Na dabar taip atvirai pasakykit ar šveisdamos tuos puodus taip daznai jie ištikruju nesusibraižo ???
QUOTE(iingri @ 2006 03 15, 15:33)
Na dabar taip atvirai pasakykit ar šveisdamos tuos puodus taip daznai jie ištikruju nesusibraižo ???
Tai kad jų smarkiai šveisti nereikia...Net jei kas ir prikepta tai tiesiog įpili vandens ir palieki pastovėti. Po kurio laiko su švelnia kempinele ir paprasčiausiu indų plovykliu kuo gražiausiai išsiplauna...
Sveiki,
aš čia gal biškį ne į temą, bet gal kas žinot ar Zepter puodai tinka indukcinėm kaitlentėm? Kai pirkom sakė kad tinka, o dabar SM apskaičiau kad tipo ne, ir nebežinau kuo tikėti.
aš čia gal biškį ne į temą, bet gal kas žinot ar Zepter puodai tinka indukcinėm kaitlentėm? Kai pirkom sakė kad tinka, o dabar SM apskaičiau kad tipo ne, ir nebežinau kuo tikėti.
QUOTE(Sonatag @ 2006 03 17, 18:59)
Sveiki,
aš čia gal biškį ne į temą, bet gal kas žinot ar Zepter puodai tinka indukcinėm kaitlentėm? Kai pirkom sakė kad tinka, o dabar SM apskaičiau kad tipo ne, ir nebežinau kuo tikėti.
aš čia gal biškį ne į temą, bet gal kas žinot ar Zepter puodai tinka indukcinėm kaitlentėm? Kai pirkom sakė kad tinka, o dabar SM apskaičiau kad tipo ne, ir nebežinau kuo tikėti.
O kodėl netinka?
Pas mane indukcinė kaitlentė, puodai Zepteriniai ir viskas tvarkoj - jau beveik 4 metai verda, kepa kuo puikiausiai
QUOTE(Asta @ 2006 03 17, 20:49)
O kodėl netinka?
Pas mane indukcinė kaitlentė, puodai Zepteriniai ir viskas tvarkoj - jau beveik 4 metai verda, kepa kuo puikiausiai
Pas mane indukcinė kaitlentė, puodai Zepteriniai ir viskas tvarkoj - jau beveik 4 metai verda, kepa kuo puikiausiai
Ot tai dėkui, nuraminai, nes užsisakiau indukcinę kaitlentę vien dėl to kad sakė jog tinka.
QUOTE(iingri @ 2006 03 15, 15:33)
Na dabar taip atvirai pasakykit ar šveisdamos tuos puodus taip daznai jie ištikruju nesusibraižo ???
reikia sveisti su svelnia kempinele
niu zinokit ir as pagirsiu situos puodus, o jau bulviu skanumelis, niam niam patinka todel, kad nereikia ne laso aliejaus, nes nelabai megstu riebu maista man skaniai gaunasi kepti sparneliai, kas valge sake siandien vakare parasysiu receptuka, nes dabar turiu islekti
Sparneliu receptukas:
Is vakaro sumacavoju sparnelius, t.y. vistienos prieskoniai, karis, druska, isspaudziu cesnaka, kartais dedu majonezo ir garstyciu. Uzdengta keptuve ikaitinu iki zalio laukelio pradzios, tada sudedu sparnelius, prispaudziu sakute ir taip neuzdengtoj keptuvej kepu gal koki 10 min (tiksliai nezinau kiek, nes neziuriu i laikrodi), tada apverciu ir vel pakepinu, po to uzdengiu, kartais jei yra vietos dar idedu bulviu ir uzdengiu ir taip kol pasiekia raudono pradzia. Tuomet isjungiu ir dar taip kelias min leidziu pasitroskinti. Kas valge, sake
Is vakaro sumacavoju sparnelius, t.y. vistienos prieskoniai, karis, druska, isspaudziu cesnaka, kartais dedu majonezo ir garstyciu. Uzdengta keptuve ikaitinu iki zalio laukelio pradzios, tada sudedu sparnelius, prispaudziu sakute ir taip neuzdengtoj keptuvej kepu gal koki 10 min (tiksliai nezinau kiek, nes neziuriu i laikrodi), tada apverciu ir vel pakepinu, po to uzdengiu, kartais jei yra vietos dar idedu bulviu ir uzdengiu ir taip kol pasiekia raudono pradzia. Tuomet isjungiu ir dar taip kelias min leidziu pasitroskinti. Kas valge, sake
QUOTE(Asta @ 2006 03 16, 21:18)
Tai kad jų smarkiai šveisti nereikia...Net jei kas ir prikepta tai tiesiog įpili vandens ir palieki pastovėti. Po kurio laiko su švelnia kempinele ir paprasčiausiu indų plovykliu kuo gražiausiai išsiplauna...
