimynė odontologė rekomendavo, bet norėtusi daugiau nuomonių.
Prašom pasidalinti
yra aprašyta apie šitą kliniką, kiek suprantu nelabai patenkintos mamutės kurios ten lankėsi, nors ir aš nepatenkinta
Nezinau kaip del suaugusiuju gydymo, bet pastaraji karta del dukros gydymo Kauno senamiescio klinikoje teko nusivilti. Stamatologe Asta labai tempe guma, vizitui skirdavo tik 15minuciu, nors dukra sedejo puikiai. O sekancio vizito tekdavo laukti apie tris savaites. Bet issakius pretenzijas -po savaites skyre valanda ir pagaliau viska sutaise.
Bet yra ir geru dalyku - gera aplinka (vaikams), malonus bendravimas su vaikais. Bet dabar mes lankomes kitur...
Tiesa, tas buvo jau pries ora metu.
Bet yra ir geru dalyku - gera aplinka (vaikams), malonus bendravimas su vaikais. Bet dabar mes lankomes kitur...
Tiesa, tas buvo jau pries ora metu.
kas galite rekomenduoti gera gydytoja?? ir kad kainos nesikandziotu ???
QUOTE(Kristalinee @ 2008 08 25, 19:42)
kas galite rekomenduoti gera gydytoja?? ir kad kainos nesikandziotu ???
Įdomu ką vadini nesikandžiojančiomis kainomis Spėju pigiausia dantis tvarkytis poliklinikoj Tik klausimas ar geriausia
Aš pati vaikštau į privatų kabinetą ir sakyčiau, kad kainos įkandamos Jei reikia nuotraukos, net nepakylu iš kėdės, viską vietoj padaro Bendradarbė vaikšto pas "pigesnį" daktarą, tai kas kart eina į polikliniką dėl nuotraukos, prašosi seselių kad pigiau padarytų, turi nuotrauką nusipirkti ir laukia kol bus tarpas, kad priimtų O su nuotrauka pas gydytoją eilės laukia vėl savaitę
Taip kad klausimas ką taupai: laiką ar pinigus
kainos turbūt panašios visose klinikose, vieną kart senamiesčio klinikoje sutvarkė vieną dantį, nelabai senai, tai sumokėjau 140 lt, sako ateikit kitą kartą (mano stomotologė atostogavo, o man per avariją nuskilo ir labai skaudėjo), pagalvojau , kad eik tu š... būčiau žinojusi, gal dar būčiau pakentėjusi, bet jau tokių pinigų tai gaila už blombą, juolab, kad nepraėjo nei pusmetis o man tą dantį kaip reikalas pradeda skaudėti
zlt, Atlantida ačiū už informaciją
O gal kas lankotės Kauno senamiestyje pas stomatologus ir esat patenkinti? Yra ir daugiau tų klinikų. Mums būtų patogu šiame rajone. Tik nežinia kurią pasirinkt.
O gal kas lankotės Kauno senamiestyje pas stomatologus ir esat patenkinti? Yra ir daugiau tų klinikų. Mums būtų patogu šiame rajone. Tik nežinia kurią pasirinkt.
o as lankausi Bendroj Medicinos Praktikoj - ir man irgi visai nieko. Nzn del kainu kitur, bet ciai sakyciu irgi normalios. Gyd. PuPeliene.
Mano pasisakymas ne visai į temą, bet... Pasibaisėjau Kalniečių odontologijos klinikos, įsikūrusios Geležinio Vilko gatvėje 1A, darbu. Skubiai vežiau 5 metų dukrytę, kurią pasiėmiau iš darželio, nes auklėtoja paskambino, kad vaikas dvi valandas raitosi iš skausmo, kaip skauda dantuką, į šią kliniką (būtunt į šią, nes netoli), ir klinikoje nerado 5 ar 10 minučių laiko net vaikui bent vaistukų uždėti. Iš tiesų pikta, kai ieškai ir nesulauki net pirmos pagalbos savo vaikui. Registratūroje abejingu veidu pasakė - vietos nėra, rašykitės kiati dienai. Kiek žinau, bet kurioje klinikoje pacientas su skaudančiu dančiu yra prioritetinis, o čia net vaikui nerandama noro padėti.
QUOTE(aidaja @ 2008 09 16, 20:24)
Mano pasisakymas ne visai į temą, bet... Pasibaisėjau Kalniečių odontologijos klinikos, įsikūrusios Geležinio Vilko gatvėje 1A, darbu. Skubiai vežiau 5 metų dukrytę, kurią pasiėmiau iš darželio, nes auklėtoja paskambino, kad vaikas dvi valandas raitosi iš skausmo, kaip skauda dantuką, į šią kliniką (būtunt į šią, nes netoli), ir klinikoje nerado 5 ar 10 minučių laiko net vaikui bent vaistukų uždėti. Iš tiesų pikta, kai ieškai ir nesulauki net pirmos pagalbos savo vaikui. Registratūroje abejingu veidu pasakė - vietos nėra, rašykitės kiati dienai. Kiek žinau, bet kurioje klinikoje pacientas su skaudančiu dančiu yra prioritetinis, o čia net vaikui nerandama noro padėti.
Prioritetiniu pacientas su skaudanciu danciu yra tik valstybinese klinikose ir PSPC. Privaciose klinikose, atleiskite, bet yra pacientu grafikas, kuri perstumti per 10 minuciu yra sugadinta diena, nes pries visus busimus pacientus turi atsiprasineti, kad veluoji, nes "buvo kazkas su skausmu ryte ..." Todel paprasciau tiesiog atsisakyti. As asmeniskai 10 minuciu naujam pacientui niekada neskiriu, per ta laika issamiai istirti ir aprasyti situacija yra beveik neimanoma. Imanoma tai tik konvejeriniu rezimu dirbanciose valstybinese poliklinikose.