Ryte kai vyras isvaziuoja i darba - beldziasi i duris (bet cia kaip girdejau gali but ir kazkokios negerienos, kad duru negalima atidaryt ?)
slepia daiktusm, o po to jie atsiranda matomiausioje vietoje
pabarus susipykstam- tai lempute issoka is liustros tai koja pakisa ir vandeniu apipila.
siuo metu tylu ramu lyg ir... bet va paskaiciau tai labai su tais kompas idomu pasidare. siaip pas mane kompas senas ir visko su juo buna- pvz neuzsikrauna is pirmo karto, bet va viena diena tai kazkaip labai keisrtai man pasireiske. sedejau prie magistro ir buvo like mazai to laiko tam magistrui sutvarkyt- o mano kompas pradejo persikraudinet kas 5-10 minuciu. taip suprantu gal perkaito, gal virusas, bet kitas dienas viskas vel gerai... tai cia sita bairi galima naminukui/bildukui nuleist?
ir dar apie duzimus: nu kaip man viskas amzinai krenta is ranku... taures pabua gyvos max 6 menesius, suduzta, nuduzta puodeliai,lekstes, ir tikrai sauksteliai iskeliaudovao, kol ju visos kruvos nenusipirkau. taiva sedziu ir laukiu kada ta laime ateis, nes gi sukes laime nesa... tai vakar kai paskaiciau- tikrai kiek gyvenu dar gyvenime man sukes laimes neatnese. ir dabar kai pradedu galvot pvz. per naujus eilini karta suduzo sampano taure- nuskilo visa koja- ismeciau. oi kaip gerai galvoju sekmingi metai bus. po poros dienus deduosi visas taures i vietas- suduzo dar viena. ta pacia diena su sunum atsidurem klinikose- tik siandiena grizom... gal tikrai sukes laimes nenesa....
ir istikro man mano namai kazkokie nalabai prie dusios, nera man jaukumo juose, meiles nera toks vaizdas, kaip cia kazkas minejo, kad viskas per plysius iseina... gal tikrai pasert ta dusele? lyg vaizgante labai grazu maistelio uzkalbejima buvo parasius, bet dabar nebeatseku...
labai noreciau sulaukt komentaru, kas cia pas mane gyvena, ar gyvena ir kaip su ta energija elgtis, pyktis nenoriu, nebijau, net sakyciau dziaugiuosi kad turiu namuose gyventoja tik noriu draugiskai gyvent