Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Gal kas lankotės G. STEPONAVIČIŪTĖS ODONTOLOGIJOS KABINETE (Ožeškienės g.)? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų gero/blogo pasakyti apie odontologijos kliniką Šilainiuose "Processus"?
Atsakyti
Aš esu Šiaulietė, tvarkiausi dantukus 11 metų pas tą patį gydytoją, dabar jis man pasakė, kad mano atvėju man padėti negali, davė telefono numeriuką Kaune ir patarė gydytis čia.Išsiaiškinau,kad klinikos adresas- Minties rato 11b.Gal galite pasakyti kas tai per klinika, ar ji valstybinė ,ar privati, nelabai suprantu kodėl būtent čia man turėtų padėti.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2008 02 01, 20:57)
Aš esu Šiaulietė, tvarkiausi dantukus 11 metų pas tą patį gydytoją, dabar jis man pasakė, kad mano atvėju man padėti negali, davė telefono numeriuką Kaune ir patarė gydytis čia.Išsiaiškinau,kad klinikos adresas- Minties rato 11b.Gal galite pasakyti kas tai per klinika, ar ji valstybinė ,ar privati, nelabai suprantu kodėl būtent čia man turėtų padėti.

na ten privati klinika http://www.apolonija.lt/
ten dirba veido zandikauliu chirurge, ortodonte, endodontologai. matyt, tau reikia vieno is ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2008 02 01, 21:19)
na ten privati klinika  http://www.apolonija.lt/
ten dirba veido zandikauliu chirurge, ortodonte, endodontologai. matyt, tau reikia vieno is ju  4u.gif

Ačių už atsakymą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2007 12 01, 01:38)
Kaune zinau viena labai gera odontologe, ji dirba Moletu gatvej, Zaliakalny, turi savo kabineta. As pas ja taisiaus dantis gal pries 8 metus, rezultatai  thumbup.gif Iki siol nei viena pliomba neiskrito nieks neistrupejo, neskaudejo. Gal kas lankotes pas ja? Idomu ar taip pat gerai atlieka savo darba?  bigsmile.gif

Nicollette, manau, jog kalbi apie Egle (pavardes neatsimenu)- labai gera stomatologe. Jos taisyti pries 4 metus dantys iki siol visi puikiai laikosi. Kainos tuo metu nebuvo pacios maziausios, bet kokybe, manau, to verta. Gal as ir klystu, bet kiek pamenu jos adesas Moletu g. 8 (o gal 10 doh.gif )
Atsakyti
Sveikos:) norėjau paklausti gal žinot kokios kainos kauno ortodontijos centre? norėčiau susitaisyti dantis pagaliau nes maniškiai labai baisūs verysad.gif ir apie breketus galvoju, bet čia labai dideli pinigai susidės tikriausiai verysad.gif interneto sveitainei žiūrėjau bet kainų ten nemačiau, tai gal galit pasakyt kas nors kiek kainuotų tarkim plombavimas ir kanalų taisymas?
Atsakyti
gal kas tvarkotes dantukus Savanoriu prospekte esancioje "a klinikoje" ? kazin pas kuri geriau uzsiregistruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 02 21, 22:13)
gal kas tvarkotes dantukus Savanoriu prospekte esancioje "a klinikoje" ? kazin pas kuri geriau uzsiregistruoti g.gif

Mieli musu paslaugu pirkejai, stomatologai ne tvarko dantis, o GYDO! Jei norite tvarkytis dantu, ieskokite dantu tvarkyklos, o ne klinikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astakava @ 2008 02 07, 23:57)
Nicollette, manau, jog kalbi apie Egle (pavardes neatsimenu)- labai gera stomatologe. Jos taisyti pries 4 metus dantys iki siol visi puikiai laikosi. Kainos tuo metu nebuvo pacios maziausios, bet kokybe, manau, to verta. Gal as ir klystu, bet kiek pamenu jos adesas Moletu g. 8 (o gal 10  doh.gif )

Mano sunus pas Egle tvarkosi dantis, tai kol kas esam labai patenkinti. Pries tai jis gydesi pas kita stomatologe. Per 4 apsilankymus stomatologe nesugebejo nuskausminti danti taip, kad galima butu ji iki galo sutvarkyti. O pas Egle jokiu problemu - ir ta nepasiduodanti nuskausminimui danti sutvarke, ir kita smarkiai isgedusi danti jau baigia taisyt, ir jokiu problemu - tik giria sunu, sako, kad tokio kantraus paciento dar neturejusi ir t.t., kai anoji stomatologe skundesi, kad berniukas neleidzia jai prisiliesti, nuskausminimas jam neveikia ir ji nezino ka daryti, atseit tokio atvejo jai dar nebuve blink.gif O pas Egle viskas kuo puikiausiai thumbup.gif Kainos pas ja aukstesnes nei kitur, bet negaila didesniu pinigu, kai ji taip puikiai sutaria su pacientu. Apie plombu kokybe galesiu parasyti po metu kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gal kuri gydesi dantukus Silainiu pol pas gyd.Vasiliauskiene 4u.gif kaip si daktaryte ar verta patiketi savo dantis?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar gydausi Kaune Tarnauskienės klinikoje pas gyd. Aušrą. Labai maloni gydytoja, viską paaiškina. Kiek girdėjau atsiliepimų, tai man patarė eiti pas ją, o ne pas kitą odontologę toj pačioj klinikoj. Bet kainos ten tai tikrai ne mažiausios schmoll.gif Bet užtat miesto centre.
Atsakyti