Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(Žiedė @ 2014 11 09, 20:19)
nu taip paprastai. sakau, ar gali nustoti krebzdejes nes noriu miegoti. nustojo... 
As jau isitikinau, kad realybe. kaip suprasti isvalyti namus? senas veidrodis ? Ju cia pilna, nes butas nuomuojamas. Gyvenu 1,5 metu, nu nemaise, man jis. tik bijau, kad nepradetu siauteti... Gal ,,jis,, nori ka nors is musu? Kambarye kur ant spintos kribzdejo, buvo pilna deziu. dezes pernesiau kitur, ir ,,jam,, padariau vietos....
Visai pasimeciau dabar...Baimes nebuvo, bet dabar bijau

kol kas pabandykite uždegti žvakutę bažnyčioje už numirusius, kurie nepalieka jūsų ramybėje. Jaučiu seną veidrodį, kurio yra rėmai kitoki nei įprastų veidrodžių. Tas veidrodis turi atidaręs kelią su anuo pasauliu.
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 11 09, 11:49)
Mėginsiu rašyti čia, gal kas galės pagelbėti. Nuo kada tai prasidėjo tai tikrai nežinau, nes nekreipdavau dėmesio. vienu žodžiu yra pas mus taip, kad visi maišeliai yra ( kur jie ir bebūtu, ant spintos, spintoje, suolo viduje, jie visi smulkiai suplėšyti. Ilgą laiką maniau, kad pelės, nu bet niekur  nerandu kakuči viskas švaru. bet vieną naktį išgirdau (pirmą kartą) plėšiamo maišelio garsą, tai, žinokit, liepiau nustoti ir leistu toliau miegoti. be abejo, kad viskas nutylo. Numanau, kad su mumis dar kažkas gyvena. Tik neišsiaiškinu, ko jis nori iš musu doh.gif ir kuo toliau tuo aktyviau pradedam girdėti kribždesius

Pas mane taip pat visi maiseliai suyra, ypač girdisi kai bun pilni pripakuoti rubu, maniau kad peles, slaviau, po to paaiskejo, juk dabar visi jie - greitai suyrantys:) tai daugiau i juos nebepakuoju..taip smulkiai, i skutelius , pabarstukus suyra:) ir mama mano taip pat kaime rode tokių maiseliu - tai prisijuokem ir tiek:) zodziu, jei tik tai - ramiai gyvenkit ir neprisigalvokit..
Atsakyti
Pas mane dingsta šakutės. Kaip į balą. Gyvenu viena, tai žinau, kad valgau arba virtuvėj, arba priešais kompiuterį. Daugiau niekur. Ir be manęs niekas jų kitur padėti negalėjo. Bet jos dingsta. Taipogi girdisi barškinami indai virtuvėj. O prieš kelias savaites tiesiai po kojų nukrito dvi stiklinės, kurios sudėtos tolokai nuo lentynos krašto ir niekad nebūna judinamos. Taipogi būna, kad ieškau kokio daikto, atrodo apžiūrėjau visur, kur beįmanoma, o tada jis atsiranda prieš pat akis, nors tikrai jo ten nebuvo. Kartais būna, kad daiktas, kurį laikau rankoj, tiesiogine šio žodžio prasme nuskrenda per kambarį, kaip gerai mestas, nors aš jį tiesiog laikau. Čia pas mane apsigyveno kas, ar pasąmonė pokštus krečia?
Atsakyti
Apsigyveno . Pašventinkit namus
Atsakyti
QUOTE(Liubute @ 2014 11 11, 12:59)
Pas mane taip pat visi maiseliai suyra, ypač girdisi kai bun pilni pripakuoti rubu, maniau kad peles, slaviau, po to paaiskejo, juk dabar visi jie - greitai suyrantys:) tai daugiau i juos nebepakuoju..taip smulkiai, i skutelius , pabarstukus suyra:) ir mama mano taip pat kaime rode tokių maiseliu - tai prisijuokem ir tiek:) zodziu, jei tik tai - ramiai gyvenkit ir neprisigalvokit..

man jusu variantas labausiai patinka, todel kol kas neiimsiu i galva.
Del mirusiu tai laaaabai abejoju, ir veidrodziu cia tokiu nera. ax.gif ir as taip sventas zvakes deginu, nes yra zmoniu blogo norinciu, negatyva gaunu kaip reikiant, blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Eniten @ 2014 11 11, 13:44)
Pas mane dingsta šakutės. Kaip į balą. Gyvenu viena, tai žinau, kad valgau arba virtuvėj, arba priešais kompiuterį. Daugiau niekur. Ir be manęs niekas jų kitur padėti negalėjo. Bet jos dingsta.

greiciausiai ismetat. Mano giminaitei taip sauksteliai ar saukstai dingdavo, kol suprato, kad pati ismeta i siuksliu deze doh.gif greiciausiai kokius maisto likucius i siuksledeze sakute nubraukiat, o paskui ir sakute ten pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 13 lapkričio 2014 - 09:56
QUOTE(Leksa @ 2014 11 13, 08:34)
greiciausiai ismetat. Mano giminaitei taip sauksteliai ar saukstai dingdavo, kol suprato, kad pati ismeta i siuksliu deze  doh.gif greiciausiai kokius maisto likucius i siuksledeze sakute nubraukiat, o paskui ir sakute ten pat.

