Dar mačiau sodo-daržo-ūkinėse prekėse kainavo 70 Lt.
sveikutes.aš iš vynuogių verdu kompotą,labai skanus gaunasi
Labai skanios sultys melynu naminiu vynuogiu. Garinam visad per toki puoda, kaip parode Pingvinukas. Ir spalva labai grazi, cukraus dedu pagal skoni, bet nelabai saldziai. Ir vynas koks puikus iseina is ju, tik jau sultis reikia spausti rankomis, nes is garintu per sita puoda netinka.
tikrai pabandysiu vynuogiu kompota,o ir receptas lengvas
sveikos
prisiskiniau vynuogiu devynias galybes tai pasiskaiciau(nieko konkretaus) bet bandysiu sultis,bet per sulciaspaude,nezinau kas gausis ,o ir kompoto reiks pamegint pasgamint
prisiskiniau vynuogiu devynias galybes tai pasiskaiciau(nieko konkretaus) bet bandysiu sultis,bet per sulciaspaude,nezinau kas gausis ,o ir kompoto reiks pamegint pasgamint
As irgi vekavau, bet "cielas" vynuogiu kekes. Nuploviau, nenuskyniau vynuogiu, bet visas pilnas kekes, atrinkau kur labai grazios, ir uzvekavau kaip kompotui su tokiu sirupu. O naudoju as jas lekstes papuosimui. Pripjaustau mesytes lekste, o kraste labai graziai isrieciu vynuoges keke, dar kokiu zalumynu, nu zinot, vaizdelis tikrai geras. Pabandykit, gal patiks?
Mes ir darom sultis su tuom puodu
O gera mintis, svarainiu reiks tikrai det
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 28, 11:09)
Aš irgi iš vynuogių darau sultis su šitokiu puodu
Kompotą irgi verdu iš vynuogių, bet būtinai su svarainiais, labai skanu
Kompotą irgi verdu iš vynuogių, bet būtinai su svarainiais, labai skanu
O gera mintis, svarainiu reiks tikrai det
kompota dariau,tikrai skanus ,dar galvoju isspausti sultis ir maisyti su uoboliais.
Man vynuogių sultys aitrios, ką darote, kad nesijaustų to aitrumo?
Gal čia nuo vynuogių rūšies priklauso, kad aitrios?....
Nu mes jau suvekavom sultis mėlynų vynuogių, kuo skaniausios, jokio aitrumo. Supilstėm į STIKLINIUS LITRINIUS užsukamus butelius (juos pasilikdavau-neišmesdavau nuo kitų gėrimų). Labai patogu tokiose talpose nedidelėse laikyti, nors darbo vekuojant ir daugiau...
Nu mes jau suvekavom sultis mėlynų vynuogių, kuo skaniausios, jokio aitrumo. Supilstėm į STIKLINIUS LITRINIUS užsukamus butelius (juos pasilikdavau-neišmesdavau nuo kitų gėrimų). Labai patogu tokiose talpose nedidelėse laikyti, nors darbo vekuojant ir daugiau...
QUOTE(silsta @ 2008 10 22, 14:13)
Gal čia nuo vynuogių rūšies priklauso, kad aitrios?....
Nu gal ir nuo rūšies priklauso, bet gal yra koks būdas tą aitrumą sumažinti.
nezinau kokios musu rusies vynuoges,bet jos zalios,o jau saldzios siais metais .Isspaudziau su sulciauspaude, iki uzvirimo pakaitinau ir supilsciau i butelius,o kaip skaniai gavosi ,tik truputi per saldzios,tai skiedem su obuoliu sultimis.