Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 08, 00:23)
Maitinasi visomis neigiamomis emocijomis. Namus reikėtų pastoviai valyti ne tik dulkių siurbliu ir grindų skuduru... Save taip pat.

Supratau, aciu, taip ir maniau unsure.gif
Atsakyti
šiaip aš ganėtinai skeptiška šita tematika,bet prisiminiau įvykį.
Vieną vakarą susitikom su simpatija šiaip kavos atsigert,pasivaikščiot.
veiksmas apie 23 val. buvo ruduo,tamsu,nu o mes 9 forto aikštelėj sėdim mašinoj,lelekinam,nusibodo sėdėt,einam pasivaikščiot,nu ir bevaikštant tema apie antgamtinius reikalus,tas įrodinėja kad tai tikrai egzistuoja, aš kategoriškai kad nesamonė. nuomonės susikerta,vos ne konfliktas (buvimo vieta ties tvora ta aukšta) beabejo aklina tamsa,žmonių nulis,aišku ir tyla,apart mūsų diskusijos,ir maždaug ties vienos sienos kampu (siena nuo mūsų gal 30 metrų) garsus pokšt ir šviesos žybtelėjimas,toks ganėtinai nemenkas.
Apibūdinant maždaug kažkas tokio kaip būna kai įjungi namie mygtuką šviesai užsidegt ir perdega lemputė(trumpas blykstelėjimas) tik ten buvo su garsu.
Aišku tuo metu isigandau nerealiai, moviau iš 9 forto ir daugiau naktį niekada nebevažiavau. Poto sekė dar keli susitikimai su tuo žmogum,bet kadangi aplink mus vykdavo keistoki nutikimai,bendravimą nutraukiau...
Tik mastant racionaliai vis pagalvoju, jei ten buvo kažkokia lempa, ji perdegus ar pan,galbūt gavosi elektros srovė didesnė,ko pasekoje įvyko pokštelėjimas su žybtelėjimu...Kito racionalaus paaiškinimo neturiu.
Vienas iš mažiau racionalių,ir man mažai tikimu,kad galbūt mūsų kokie biolaukai nesutapo,abu skleidė didesnę nei norma energiją,ko pasekoj vykdavo tokie keistuoliški dalykai,nežinau,bet prisiminus net nupurto... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 08, 00:23)
Maitinasi visomis neigiamomis emocijomis. Namus reikėtų pastoviai valyti ne tik dulkių siurbliu ir grindų skuduru... Save taip pat.

kaip manot,ar toks gyventojas gali kurstyti ne tik baimes,bet pavyzdziui ir konfliktines situacijas namuose?
Atsakyti
QUOTE(lilina1111 @ 2012 11 23, 00:47)
kaip manot,ar toks gyventojas gali kurstyti ne tik baimes,bet pavyzdziui ir konfliktines situacijas namuose?

visad lengviausia kazka kita apkaltint, tik ne save... Ir kaip jis turetu tas situacijas kurstyt? Vyra prigirdys, namus apsiukslins, pinigus issvaistys ir ziures kaip zmones del to konfliktuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 11 23, 18:46)
visad lengviausia kazka kita apkaltint, tik ne save... Ir kaip jis turetu tas situacijas kurstyt? Vyra prigirdys, namus apsiukslins, pinigus issvaistys ir ziures kaip zmones del to konfliktuoja  g.gif

