Įkraunama...
Įkraunama...

Kruizas Nilu

Taip, turi jie tokiu nelabai maloniu bruozu, bet is kitos puses galima ir juos suprast, jie juk tik is to ir gyvena, Hurgadoj gi jokiu kitu darbu nera. Tai kazkaip nepykdavau ant ju uz tai, nors labai atsibodo.
Atsakyti
kodel nera darbu, yra sakyciaua, ar matei kokios statybos ten vyksta, manau jie yra jau tokie,kiek mums gidas pasakojo tai jie ne egiptieciai o turkai, tikrieji egiptieciai yra nubiai. o turkai ir lieka turkais, nenori dirbti, o nori pinigu.
Atsakyti
Kovo pradžioje norime užsisakyt kruizą Nilu, aplankant Kairą, Luksorą... Su mumis važiuos 9 metų dukrelė. Kažkas čia minėjo apie "smėlio audras" kovo mėnesį. g.gif Tad noriu paklausti, gal kas buvo Egipte kovo mėnesį, kokie įspūdžiai, ar buvo tos smėlio audros ? g.gif

Dabar galvoju, o galgi palaukti balandžio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madam Taro @ 2007 01 26, 11:44)
Kovo pradžioje norime užsisakyt kruizą Nilu, aplankant Kairą, Luksorą... Su mumis važiuos 9 metų dukrelė. Kažkas čia minėjo apie "smėlio audras" kovo mėnesį.  g.gif Tad noriu paklausti, gal kas buvo Egipte kovo mėnesį, kokie įspūdžiai, ar buvo tos smėlio audros ?  g.gif

Dabar galvoju, o galgi palaukti balandžio ?  g.gif

važiuojam važiuojam kartu kovo 17 d. mirksiukas.gif
apie audras nieko nežinau sad.gif kiek teko skaityt, tai rašo, kad kartais būna kovą, kartais balandį, čia jau kaip kam pasiseka ar nepasiseka smile.gif aš tai norėčiau jas pamatyti ax.gif bet taip neskausmingai biggrin.gif
Atsakyti
Su mielu noru pakartociau kelione bet reik ir kitas salis aplankyti. mirksiukas.gif
As pries 3metus buvau Egipte, tai ne tik kurorte sedejom bet ir kruiza Nilu vietoj nusipirkom, tikrai labai patiko, super. thumbup.gif Dar vaziavom i safari , jei sugalvosit tai tikrai rekomenduoju bet rinkites motociklus bet ne dzipus, tikrai daugiau pamatysit ir ispudziu bus thumbup.gif . Buvom Kaire, apziurejom piramides, nardem, vien del nardymo galima i ta sali vykti, grozis neispasakytas. wub.gif lotuliukas.gif Prabuvom mes 24dienas, tai apvaziavom visur, kelione tikrai labai patiko. wub.gif thumbup.gif Sekmes ir geru ispudziu. thumbup.gif
Tiesa, nepaminejau mes irgi buvom kovo men., tai labai vejuota buvo, sake pas juos pavasari visada veju sezona bet nieko, nenupute. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Rinkdamasi kelionę ieškojau išskirtinio maršruto, gerų gyvenimo sąlygų ir informatyviai įdomios poilsinės-pažintinės kelionės.

Radusi Izidės internetiniame puslapyje 15d pažintinės-poilsinės kelionės pasiūlymą "Nefertitė " maniau, kad galėsiu patenkinti savo poreikius: 4-5 žvaigždučių viešbučiai, gidas, lydintis grupę visos kelionės laikotarpiu, nemažai lankytinų objektų (kurių neradau kitų firmų pasiūlymuose).

Deja, grįžusi galiu konstatuoti: jaučiuosi pavargusi, nusivylusi ir neišklausyta (nes net nebuvo kam). Pirmiausiai nuvylė kelionės organizavimas: dalis dienų buvo visiškai sugadintos jas paskiriant transfero pervežimams iš miesto į miestą (važiuodavome vidury dienos), kitos dienos ekskursijomis buvo užpildytos tik 4-5 val. , tad buvome priversti pirktis papildomai mokamas ekskursijas, kad kažkaip galėtume prastumti laiką (ypač tai jautėsi Kaire), dalis objektų abejotinos vertės.

