Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Amariliai @ 2014 11 23, 08:35)
pirma tai i veidrodi paziekit, koki ava uzsidejot biggrin.gif antra, jei jum tiek svarbos sudaro paryskinti dalykai, tai jus tiesiog esat sektante kazkurios musu platumose besiautejamcios. kataliku baznycioje esme yra krikstas, bet ne sventinimas. jeigu sevntinimas, tai jau su nuoroda i apeigas, jei tokiu apeigu metu "tenka neutrralizuoti" ten tuos dalykus, apie kuriuos kalbam, tai kaip jus bendraujat su kunigais? joks kunigas jokiai bobai neduos isvarinet jokiu dvasiu is kieno tai namu ar pan. kataliku kunigas - ne vienas nedaleistu sito. ir idomu man yra tas toks nesveikumu kazkokiu atsiduodantis bendravimas su kunigais.  sventa
rasta as irgi esu perskaiciusi , nuo to malonesne nepasidariau ir velniu isvarinet is zmoniu namu nepradejau. perskaiciau netgi tas nuobodzias karu ir genealogijos knygas. tas svetumo neprideda. ir net jei pridetu - nepasimatytu veidelis sviesenis. jis moks jau matosi, toks matosi. is viso ko, ka rasot cia ar kitoj kokioj temoj, visur yra melas ir kitiem zmonem sukimas smegenu, tam cia ir esat, pamenu, suformulavus buvot gudriau prisistatydama, bet esme as atsimenu. Kodel jus cia.

Apie avatarą nesuprantate nei kiek, tad neverta analizuoti ir dėtis žinančia ką jis reiškia.
O apie šventinimą, tai labai jau tikra katalikė esate, kad nežinote jod Kunigai būtent ŠVENTINA,Palaimina, o ne kitaip!
Pateiksiu, kaip pavyzdį. Gal kunigas nėra jūsų namų šventinęs?
Jaučiu, kad norėtumėte daugiau informacijos, bet užteks.
Nesuklyskite gyvenime kalbėdami tai, ko net nežinote!
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 12 04, 11:18)
Nesupykit, bet jūs tikrai "tamsus žmogus ". Labai aiškiai pasakyta, kad kas piktžodžiauja prieš Dievą, ką įžvelgiu jumyse, tas gauna tokius išbandymus, kad net plaukai eina šiurpu. Tai ir būna ne tik bildukai, mistinių būtybių apsireiškimas ir t.t..

ir sugebek tu man sitaip nusisneket doh.gif bildukais, maumais, naminukais, aitvarais ir pan. tiki pagonys, o ne katalikai. Jei jau manim netiki, tai gali kunigu pasiklaust, su kuriais gi tipo laaaaabai bendrauji. Ir neisivaizduok visazine, jei net tokio dalyko nezinai. O jei toliau tokia protinguole vaidini, tai parasyk, kurioj jau cia biblijos vietoj parasyta apie naminukus???? Ir nuo kada isbandymai reiskia pagoniskus "baubukus"? biggrin.gif "Sveisuole" mat atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oho,kokia apdulkėjus tema...

Aš tai visokiais ten netikiu... Kažkaip manau,kad viskam turi būti logiškas paaiškinimas... bet va, antrą menesį gyvename name, ir dedasi keisti dalykai... Dažiuasiai naktį, tarp vidurnakčio ir 2 nakties, bet būna ir kitu laiku. tik dieną niekada nebuvo.
Girdisi stuksenimas, barbenimas, trenksmai, kartais lyg žingsniai. būna kad atrodo lyg kažkuo metaliniu į betoną ar kokį panašų paviršių barbentų, ar tai trauktų. Nu durys darinėjasi.. Bet gal su vyriais kas negerai... Kartais savaime užsirakina...
Visame name yra naturalaus medžio drindys, taigi maniau kad čia tas medis, nuo temperatūros svyravimų... Nors kad tie svyravimai nežymūs... ir kad šitaip garsiai poškėtų, kad net prižadina...nu nesuprantu kame reikalas...
Kartą viršuje vaikus suguldžiau, ir girdžiu,kad laiptais kažkas lipa. Nu,maniau vyras ateina paklausti ko užtrukau. O tada toks trenksmas iš karto už durų! Kaip išsigandau, galvojau kad vyras tamsoje už ko užkliuvo ir nuvirto (dar pralekė mintis kad tik ne į laiptų pusę bus kritęs...). Suprantama šokau, atlapojau duris... O ten nieko! Įjungiau šviesą... nieko nėra! Nulipau į apačią...Girdžiu kaip vyras apačioje knarkia... blink.gif ???
Atsakyti
Ojezus blink.gif Senas namas? Nesidomėjot, kas prieš tai gyveno? Gal kaimynai žino? Aš kai Ekstrasensų prisižiūrėjus, tai nenustebčiau, jei buvę šeimininkai vaikšto, t.y. jų dvasios rolleyes.gif g.gif

Smagu, kad prikėlėt temą 4u.gif
Atsakyti