tiesiog teko apie tai skaityti,seniai.todel ir iskilo klausimas ar tai tikrai gali but sitaip.aisku savo nuomone kiekvienas turim,bet gal kas bent apsiskaites siuo reikalu,butu idomu pagristas atsakymas. beje, neteko girdeti,kad kas nors butu tuo kaltines kokius bildukus,dvasias ar kt. butybes,manau is "lempos" tas net i galva neateitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 04, 14:42)
Iš visų čia papasakotų istorijų tai tik balto katino turbūt nesu mačius smile.gif
Dažnai būna, kad jaučiu jog kaldrą kažkas žemyn traukia, ar kažkas sunkaus užgula, bet tai man atrodo, kad čia tiesiog grimzdama į miegą susapnuoju. Labai dažnai akies krašteliu pamatau kažkokį šešėlį prabėgant, bet kadangi tokius šešėlius matau daug kur (ir namuose, ir darbe ir svečiuose pasitaiko), tai kažkaip bandau paaiškinti jog tai kažkokia vaizdinė haliucinacija, juk kartasi ir žvaigždutės akyse pasirodo, tai kodėl negali šešėlis šmėkštelėti ? Visi girgždesiai tai man irgi atrodo logiškai paaiškinami: mediniai daiktai turi tam tikrų savybių, jie traukiasi ir brinksta, vat iš to ir gaunasi visokie trakšt pačiu netikėčiausiu momentu. Vos tik prisimenu kažką iš mirusių žmonių, po kažkiek laiko būtinai susapnuoju, kartais užtenka akiai užkliūti už kažkokio tam žmogui priklausiusio daikto, ar vietos kurioje tos žmogus buvo ir štai - pasąmonė atgamina kokį vaizdelį sapne. Dingę daiktai tai kažkas mistiško, bet kažkaip susiję su kažkokia smegenų veikla smile.gif Ne kartą esu ieškojus daikto ilgą laiką toje pačioje vietoje, o jis guli už 10 cm. ir aš jo nematau, bet manau, kad čia mano pasąmonės pokštas. Šiaip tai tiems visiems dalykams galėčiau rasti milijonus logiškų paaiškinimų, kad tik nereikėtų patikėti, kad tai kažkas antgamtiško, nes iš tikro labai to bijočiau. Neigiu tai visais įmanomais būdais.
bet yra dalykų su kuriais nejuokauju ir labai rimtai vertinu. Pavyzdžiui atsekusi savo gyvenimo kai kuriuos įvykius nustojau galvoti apie tokius dalykus kaip pyktis, kerštas. Nu net nežinau kaip paaiškinti bet turiu kažką kas mane saugo ir gina  blink.gif Gal keletas istorijų paaiškintų ką turiu omeny. Kai dar buvau vaikas mūsų kieme buvo toks zlavrednas berniukas vardu Jurikas. Vieną dieną jis sugalvojo mane negražiai pravardžiuoti. Kieme gražiai su vaikais sutarėm, bet po to įvykio visiems buvo tiek daug juoko, visi  badė mane pirštais ir taip pat pravardžiavo. Man ašaros liejos upeliais, tokia pažeminta ir nuskriausta jaučiausi pirmą kartą gyvenime. Nuo to karto nenorėjau nei į lauką eiti, nei su kitais vaikais draugauti, nes vis tas Jurikas atsirasdavo ir vėl mane pravardžiuodavo ir vėl visiems smagu ir linksma buvo. Netrukus Juriko tėvai gavo kitą butą ir jie išsikraustė, visos mano bėdos praėjo, o netrukus sužinojau, kad  Jurikas nuskendo ežere blink.gif  Antras atvejis įvyko kai jau dirbau. Dirbau tokioj įstaigoj, kur darbuotojų nieks žmonėm nelaikė ir buvo normalu duoti kokį pavedimą jau po darbo valandų. Vieną tokią pavakarę man besiruošiant namo įbėgo vienas iš viršininkų ir pasakė, kad turėsiu važiuoti dar padirbėti. Kartu važiavo ir jis. Užtrūkom iki kokių 9 val. vakaro, žiema, šalta, tamsu, sninga. Dirbom Karoliniškėse, kai viską padariau įsėdom tarnybinėn mašinom ir viršininkas paklausia kur gyvenu, atsakiau, kad Žirmūnuose. Jis daveža mane iki Cvirkos stotelės ir sako, kad toliau važiuočiau troleibusu. Aš dar bandau apeliuoti į tai, kad dirbau viršvalandžius už kuriuos žinau, kad niekas man nemokės, kad tamsu ir šalta, o ir mašina bei kuras valdiški, tai kodėl jis negali tų kelių kilometrų mane pavežti. Bet jis neperkalbamas, pradeda kažką man vapsėti, apie tai, kad jo dar laukia tolimas kelias į namus (valdiška mašina), o gyvena jis užmiestyje na ir žodžiu išmeta jis mane toj stotelėj. Vaje stoviu viena, troleibuso jokio nėra, dar kažkoks urlaganas prisikabina, bando atimti rankinuką, susistumdom, bet viskas baigiasi laimingai. Stoviu ir vos nežliumbiu, nu tokia abyda, kad apsakyti negaliu. Po kelių dienų darbe sužinau, kad tas viršininkas savo mašiną atidavęs žmonai, o pats varinėja su tarnybine ir ant tų atradimų, kažkas iš kolegų atvaro ir sako, kad to viršininko žmona vakar užsimušė važiuodama mašina blink.gif  Dar keli atvejai buvo tam darbe, kai kiti du viršininkai be pagrindo mane apšmeižė, neišleido pas gydytojus, ko pasėkoje aš atsidūriau net ligoninėj, dvi savaites gulėjau po lašelinėm ir juos keiksnojau už jų abejingumą ir bukumą, nu ir ką vieną iš jų išmetė iš darbo, kitos vyrą suėmė policiją. Žinau, kad vienam žmogeliui, dėl kurio veiksmų patyriau daug skriaudos šiuo metu labai jau nesaldu.
Nežinau, gal visa tai tik sutapimai (nu bet jų pakankamai daug ir jie susiję su gan tragiškais įvykiais).  Kažkaip jaučiuosi, kad žmonėms, kurie man padaro kažką negero kažkas atkeršija ir labai žiauriai. Nesergu aš paranoja ir jokiom manijom visame kame bandau rasti logišką paaiškinimą, bet bijau pykti ant žmonių.
Beje pastebėjau, kad žmonės labai nejaukiai jaučiasi jei žiūriu jiems į akis, todėl stengiuosi labai minimaliai į juos žiūrėt. Vaikučius giriu minimaliai ir irgi niekad neapžiūrinėju. Nu maža kas.
Į bažnyčia nevaikštau, nežinau kas su manim  ne taip bet mišių išbūti negaliu, trūksta oro, galiu nualpt. Nu žodžiu kažkokia mistika, gal koks nelabasis manyje ? Gal žinovės pakomentuos ?

