Įkraunama...
Įkraunama...

Kruizas Nilu

QUOTE(labukas @ 2008 04 08, 09:55)
Pas mus kiti vyko atvirkštiniu būdu su Neoturu. Pirma dieną atvykę iškart į kruizą o po to viešbutyje. Šiaip skruzdėliuku pas mus nebuvo gal, kad gyvenom antram aukšte. mirksiukas.gif Šiaip mums tai pritrūko vienos dienos po kruizo pailsėt viešbutyje.

o mes gavom ir pirmam ir antram aukste ir abiejuose skruzdeliuku buvo mirksiukas.gif bet siaip, tai man jie nemaise, nes as nelabai iziurejau. MB juos pastebejo lotuliukas.gif uoj, mums tai jau paskutine diena nebebuvo ka veikti, nes mes pries kruiza 3 ar 4 dienas ten buvom ir gryze dar 5 ir 6a jau isvaziavom rolleyes.gif visi nardymai ir dykumu safariai jau buvo isbandyti, hard rock cafe aplankyta, tai paskutine diena i pleza ejom, bet ten po poros valandu man tai nuobodu pasidaro ir viskas blush2.gif
Atsakyti
mes vaziavom su novaturu pries du metus. tai iki siol dar kliedim sia kelione. vyras pasiruoses dar karta tai pakartoti. bigsmile.gif . bet as dar kazkaip nelabai. pabaigoj jau buvo toks nuovargis, kad nieko nebesinorejo, tik pliaze gulineti biggrin.gif vacation4.gif
Atsakyti
Kruizas yra tikrai labai super. Plaukeme is Luxoro i Asuana ir is ten grizome autobusu i Viesbuti Hurgadoje-hilton.
Nerekomenduoju vaziuotu su AIP (aviaturas ir partneriai/sofa) i kruiza, jei bus paerasyta kad Gidas RUSU kalba. Ten mus prijunge prie rusu is Rusijos, buvome vosd keli lietuviai, pasikeisti neimanoma ir prisijungti prie lietuviakalbiou grupes..o rusai-tai padek D..... ir gidas atitinkamas-kulturos ner, nepareikalausi ko nors-sako jus cia vieni nepatenkinti ir pan...zodziu siaip Egipte neisbuciau ilgai vienoje vietoje, bet kruizas -super...Tik ne su RUSAIS..nesu rasiste ir puikiai kalbu rusiskai, bet ju publika ir elgesys,tai kraupina smile.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį - ar būna paskutinės minutės pasiūlymų kruizams Nilu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 26, 15:22)
turiu klausimėlį - ar būna paskutinės minutės pasiūlymų kruizams Nilu?  4u.gif

tikrai mačiau pas NovusOrbis- buvo balandžio mėn. Bet ta "paskutinė minutė" - tokia simboline..
Atsakyti
Sveiki!
Planuoju is Novus Orbis paimti "Nefertite" Spalio men.
Visa tema perskaiciau, bet neradau atsiliepimu nei apie spali Egipte, nei apie pacia programa (isskyrus viena labai sena ir neigiama smile.gif )
Programa ta labai man patinka, nes po kruizo poilsis viesbutyje ne Hurgadoje (kur labai nenoriu), o tyliam ir ramiam El Kuseire.

Jei kas buvot - atsiliepkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apostol @ 2008 05 28, 07:47)
Sveiki!
Visa tema perskaiciau, bet neradau atsiliepimu nei apie spali Egipte, nei apie pacia programa (isskyrus viena labai sena ir neigiama smile.gif )
Programa ta labai man patinka, nes po kruizo poilsis viesbutyje ne Hurgadoje (kur labai nenoriu), o tyliam ir ramiam El Kuseire.

