QUOTE(Amariliai @ 2014 11 23, 08:35)
pirma tai i veidrodi paziekit, koki ava uzsidejot
antra, jei jum tiek svarbos sudaro paryskinti dalykai, tai jus tiesiog esat sektante kazkurios musu platumose besiautejamcios. kataliku baznycioje esme yra krikstas, bet ne sventinimas. jeigu sevntinimas, tai jau su nuoroda i apeigas, jei tokiu apeigu metu "tenka neutrralizuoti" ten tuos dalykus, apie kuriuos kalbam, tai kaip jus bendraujat su kunigais? joks kunigas jokiai bobai neduos isvarinet jokiu dvasiu is kieno tai namu ar pan. kataliku kunigas - ne vienas nedaleistu sito. ir idomu man yra tas toks nesveikumu kazkokiu atsiduodantis bendravimas su kunigais. sventa
rasta as irgi esu perskaiciusi , nuo to malonesne nepasidariau ir velniu isvarinet is zmoniu namu nepradejau. perskaiciau netgi tas nuobodzias karu ir genealogijos knygas. tas svetumo neprideda. ir net jei pridetu - nepasimatytu veidelis sviesenis. jis moks jau matosi, toks matosi. is viso ko, ka rasot cia ar kitoj kokioj temoj, visur yra melas ir kitiem zmonem sukimas smegenu, tam cia ir esat, pamenu, suformulavus buvot gudriau prisistatydama, bet esme as atsimenu. Kodel jus cia.

rasta as irgi esu perskaiciusi , nuo to malonesne nepasidariau ir velniu isvarinet is zmoniu namu nepradejau. perskaiciau netgi tas nuobodzias karu ir genealogijos knygas. tas svetumo neprideda. ir net jei pridetu - nepasimatytu veidelis sviesenis. jis moks jau matosi, toks matosi. is viso ko, ka rasot cia ar kitoj kokioj temoj, visur yra melas ir kitiem zmonem sukimas smegenu, tam cia ir esat, pamenu, suformulavus buvot gudriau prisistatydama, bet esme as atsimenu. Kodel jus cia.
Apie avatarą nesuprantate nei kiek, tad neverta analizuoti ir dėtis žinančia ką jis reiškia.
O apie šventinimą, tai labai jau tikra katalikė esate, kad nežinote jod Kunigai būtent ŠVENTINA,Palaimina, o ne kitaip!
Pateiksiu, kaip pavyzdį. Gal kunigas nėra jūsų namų šventinęs?
Jaučiu, kad norėtumėte daugiau informacijos, bet užteks.
Nesuklyskite gyvenime kalbėdami tai, ko net nežinote!