Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Ziuru, daug kas rekomenduoja dantiestes is silainiu, gal kas zinot apie estetines odontologijos klinika, esancia silainiuose prie buvusiu Taubuciu ir Baltijos gatvej? Viena pazistama eina ir labai patenkinta, bet dar noreciau nuomoniu isgirst blush2.gif Nors ir silainiuose, biski tolokai, bet atsitempciau, bele gerai pagydytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satu @ 2008 05 10, 20:50)
Ziuru, daug kas rekomenduoja dantiestes is silainiu, gal kas zinot apie estetines odontologijos klinika, esancia silainiuose prie buvusiu Taubuciu ir Baltijos gatvej? Viena pazistama eina ir labai patenkinta, bet dar noreciau nuomoniu isgirst  blush2.gif  Nors ir silainiuose, biski tolokai, bet atsitempciau, bele gerai pagydytu  biggrin.gif

Mes lankemes prie Taubuciu,vedziau savo vaika pas gydytoja Edita. Su vaikais moka elgtis, viskas grazu,bet plomba po menesio laiko iskrito...
Atsakyti
QUOTE(Rasadam @ 2008 05 12, 18:01)
Mes lankemes prie Taubuciu,vedziau savo vaika pas gydytoja Edita. Su vaikais moka elgtis, viskas grazu,bet plomba po menesio laiko iskrito...

Kita karta nuejome i ta pacia Estetines odontologijos klinika prie Taubuciu,pas ta pacia stomatologe Edita,kad sutvarkytu ta iskritusia plombyte,tai pasake,kad jokios garantijos nera plomboms,mano vaikiui buvo turbut ne nuotaika doh.gif neissiziojo jis jai ,si ji pakalbino,taciau vistiek nieko,ir ka gi,jis taip ir nepasidave taisymui,tai uz pakalbinima vaikucio gal 10min,ji pasiprase 20lt. doh.gif Sako,sugaistas laikas irgi kainuoja...Kazin,ar visur taip??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasadam @ 2008 05 17, 08:49)
Kita karta nuejome i ta pacia Estetines odontologijos klinika prie Taubuciu,pas ta pacia stomatologe Edita,kad sutvarkytu ta iskritusia plombyte,tai pasake,kad jokios garantijos nera plomboms,mano vaikiui buvo turbut ne nuotaika  doh.gif  neissiziojo jis jai ,si ji pakalbino,taciau vistiek nieko,ir ka gi,jis taip ir nepasidave taisymui,tai uz pakalbinima vaikucio gal 10min,ji pasiprase 20lt.  doh.gif  Sako,sugaistas laikas irgi kainuoja...Kazin,ar visur taip??? blink.gif  blink.gif

Privaciose klinikose, kurios dirba su vaikais, paprastai taip ir yra. Nematau nieko keisto tame, kad imami pinigai uz sugaista laika. Turite meginti aiskinti vaikui, kaip elgtis stomatologo kedeje. Jei nesugebesite - kainuos brangiau ir viskas tesis ilgiau ...
Atsakyti
QUOTE(Rasadam @ 2008 05 17, 09:49)
Kita karta nuejome i ta pacia Estetines odontologijos klinika prie Taubuciu,pas ta pacia stomatologe Edita,kad sutvarkytu ta iskritusia plombyte,tai pasake,kad jokios garantijos nera plomboms,mano vaikiui buvo turbut ne nuotaika  doh.gif  neissiziojo jis jai ,si ji pakalbino,taciau vistiek nieko,ir ka gi,jis taip ir nepasidave taisymui,tai uz pakalbinima vaikucio gal 10min,ji pasiprase 20lt.  doh.gif  Sako,sugaistas laikas irgi kainuoja...Kazin,ar visur taip??? blink.gif  blink.gif

Tikrai žinau, kad pas mano odontologę taip nebūtų, tuo labiau jeigu reikėtų tvarkyti neseniai įdėtą plombą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shiloh @ 2008 05 21, 18:03)
Tikrai žinau, kad pas mano odontologę taip nebūtų, tuo labiau jeigu reikėtų tvarkyti neseniai įdėtą plombą  ax.gif