Nuvylė ir gyvenimo sąlygos: Kairo viešbutis vietoj 4 žvagždžių panašėjo į 1 (seni sukežę baldai, labai prasta santechnika bei prastas maitinimas. Trūko maisto (atėjus vėliau galėjai akis paganyti į tuščius dubenis), visas dienas tas pats meniu, vakarykštis maistas) tad keturios nakvynės šiame viešbutyje prilygo pasityčiojmui.

Tik pirmosiomis dienomis buvo padorus autobusas, na o Asuane dėl sugedusio kondicionieriaus buvome arba kepinami arba šaldomi. Na o informaciją ką mačiau ir kur buvau teko rinktis grįžus, nes gidas vos galėjo suregzti sakinius rusų kalba, kartais įterpdamas lietuvišką žodelį ir tuo labai didžiuodamasis. Iš žodžių kratinio sukurpti logiško sakinio nepavykdavo... Neveikė ir mikrofonas autobuse .

Taigi jaučiuosi taip, lyg iš manęs būtų gerai pasityčioję ir pasipildę savo kišenes. Vadovė Irena pasiplovė iš Egipto jau antrą Kairo dieną, tad net pretenzijų nebuvo kam išsakyti, ir buvome palikti vietinių globai.

Tiesa, kitiems nepasisekė dar labiau- pirmąją dieną Hurgadoje buvo apgyvendinti kambariuose be langų ir tik su viena pusantrine lova ( 4 zvaigždės:), o grupė iš Šarm el Šeicho vietoj kelionės keltu iš El Kuseiro buvo išsiųsta i Šarm el Šeichą autobusu, tad belieka tik įsivaizduoti 16valandų kelionės autobusu privalumus...
Atsakyti
Kaip jums nepasisekė, jures. blink.gif O aš norėčiau pagirti Neoturo kruizą Nilu: organizuota puikiai, autobusai geri, viešbučiai irgi labai geri - 5 žvaigždės ir atitiko penkias. Aišku, veiksmas buvo itin intensyvus, tačiau įspūdžiai tikrai puikūs. biggrin.gif
Atsakyti
As kiek girdejau, kas buvo, tai visi Novus orbis kruizines keliones gyre ir gidas sake labai fainas.
Atsakyti
As irgi girdejau daug geru atsiliepimu apie Novus orbis kruizus clap_1.gif Bet pati keliavau su Novaturu ir tikrai kelione buvo puiki. saunus gidas ir linksma kompanija nuostabioje salyje, kas galetu but geriau thumbup.gif
Atsakyti
Nu klausykit kaip nugąsdinote mane. Aš jau pirmadienį ruošiausi kruizą Nilu Izidėje užsisakyti, savo šeimą įkalbėjau ... verysad.gif Labai nuliūdau.
Tai kad nei Novaturas nei Neoturas internete apie kruizus nesireklamuoja dabar... schmoll.gif
Na nežinau kaip ir pasielgti...Jei viskas taip blogai organizuota..Nesitikėjau, jug jie užsiima daugiausiai Egiptu??????????// g.gif
Atsakyti
Na pasakykit kas nors ar labai nuvargot? Mano vyras sako, kad bus ne kelionė, o tikras vargas. Ar tekdavo kas dieną kur nors bent jau pasimaudyti per pažintines dienas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nmergyte @ 2007 05 21, 19:04)
Na pasakykit kas nors ar labai nuvargot? Mano vyras sako, kad bus ne kelionė, o tikras vargas. Ar tekdavo kas dieną kur nors bent jau pasimaudyti per pažintines dienas? blink.gif

nuvargt tikrai nenuvargom, o pasimaudyt tekdavo kasdien, bent jau duse mirksiukas.gif
Atsakyti