Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 10 13, 19:04)
na ir kam jus dabar cia taip??? Kai kuriems zmonems tiesiog reikia visur mistika ar baubus izvelgti, o cia pasirodot jus, griaunat iliuzijas

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 15, 10:25)
jei isitaisytut namie filmavimo kameras, tai pamatytut, kad patys tuos daiktus ir perdedat, o ne, kad jie "perskrenda".

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 18, 12:03)
Žinot, galiu jums pasakyti, kad su dvasiniu pasauliu esu labai susirišus: šventinimas, tikėjimas į Dievą, meldimasis, bendravimas su kunigais, Švento Rašto perskaitymas, kalbu apie Seną ir Naują Testamentą, žmonėms pagalba ir t.t.. Todėl su žemųjų pasauliu, apie kurį jūs kalbate nebendrauju tiesiogiai. Aš juos tik pajaučiu, ko pasekoje ir praktikoje tenka visa tai neutralizuoti, kad žmonių gyvenimai vėl tekėtų džiaugsmo upe.

Man visada kildavo klausimas: kaip zmones, aklai tikintys Dievu, perskaite sv. rasta, visus testamentus, sedintys baznycioje, tiesiogiai ir netiesiogiai bendraujantys su Dievu, tiki pagoniskomis butybemis? g.gif
Suprantu, kai pasirodo Sv. Marija, apsireiskia dvasios, bet tiketi savuose tarybines statybose butuose visokiais bildukais, troliais, vaiduokliais, maumukais, bezdukais ir kitais pagoniskos tikybos atributais-juoka kelia. Cia geraja prasme, be jokio pasmerkimo ar sarkazmo 4u.gif

Trucykit tarakonus ir peles, moterytes, drausminkit pijokus kaimynus, kad nesibaladotu naktimis, jei nepadeda, gydykit nervus-ir garantuoju, kad visi sukurti atstovai is ivairiu religiju apleis jusu namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 20, 07:38)
Suprantu, kai pasirodo Sv. Marija, apsireiskia dvasios, bet tiketi savuose tarybines statybose butuose visokiais bildukais, troliais, vaiduokliais, maumukais, bezdukais ir kitais pagoniskos tikybos atributais-juoka kelia. Cia geraja prasme, be jokio pasmerkimo ar sarkazmo 4u.gif

Trucykit tarakonus ir peles, moterytes, drausminkit pijokus kaimynus, kad nesibaladotu naktimis, jei nepadeda, gydykit nervus-ir garantuoju, kad visi sukurti atstovai is ivairiu religiju apleis jusu namus 4u.gif

O kaip jūs tai suprantate? g.gif Kiek kartų ta Marija jums pasirodė? Gal galite ir man parodyti, nes greičiau jau bilduku patikėsiu bigsmile.gif Pas mane irgi kartais bilda, ypač seniau vamzdyne bildėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 20, 10:32)
O kaip jūs tai suprantate? g.gif Kiek kartų ta Marija jums pasirodė?

Beda ta, kad as nuodeminga, man Marija nepasirode ne karto blush2.gif
Kaip ir bildukai, maumukai, bezdukai...
Ir vaiduokliu nemaciau... g.gif

Nezinau, kaip tai vertinti: ar kad su psichika viskas tvarkoj, ar kad nirvanos nepasiekiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 20, 06:38)
Man visada kildavo klausimas: kaip zmones, aklai tikintys Dievu, perskaite sv. rasta, visus testamentus, sedintys baznycioje, tiesiogiai ir netiesiogiai bendraujantys su Dievu, tiki pagoniskomis butybemis? g.gif

Žinot, ponia, reikėtų jums paskaityti Šventą Raštą. Neturiu ką jums pasakyti, tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 20, 08:38)
Man visada kildavo klausimas: kaip zmones, aklai tikintys Dievu, perskaite sv. rasta, visus testamentus, sedintys baznycioje, tiesiogiai ir netiesiogiai bendraujantys su Dievu, tiki     butybemis? g.gif

