As ir pasidariau saltalankiu sulciu, dariau per 2 kartus, abu kartus dariau taip pat, bet vienos sultys issisluoksniavo o kitos ne, nesuprantu kodel kitos neissisluoksniavo
Man tai visada kiek spaudziau, atsisluoksniuoja, neisivaizduoju, kodel galejo neatsisluoksniuoti... As irgi meginau vaidinti gudria ir sulktis spausti sulciaspaude, nei velnio- isspaude labai maza dali sulciu, viskas liko tirsciuose, tai teko vistiek juos rankomis perspausti, ir dar visa stala su sulciaspaude plauti Turiu ziemai 4 litrus ju prisispaudusi, manau uzteks, nes vargo tai ojojoj... Jau ir taip skabiau mazas sakutes ir veziau namo skabyti, nes lauke neimanoma tokiu saltu oru ilgai isbuti... Kazkuri minejo, kad deda i kamera, gal ir gera mintis, tik kad as joje visai vietos neturiu tokiem dalykam, vis kaimo gerybes joje glaudziasi, tai pagalvojau, kad gal dar nuvaziuosiu kada grynai salti prades, gal tada lengviau jos skinsis, nes spausti su sakutem ir lapais tai man kazkaip nelabai, begales voru ten knibzdejo jose, tokiu sulciu jau tikrai negerciau...
QUOTE(Violettta @ 2011 11 21, 14:54)
Man tai visada kiek spaudziau, atsisluoksniuoja, neisivaizduoju, kodel galejo neatsisluoksniuoti... As irgi meginau vaidinti gudria ir sulktis spausti sulciaspaude, nei velnio- isspaude labai maza dali sulciu, viskas liko tirsciuose, tai teko vistiek juos rankomis perspausti, ir dar visa stala su sulciaspaude plauti Turiu ziemai 4 litrus ju prisispaudusi, manau uzteks, nes vargo tai ojojoj... Jau ir taip skabiau mazas sakutes ir veziau namo skabyti, nes lauke neimanoma tokiu saltu oru ilgai isbuti... Kazkuri minejo, kad deda i kamera, gal ir gera mintis, tik kad as joje visai vietos neturiu tokiem dalykam, vis kaimo gerybes joje glaudziasi, tai pagalvojau, kad gal dar nuvaziuosiu kada grynai salti prades, gal tada lengviau jos skinsis, nes spausti su sakutem ir lapais tai man kazkaip nelabai, begales voru ten knibzdejo jose, tokiu sulciu jau tikrai negerciau...
siandien pradariau stiklaini tu sulciu kurios neissisluoksniavo, tai padariau isvada, kad cukraus padauginau, nes jos tokios tirstos, tai manau del to neissisluoksniavo, bet skonis geras Pirma karta dejau lenkiska cukru, o kita karta Panevezio ir abu kartus dejau 1,5 kg 1 litrui sulciu, tai gal ir cukrus itakos turi, o gal ir apsiskaiciavau
QUOTE(Vilmutyte @ 2011 11 23, 21:08)
Sveikutes. o jeigu as dabar sulauksiu salnu ir ryte kol neatsile (apie 9val) prisiraskysiu ju susalusiu? jos bus visdar tokios vitamingos?
Nuo salcio kiek zinau nieko blogo joms nenutinka, kitas reikalas, jei virtum
QUOTE(audrike52 @ 2011 11 06, 19:12)
Neplaunu,nes renku iš ekolog.vietos.
QUOTE(laimyna @ 2012 01 27, 20:13)
saltalankiu uogas reika palaikyti saldymo kameroje. jos susala, paskui lengvai nuskainioti, nes taip jos susitrina. labai skanu apelsinas+obuolys+greipfruktas+ saltalankis + imbieras
placiau butu galima kaip cia daryt, cia sultis maisyt ar kaip?
Labai įdomu ir naudinga
http://lmedicina.dnp...altalankiai.htm
http://lmedicina.dnp...altalankiai.htm
O gal kas galetu isduoti saltalankiu kur galima butu pasiskinti aplink Kauna?
Nes mano vaikas serga ir serga, o skaitau kad cia didelis pagalbininkas sveikatai , tai maziukui parinkciau
Nes mano vaikas serga ir serga, o skaitau kad cia didelis pagalbininkas sveikatai , tai maziukui parinkciau
Mes renkam prie Lampedziu karjero. Gal ne pati geriausia vieta, bet geriau nei palei autostrada