Na as irgi to nesitikejau,tuo labaiu,kad jau buvom pas ja tvarkesi dantukus,iskrito plomba,vel atejom,o dabar se tau...uz nieka susimoketi... daugiau nebesilankysim... (ten uztruko max. 10min. doh.gif )

O kur jus tvarkotes dantukus,jei ne paslaptis,labai ieskom geros ir ne per daug brangios odontologes,geriausiai,kad butu is Silainiu,bet tiktu ir is kitur,kad tik gerai su vaikuciais moketu apsieiti ...
Is anksto aciu,kas patars wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasadam @ 2008 05 21, 19:59)
Na as irgi to nesitikejau,tuo labaiu,kad jau buvom pas ja tvarkesi dantukus,iskrito plomba,vel atejom,o dabar se tau...uz nieka susimoketi... daugiau nebesilankysim... (ten uztruko max. 10min. doh.gif )

O kur jus tvarkotes dantukus,jei ne paslaptis,labai ieskom geros ir ne per daug brangios odontologes,geriausiai,kad butu is Silainiu,bet tiktu ir is kitur,kad tik gerai su vaikuciais moketu apsieiti ...
Is anksto aciu,kas patars  wub.gif

Aš dantukus tvarkausi pas gydytoją Meilę iš Inmekos (klinika netoli Laisvės al., Donelaičio gatvėj). Mano nuomone, čia nėra brangu, ir paslaugų kokybe esu patenkinta (jau 6 metai, kaip čia lankausi rolleyes.gif ). Pati gydytoja labai malonus ir lengvai bendraujantis žmogus. Tik nežinau, ar šitoj klinikoj dirba su vaikučiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(shiloh @ 2008 05 22, 12:28)
Aš dantukus tvarkausi pas gydytoją Meilę iš Inmekos (klinika netoli Laisvės al., Donelaičio gatvėj). Mano nuomone, čia nėra brangu, ir paslaugų kokybe esu patenkinta (jau 6 metai, kaip čia lankausi  rolleyes.gif ). Pati gydytoja labai malonus ir lengvai bendraujantis žmogus.  Tik nežinau, ar šitoj klinikoj dirba su vaikučiais  g.gif

Ar ten ir protezuoja ar tik gydo? Gal galit parašyti kiek kainuoja metalo keramikos protezas? Lankiausi Tarnauskienes klinikoj Kestučio gatvėj, bet ten labai brangu, mano manymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(beverly @ 2008 05 22, 14:52)
Ar ten ir protezuoja ar tik gydo? Gal galit parašyti kiek kainuoja metalo keramikos protezas? Lankiausi Tarnauskienes klinikoj Kestučio gatvėj, bet ten labai brangu, mano manymu g.gif

Ten ir protezuoja, tik kita odontologė, ne Meilė. Prieš du metus protezavo dantuką, tai kiek kainavo, neatsimenu. Šiaip viską padarė gražiai, dantukas labai gražus, bet man pati metalo keramika nepatinka. Kiek man žinoma, jie dirba tik su metalo keramika ir dėl to labai liūdna verysad.gif , nes dabar rinkčiausi bemetalę keramiką, o tai reiškia, kad reikėtų ieškotis kitos klinikos doh.gif Jų kainos ir teikiamos paslaugos orietuotos į tai, kad būtų prieinamos kuo daugiau žmonių.
Atsakyti
as vilijampolej lankaus thumbup.gif ir kainos thumbup.gif
Atsakyti
Gal galėtum tiksliau parašyti, kur ir pas ką Vilijampolėje?
Atsakyti
Svyturio gatveje 7a, odontologas Saulius, dar pas geresni nebuvus o dantis tvarkau ilgai nes su tais breketais sunkus kelias i holivudine sypsena ax.gif
Atsakyti