Kai pries kokia 15m apsilankiau pas kazkokia bureja,ji man pasake kad turiu stipru angela sarga,zinoma nepaklausiau tada kas ten per angelas,aplamai tokiais dalykais netikiu,apsilankiau tik del sesers,po to dar viena moteris ta pati pasake,kad turiu ta sarga...Nu ir reziume,per visa ta laika,pastebejau kad negaliu daryt nieko kas yra vadinama nusikaltimu,nelegalumu,kaip as jau dabar pavadinu kriminalu.Tiesa sakant as nieko nusikalstamo nedarau,jau ir stengiuosi gyvent tik pagal nustatytas taisykles,zenklus,zodziu pagal visus D.. isakymus,jeigu tik is remu,iskart lieku nubausta... schmoll.gif O ir tas dalykas kaip kad autore raso,kad zmones lieka nubausti,mane kartais varo is proto,kartais pasidziaugiu kai koki nusodina,na zinoma mirtim niekam nesibaigia,bet visus padeda i vieta,nezinau ar cia gerai ar cia blogai,bet mano vyras skeptikas manes truputi prisibijo,netgi buna taip,kad kaip pasakau ,taip ir nutinka...nu cia gal nuojauta suniska...pardon jei ne i tema,tik kai parasiau supratau kad cia apie bildukus,as ju neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 02, 19:22)
Būna, pajunti, kad šmėkšteli. Tada ir pasižiūri. Jie dažniausiai, kaip pastebėjau, būna dviejų pavidalų: arba panašūs į nykštukus, arba tokie minkštučiai, pūkuoti, nedideli.