Man tokie klausimai jau seniai nekyla. Čia, sakyčiau, kaip tik atvirkščiai - kuo arčiau prie velnio - tuo daugiau švetųjų statulėlių, paveikslėlių, ikonų, kryžių, maldaknygių, rožančių namuose turi. biggrin.gif
Jūs tikriausiai nebuvote pas jokią būrėją ar čigonę namuose...Pamatytumėt, kokius altorius pasidariusios lotuliukas.gif ....Ir dauguma jų apeigų su bažnyčia susiję.
O tie didžiausi prievartautojai, žmogžudžiai, įkalinti iki gyvos galvos, nepastebėjote? - jie Bibliją vos ne mintinai moka - citatomis kalba.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 20 lapkričio 2014 - 15:20
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 20, 15:19)
Žinot, ponia, reikėtų jums paskaityti Šventą Raštą. Neturiu ką jums pasakyti, tiesiog...

Geriau Sventa Rasta, kaip kunigai, nezinau, kas gali buti issistudijaves. schmoll.gif Bet ir jie kraupsta nuo tokiu svaiciojimu ir pataria keliu religiju nemaisyti i viena kose. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 20, 07:38)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 20, 10:41)
Beda ta, kad as nuodeminga, man Marija nepasirode ne karto blush2.gif
Kaip ir bildukai, maumukai, bezdukai...
Ir vaiduokliu nemaciau... g.gif

Nezinau, kaip tai vertinti: ar kad su psichika viskas tvarkoj, ar kad nirvanos nepasiekiau? g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 20, 14:19)

ir ka ten rasim?Apie naminukus parasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 18, 11:03)
šventinimas, tikėjimas į Dievą, meldimasis, bendravimas su kunigais, Švento Rašto perskaitymas, kalbu apie Seną ir Naują Testamentą, žmonėms pagalba ir t.t.. Todėl su žemųjų pasauliu, apie kurį jūs kalbate nebendrauju tiesiogiai. Aš juos tik pajaučiu, ko pasekoje ir praktikoje tenka visa tai neutralizuoti, kad žmonių gyvenimai vėl tekėtų džiaugsmo upe.
Tad visų pirma gerai pagalvokite prieš teikdami tai ko nežinote, nesuprantate, nes dažniausiai iš praktikos galiu pasakyti, kad tokiems žmonėms Dievulis atsiunčia tokius įrodymus, jog jūs kaip sakote, baimė sukausto. Kaip Šventam Rašte pasakyta " Kas tu toks, kad gali teisti kitą, kas tau suteikė teisę, kad gali šaipytis iš to, ko nežinai? " " Tu esi toks pats Dievo tarnas, kaip ir kiekvienas mes esame Dievo tarnai "
Dievo palaimos jums!

pirma tai i veidrodi paziekit, koki ava uzsidejot biggrin.gif antra, jei jum tiek svarbos sudaro paryskinti dalykai, tai jus tiesiog esat sektante kazkurios musu platumose besiautejamcios. kataliku baznycioje esme yra krikstas, bet ne sventinimas. jeigu sevntinimas, tai jau su nuoroda i apeigas, jei tokiu apeigu metu "tenka neutrralizuoti" ten tuos dalykus, apie kuriuos kalbam, tai kaip jus bendraujat su kunigais? joks kunigas jokiai bobai neduos isvarinet jokiu dvasiu is kieno tai namu ar pan. kataliku kunigas - ne vienas nedaleistu sito. ir idomu man yra tas toks nesveikumu kazkokiu atsiduodantis bendravimas su kunigais. sventa
rasta as irgi esu perskaiciusi , nuo to malonesne nepasidariau ir velniu isvarinet is zmoniu namu nepradejau. perskaiciau netgi tas nuobodzias karu ir genealogijos knygas. tas svetumo neprideda. ir net jei pridetu - nepasimatytu veidelis sviesenis. jis moks jau matosi, toks matosi. is viso ko, ka rasot cia ar kitoj kokioj temoj, visur yra melas ir kitiem zmonem sukimas smegenu, tam cia ir esat, pamenu, suformulavus buvot gudriau prisistatydama, bet esme as atsimenu. Kodel jus cia.
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 20, 14:19)

