Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

Dar mačiau sodo-daržo-ūkinėse prekėse kainavo 70 Lt.
biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes.aš iš vynuogių verdu kompotą,labai skanus gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Labai skanios sultys melynu naminiu vynuogiu. Garinam visad per toki puoda, kaip parode Pingvinukas. Ir spalva labai grazi, cukraus dedu pagal skoni, bet nelabai saldziai. Ir vynas koks puikus iseina is ju, tik jau sultis reikia spausti rankomis, nes is garintu per sita puoda netinka.
Atsakyti
tikrai pabandysiu vynuogiu kompota,o ir receptas lengvas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prisiskiniau vynuogiu devynias galybes doh.gif tai pasiskaiciau(nieko konkretaus) bet bandysiu sultis,bet per sulciaspaude,nezinau kas gausis g.gif ,o ir kompoto reiks pamegint pasgamint ax.gif
Atsakyti
As irgi vekavau, bet "cielas" vynuogiu kekes. Nuploviau, nenuskyniau vynuogiu, bet visas pilnas kekes, atrinkau kur labai grazios, ir uzvekavau kaip kompotui su tokiu sirupu. O naudoju as jas lekstes papuosimui. Pripjaustau mesytes lekste, o kraste labai graziai isrieciu vynuoges keke, dar kokiu zalumynu, nu zinot, vaizdelis tikrai geras. Pabandykit, gal patiks?
Atsakyti
Mes ir darom sultis su tuom puodu
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 28, 11:09)
Aš irgi iš vynuogių darau sultis su šitokiu puodu  4u.gif
Kompotą irgi verdu iš vynuogių, bet būtinai su svarainiais, labai skanu  4u.gif

O gera mintis, svarainiu reiks tikrai det bigsmile.gif
Atsakyti
kompota dariau,tikrai skanus thumbup.gif ,dar galvoju isspausti sultis ir maisyti su uoboliais.
Atsakyti
Man vynuogių sultys aitrios, ką darote, kad nesijaustų to aitrumo?
Atsakyti
Gal čia nuo vynuogių rūšies priklauso, kad aitrios?....
Nu mes jau suvekavom sultis mėlynų vynuogių, kuo skaniausios, jokio aitrumo. Supilstėm į STIKLINIUS LITRINIUS užsukamus butelius (juos pasilikdavau-neišmesdavau nuo kitų gėrimų). Labai patogu tokiose talpose nedidelėse laikyti, nors darbo vekuojant ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2008 10 22, 14:13)
Gal čia nuo vynuogių rūšies priklauso, kad aitrios?....

Nu gal ir nuo rūšies priklauso, bet gal yra koks būdas tą aitrumą sumažinti.
Atsakyti
nezinau kokios musu rusies vynuoges,bet jos zalios,o jau saldzios siais metais tongue.gif .Isspaudziau su sulciauspaude, iki uzvirimo pakaitinau ir supilsciau i butelius,o kaip skaniai gavosi thumb_yello.gif ,tik truputi per saldzios,tai skiedem su obuoliu sultimis.
Atsakyti