nu kartais ir man smesteli,kartais kazkas skribena,drauge sako naminukas,as sakau peles,o vaikai kurie neseniai kalbeti pradejo sako yra nykstuku,kai paklausiau kokie jie,man pasake zali arba geltoni g.gif
atsiminiau dar kelis ivykius,guliu su maze vyras kitam kambaryje,o as jauciu lyg kazkas tempia is lovos o as jei pajudeti negaliu ir vyro pasaukti lyg balsas dingo,kita kart tarsi sapnas,mergaite stovi vonios kambary o durys pacios uzsidaro,tarsi filme ir suprantu kad tai kazkas,bet kas nesuvokiau,na niekam nepasakojau dar durna palaikys ax.gif ka daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanes: 28 gegužės 2013 - 11:23
Iš tos pačios serijos: vieną gražią vasaros dieną ( buvau dar kokia 11- okė), draugė pakvietė eiti į miestą, o aš, panelė, šast prie veidrodžio dažytis. Dažau tušu akis ir turiu labai juokingą įprotį: tą akį, kurią dažau, nužvairuoti, kiek tik įmanoma, į šoną. Na, dažau aš tas akis, kai atėjo kairiosios eilė, aš ją kaip ir visuomet nužvairinusi į tą pusę, kur pro mano kambario atidarytas duris matosi ilgiausias koridorius. Dažau dažau, tik ta akis užgriebė kažką pilkšvo. Vaizdas atrodo maždaug taip: aukštas pilkas vyro siluetas ( nežinau kodėl vyro, bet tikrai, duočiau pliauską ant galvos tašyt, kad vyro). Kaip šešėlis paima ir atsilupa nuo sienos pereina koridorių ( nuo vienos sienos iki kitos gal per mano ištiestų rankų plotį)Ir pradingsta priešais tą vietą, kur išlindo, pastatytoje spintoje. Galiu prisiekti, kad tėvai buvo darbe, namie buvau viena. O jei ir būtų mano tėtis, nemanau, kad jis būtų atsilupęs nuo sienos ir sulindęs į spintą. Būtų atsidaręs spintos duris. O čia- kiaurai. Ir tai nebuvo plokščias šešėlis. Tai buvo kaip žmogaus 3D atvaizdas. Tik pilkas pilkas.
Gal kas turit minčių, kas ten buvo ir ką jis pas mane namie veikė?
P.S. Tai man pasivaident negalėjo, nes akis užgriebė tą šešėlį stadijoj, kai jis rovėsi lauk iš sienos tarp tualeto ir vonios. Visą procesą, kaip jis ėjo per koridorių ir nusidangino spintoje, mačiau abiem akimis įdėmiai spitrydama ir pusiau suparalyžiuota iš siaubo.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 06 10, 11:26)
Iš tos pačios serijos: vieną gražią vasaros dieną ( buvau dar kokia 11- okė), draugė pakvietė eiti į miestą, o aš, panelė, šast prie veidrodžio dažytis. Dažau tušu akis ir turiu labai juokingą įprotį: tą akį, kurią dažau, nužvairuoti, kiek tik įmanoma, į šoną. Na, dažau aš tas akis, kai atėjo kairiosios eilė, aš ją kaip ir visuomet nužvairinusi į tą pusę, kur pro mano kambario atidarytas duris matosi ilgiausias koridorius. Dažau dažau, tik ta akis užgriebė kažką pilkšvo. Vaizdas atrodo maždaug taip: aukštas pilkas vyro siluetas ( nežinau kodėl vyro, bet tikrai, duočiau pliauską ant galvos tašyt, kad vyro). Kaip šešėlis paima ir atsilupa nuo sienos pereina koridorių ( nuo vienos sienos iki kitos gal per mano ištiestų rankų plotį)Ir pradingsta priešais tą vietą, kur išlindo, pastatytoje spintoje. Galiu prisiekti, kad tėvai buvo darbe, namie buvau viena. O jei ir būtų mano tėtis, nemanau, kad jis būtų atsilupęs nuo sienos ir sulindęs į spintą. Būtų atsidaręs spintos duris. O čia- kiaurai. Ir tai nebuvo plokščias šešėlis. Tai buvo kaip žmogaus 3D atvaizdas. Tik pilkas pilkas.
Gal kas turit minčių, kas ten buvo ir ką jis pas mane namie veikė?
P.S. Tai man pasivaident negalėjo, nes akis užgriebė tą šešėlį stadijoj, kai jis rovėsi lauk iš sienos tarp tualeto ir vonios. Visą procesą, kaip jis ėjo per koridorių ir nusidangino spintoje, mačiau abiem akimis įdėmiai spitrydama ir pusiau suparalyžiuota iš siaubo.