o kur jau Sventam raste parasyta apie bilduku, naminuku, troliu, feju ir kitu mistiniu butybiu egzistavima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 24, 14:20)
o kur jau Sventam raste parasyta apie bilduku, naminuku, troliu, feju ir kitu mistiniu butybiu egzistavima  lotuliukas.gif

Nesupykit, bet jūs tikrai "tamsus žmogus ". Labai aiškiai pasakyta, kad kas piktžodžiauja prieš Dievą, ką įžvelgiu jumyse, tas gauna tokius išbandymus, kad net plaukai eina šiurpu. Tai ir būna ne tik bildukai, mistinių būtybių apsireiškimas ir t.t..
Kuri ten sakė, kad kunigai geriau žino, tai atsakysiu tiek tiek, kunigai yra toki patys tarnai, kaip ir mes žmonės, bet juk ne kiekvienam žmogui ar kunigui yra duota vizija matyti tai, ko nemato kiti, ne apie bildukus šiuo atveju kalbu.
Labai aiškiai pacituosiu" Dievas į žemę siuntė ir siųs apsireiškimus, pranašus..."
Beje jūsų įdomumo dėlei pasakysiu, kad yra ir kunigas Žemaitijoje aiškiaregis su kuriuo yra tekę bendrauti. O suvedė mus mano vizijos, mistika ar ne, jums tikėti, bet tai yra faktas!
Galėčiau daugiau papasakoti ne išmislais, o faktais, bet kad žiūriu čia jūs tokios apatiškos ir be Dievės susirinkusios.
Atsakiau ir daugiau, nebeturiu čia ką veikti.
O kas ten klausė, ką aplamai čia veikiu, atsakysiu pabaigai, kad esu toks pats žmogus, kaip ir visi žemės žmonės, tad teisę pasilieku pati sau kur eiti, o kur ne.

Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 12 04, 11:18)
Nesupykit, bet jūs tikrai "tamsus žmogus ". Labai aiškiai pasakyta, kad kas piktžodžiauja prieš Dievą, ką įžvelgiu jumyse, tas gauna tokius išbandymus, kad net plaukai eina šiurpu. Tai ir būna ne tik bildukai, mistinių būtybių apsireiškimas ir t.t..
Kuri ten sakė, kad kunigai geriau žino, tai atsakysiu tiek tiek, kunigai yra toki patys tarnai, kaip ir mes žmonės, bet juk ne kiekvienam žmogui ar kunigui yra duota vizija matyti tai, ko nemato kiti, ne apie bildukus šiuo atveju kalbu.
Labai aiškiai pacituosiu" Dievas į žemę siuntė ir siųs apsireiškimus, pranašus..."
Beje jūsų įdomumo dėlei pasakysiu, kad yra ir kunigas Žemaitijoje aiškiaregis su kuriuo yra tekę bendrauti. O suvedė mus mano vizijos, mistika ar ne, jums tikėti, bet tai yra faktas!
Galėčiau daugiau papasakoti ne išmislais, o faktais, bet kad žiūriu čia jūs tokios apatiškos ir be Dievės susirinkusios.
Atsakiau ir daugiau, nebeturiu čia ką veikti.
O kas ten klausė, ką aplamai čia veikiu, atsakysiu pabaigai, kad esu toks pats žmogus, kaip ir visi žemės žmonės, tad teisę pasilieku pati sau kur eiti, o kur ne.

Oho, kokia ekspertė? Iš kur čia tokios "žinios"? Susisapnavo?
Atsakyti