Sveikutės smile.gif
Na kai kurios jūs, mergaitės, ir mėgstate juokauti.
Pasakysiu tai, kad tikrai namuose apsigyvena naminukas ( kiti sako bildukas ). Jie nebūna pikti ir nepradeda siautėti tol, kol namuose ramu, gera, niekas nesipyksta. Tik pajautę, kad namuose tuose vyksta nesutarimai, jie pradeda siautėti ir išdykauti: dingsta daiktai,pernešami iš vienos vietos į kitą, girdisi garsai, šiugždenimas,galiausiai pradeda daužytis mėtydami indus ar uždegdami šviesas, darinėdami duris. Tai ne iš filmo, o faktas!
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2014 11 14, 14:01)

jei isitaisytut namie filmavimo kameras, tai pamatytut, kad patys tuos daiktus ir perdedat, o ne, kad jie "perskrenda".
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 15, 09:25)
jei isitaisytut namie filmavimo kameras, tai pamatytut, kad patys tuos daiktus ir perdedat, o ne, kad jie "perskrenda".

faktas. jeigu tik as blogai jauciuosi, mano namuose daiktai ima "gyventi savo gyvenimus". t.y. elementari betvarke, nes jei blogai jauciuosi, nesitvarkau ir viskas metama po kojomis, namiskiai irgi ta pati daro, nes nejaucia "putiniskos valdingos rankos" namuose.

Erikulka tai man atrodo tokia is tu, kur bendrauja su tam tikrais zemuju tu pasauliu gyventojais, ot megsta jie ivaryti baimes, ju tas maistas yra. paciai gerai but pasisventint, jei dar nekrato nuo to zodzio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 16, 14:58)
faktas. jeigu tik as blogai jauciuosi, mano namuose daiktai ima "gyventi savo gyvenimus". t.y. elementari betvarke, nes jei blogai jauciuosi, nesitvarkau ir viskas metama po kojomis, namiskiai irgi ta pati daro, nes nejaucia "putiniskos valdingos rankos" namuose.

man nereikia net blogai jaustis, kai nesamoniu pridarau. Gal issiblaskymas. Va pries kelias savaites pries einant i miesta TV distancini i rankinuka isidejau vietoj mobilaus. Gerai, kad vyras pamate ir pasake: ka cia dirbi. Kitaip galeciau jau kur parduotuvej pasiziurejus kalte "naminukams" suverst, nes gi vyras tycia jo pas mane nedes, o daugiau ner kam.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 16, 13:58)

Erikulka tai man atrodo tokia is tu, kur bendrauja su tam tikrais zemuju tu pasauliu gyventojais, ot megsta jie ivaryti baimes, ju tas maistas yra. paciai gerai but pasisventint, jei dar nekrato nuo to zodzio  tongue.gif

Žinot, galiu jums pasakyti, kad su dvasiniu pasauliu esu labai susirišus: šventinimas, tikėjimas į Dievą, meldimasis, bendravimas su kunigais, Švento Rašto perskaitymas, kalbu apie Seną ir Naują Testamentą, žmonėms pagalba ir t.t.. Todėl su žemųjų pasauliu, apie kurį jūs kalbate nebendrauju tiesiogiai. Aš juos tik pajaučiu, ko pasekoje ir praktikoje tenka visa tai neutralizuoti, kad žmonių gyvenimai vėl tekėtų džiaugsmo upe.
Tad visų pirma gerai pagalvokite prieš teikdami tai ko nežinote, nesuprantate, nes dažniausiai iš praktikos galiu pasakyti, kad tokiems žmonėms Dievulis atsiunčia tokius įrodymus, jog jūs kaip sakote, baimė sukausto. Kaip Šventam Rašte pasakyta " Kas tu toks, kad gali teisti kitą, kas tau suteikė teisę, kad gali šaipytis iš to, ko nežinai? " " Tu esi toks pats Dievo tarnas, kaip ir kiekvienas mes esame Dievo tarnai "
Dievo palaimos jums!
Atsakyti
kaip isvalyti ar apvalyti namus nuo blogos energijos nuo nuziurejimo. dirbu namie ir beveik kiekviena diena buna po 3-5 svetimi zmones.juk nevisi linki gero juk yra ir pavydziu.
Atsakyti