na matyt, kažkokia vėlė į svečius užsuko smile.gif o šiaip beveik bet kas gali matyti kitos dimensijos gyventojus šoniniu regėjimu.
Atsakyti
Gal zinot, kaip isvaryt bildukus ar ka tokius net nezinau..
Mano sunus (jam dabar 3 metai, 4 menesiai) pastarus kokius 2 menesiu, bent karta i sav. arba pora kart nakti ima verkti, kai atejus raminu, jis pirstu rodo i tam tikras kelias vietas ir bliauna... As aisku nieko nematau, nors vis klausiu, ka jis mato... kazkaip pasiseka ji apkabinus nuramint, uzmiega..BET kita diena jis kaip normalu ivyki man pasakoja, pirma karta, kad buvo žmonės, klausiau ar vienas, sake ne, sake du, klaisiau ar moterys, sake ne, vyrai.Tada dar sake kad mane musa, ir rodo sau trenkdamas per galva kelissyk, kaip muse.. Si ryta dar issiklausinejau.. kokio dydzio jie,.. niu tai sake, kad jie dvieju sprindziu dydzio mazdaug, ir kas dar idomu, sake lipa uzuolaidom, ant lango, musa ji, paskui rodo pirstu "nu nu nu" ..vienas ant lango virs galvos, kitas pries lova prie kitos sienos ant lango...Pamenu praejusi karta rode pirstu i langa pries lova, o po keliu minuciu prie brolio lovytes i zeme..dar pagalvojau, kad nu jei jau mato zmones, tai kaip jie gali but tokio dydzio, kad sekanti karta rode jau vos ne i zeme.. bet, si karta issiaiskinom dydi...
Patarkit man, ko griebtis, nes noriu ramaus vaiko miego, kad negazdintu maziuko man...
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2013 07 31, 09:58)
Patarkit man, ko griebtis, nes noriu ramaus vaiko miego, kad negazdintu maziuko man...

Paduokit vaikui raminamuju lasu arba homeopatiniu tableciu Sedatif, turesit ramybe 4u.gif Namuose atsirado naujas gyventojas-brolis ar sesuo, nezinau, vaiko pasamone priesinasi tam, i naujagymi susideda visi baubai, kuriuos vaikas ima "matyti" nakti, nesusigaudydamas realybeje ir sapnuose.
Daugiau praleiskit laiko su vyresniuoju vaiku, aiskinkit jam, kad gimus mazajam, jis vis tiek isliko jusu mylimiausias vaikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 31 liepos 2013 - 12:39
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 31, 12:36)
Paduokit vaikui raminamuju lasu arba homeopatiniu tableciu Sedatif, turesit ramybe 4u.gif Namuose atsirado naujas gyventojas-brolis ar sesuo, nezinau, vaiko pasamone priesinasi tam, i naujagymi susideda visi baubai, kuriuos vaikas ima "matyti" nakti, nesusigaudydamas realybeje ir sapnuose.
Daugiau praleiskit laiko su vyresniuoju vaiku, aiskinkit jam, kad gimus mazajam, jis vis tiek isliko jusu mylimiausias vaikas 4u.gif

Sunus be galo lauke broliuko, ir dziaugiasi juo labai, tai nemanau, kad cia del meiles nepasidalinimo.. Galvojau, kad sapnai, bet kai po kiekvieno verkimo nakti ryte jis kaip naturalu reikala pasakoja man, kas atejo pas ji ir ka tasyk dare, tai tikrai negali but pastoviai sapnas.. o ir siai dienai, jis prisimena ta dieduka ( tik karta sake, kad atejo zmones, veliau ivardino, kad tai diedukas) , kaip ji jis vadina, ir vis sneka, kad gal jau viskas, tas diedukas neateis...

Bijau dziaugtis,bet aprimo.. Kreipiausi vienam portale laisku, atsiliepe Stravinskas. Dave savo tel, pasiskambinau..Papasakojau visus variantus, kas nutiko, pasake ka daryti, jei nepades, jis be problemu atvaziuos. Tfu tfu tfu, bet kolkas ramu...Gal vis gi suveike jo punkteliai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 23 rugpjūčio 2013 - 22:14