spalis - vienas geriausiu laiku keliauti i Egipta thumbup.gif .
As pati buvau Novus Orbis "Izides" programoje. Labai patariu issiaiskinti agenturoje kokia tikimybe, jog TIKRAI ilsesites El Kuseire, o ne kur kitur. Mums pgl sutarti turejo buti visas 4 dienu poilsis Sharme, o-bet-taciau viduryje keliones suzinojome, kad 3 dienos Hurgadoje, 1 Sharme.
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 05 28, 09:29)
spalis - vienas geriausiu laiku keliauti i Egipta thumbup.gif .
As pati buvau Novus Orbis "Izides" programoje. Labai patariu issiaiskinti agenturoje kokia tikimybe, jog TIKRAI ilsesites El Kuseire, o ne kur kitur. Mums pgl sutarti turejo buti visas 4 dienu poilsis Sharme, o-bet-taciau viduryje keliones suzinojome, kad 3 dienos Hurgadoje, 1 Sharme.

Aga, reiskia del spalio tai atspejau thumbup.gif
Ir siaip i El Kuseira TIK Nefertites programa veza, visos kitos Hurgada arba Sarm'as.
Agenturoi sake kad TIKSLIAI bus zinoma rugpjucio men. veliausiai rugseji. Bet siaip sako ten jau kelis metus veza ir viskas yra gerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 05 28, 09:29)
Labai patariu issiaiskinti agenturoje kokia tikimybe, jog TIKRAI ilsesites El Kuseire, o ne kur kitur.

o tai tokie dalykai nenumatomi kelionės sutartyje? unsure.gif Ar agentūros taip dažnai ir drąsiai pažeidinėja rašytinius susitarimus? g.gif 4u.gif Nors gal tikrai ne nuo jų viskas priklauso (užtai aš taip atsargiai ir žiūriu į tokias keliones blush2.gif, manau, kad keliaujant kažkur Euopoj tokių kuriozų mažiau pasitaiko rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 28 gegužės 2008 - 16:09
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 28, 17:06)
o tai tokie dalykai nenumatomi kelionės sutartyje? unsure.gif  Ar agentūros taip dažnai ir drąsiai pažeidinėja rašytinius susitarimus?  g.gif  4u.gif Nors gal tikrai ne nuo jų viskas priklauso (užtai aš taip atsargiai ir žiūriu į tokias keliones  blush2.gif, manau, kad keliaujant kažkur Euopoj tokių kuriozų mažiau pasitaiko  rolleyes.gif )

Taip, tokie dalykai numatomi sutartyje. Bet sutartyje taip pat yra ir skyrius "Sutarties salygu keitimo ir sutarties nutraukimo tvarka". Ir vat pagal ta tvarka galima kaitalioti. mirksiukas.gif iIr nei prie ko cia keliavimas po Europa ar ne po ja, kai tai nuo kelioniu organizatoriu priklauso- sugalvoja pataupyti ar ne.
Atsakyti
Siemet Hurghadoje pirkau kruiza ir likau labai patenkinta thumbup.gif
Kaina 285 doleriu is Luksoro i Asuana plius Abu Simbelis,4 dienos 3 naktys.Is ten atgal su autobusu.Viso su 4 zvaigzdziu viesbuciu AI ir kruizu nesigavo tokia kaina ,kaip siuloma is Lietuvos.Nors ,jei buciau planavus is anksto,nebuciau emus tokio viesbucio su tokiu maitinimu.
Rekomenduoju pirkti nuvaziavus ten.Parduoda ir Tez tour ir Travelman,mes pirkome is Travelmano.Pavaiksciojus po centra taip pat mateme beveik visose agenturose.
Tiesa,i kruizus is Luksoro isvykstama setadieniais ir treciadieniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 28 gegužės 2008 - 20:34
QUOTE(Apostol @ 2008 05 28, 06:47)
Sveiki!

mes šitoj programoj buvom, tik kovo mėn.
El. Kuseiras tikrai thumbup.gif viešbutis man patko, aplinka, ypač jei nori ramybės, nes aplinkui nė gyvos dvasios lotuliukas.gif bet yra rifas thumbup.gif
Atsakyti