Tikrai vidus nesusibraižo, o išorė lepesnė, reikia valyti su labai švelniu skudurėliu ar kempinėle ir geriausiai su Zepter pasta Cleansy.(universalus nerūdijančio plieno valiklis)Tikrai išbandytas ir geras daiktas. 0
.......o tai prie puodu receptu nedave blink.gif ??????As tai gavau knyga ir dar receptu knygele tokia atspausdinta.........! thumbup.gif ..........labai gerai iskepa pyragas ant dujines virykles{ant ugnies},nereikia net orkaites! thumbup.gif
Ačiū, kepiau labai skaniai pavyko dėkoju.
Papildyta:
Naudojuosi zepter mikseriu ir labai patinka.
nebeperku majonezo, gaminuosi pati, gaminu visokiausius padažus ir šiaip visokius paštetus, mums labai patinka.
Ačiū, kepiau labai skaniai pavyko dėkoju.
Papildyta:
QUOTE(Babalia @ 2005 05 19, 17:06)
Jau perkandau kaip tais puodais naudotis.Šiandien iškepiau labai skaniai vištienos kumpelius.
Pirmiausia juos reikia ištrinti prieskoniais vištienai su druska.Valandai palikti.Po to nudžiovinti popieriniu rankšluosčiu.Įkaitinti keptuvę iki žalio lauko.Kumpelius apvolioti miltuose po to plaktame kiaušinyje,po to džiuvesėliuose.Į keptuvę įpilti porą šaukštų aliejaus ir neuždengiant keptuvės apkepti vištieną iki geltonumo iš abiejų pusių.Užberti prieskonių ir uždengus kepti 15-20 min.Valgyti su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus
Gal kas nors jau puikiai naudojatės Zepter mikseriu.Pasidalinkite patirtimi
Pirmiausia juos reikia ištrinti prieskoniais vištienai su druska.Valandai palikti.Po to nudžiovinti popieriniu rankšluosčiu.Įkaitinti keptuvę iki žalio lauko.Kumpelius apvolioti miltuose po to plaktame kiaušinyje,po to džiuvesėliuose.Į keptuvę įpilti porą šaukštų aliejaus ir neuždengiant keptuvės apkepti vištieną iki geltonumo iš abiejų pusių.Užberti prieskonių ir uždengus kepti 15-20 min.Valgyti su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus
Gal kas nors jau puikiai naudojatės Zepter mikseriu.Pasidalinkite patirtimi
Naudojuosi zepter mikseriu ir labai patinka.
nebeperku majonezo, gaminuosi pati, gaminu visokiausius padažus ir šiaip visokius paštetus, mums labai patinka.
Na jau sugalvojau ir aš receptukų keletą:
Taigi:
T[COLOR=red]roškinys su kalakutiena[/COLOR
Į šaltą keptuvę įdėti 2 - 3 griežinėliais supjaustytas bulves, ant jų burokine tarka sutarkuotos morkos, svogūnėlio, tada nedideliais gabalėliais supjaustytos kalakūtienos krūtinėlės (gaminau ir su vištiena ir su žuvumu skoniai liuks)tada viską aptepu majonezu ( gaminuosi pati su zepter mikseriu) gerai ir pirktinis bus, apie 2 šaukštus pabarstau krapeliais, petražolėmis, bet nelabiai gausiai, tada dedu daržovių kokias turiu (saldusis pipiras, cukinija, šparaginės pupelės, kopūstas, brokoliai kalafijorai - tinka viskas) esu bandžiusis ir su šaldytų daržovių rinkiniais irgi gerai gaunasi, ant viršaus užkloti kelėta riekelių fermentinio sūrio. uždengti dangtį, nepilti jokių aliejų vandens ar ko nors panašaus. Kaisti ant pačios mažiausios ugnies kokią turit ir kaitinti tol kol rodyklėlė pasieks žalio laukelio visurį ir išjungti dar palaikyti kokias 10 -15 minučių ir skanaus. sveikas ir tikrai sotus patiekalas.
Mano šeimyna labai "ėdri" tai vien kalakūtiena aš jų neišmaitinčiau, kai pagaminu tokį troškinį maniškiai greičiau pasisotina todėl, kad maistas išlaiko visas savo savybes kartu suteidamas ir sotumo ir energijos . Labai džiaugiuosi puodais visai kita kokybė o ir prižiūrėti nesunku.
Pažystami nusipirko Zwilinger firmos puodus sumokejo ne kiek ne mažiau, po savaites jų puodai pradėjo oksiduotis ir kokybė ir preižiūra nelygintini dalykai.
Taigi:
T[COLOR=red]roškinys su kalakutiena[/COLOR
Į šaltą keptuvę įdėti 2 - 3 griežinėliais supjaustytas bulves, ant jų burokine tarka sutarkuotos morkos, svogūnėlio, tada nedideliais gabalėliais supjaustytos kalakūtienos krūtinėlės (gaminau ir su vištiena ir su žuvumu skoniai liuks)tada viską aptepu majonezu ( gaminuosi pati su zepter mikseriu) gerai ir pirktinis bus, apie 2 šaukštus pabarstau krapeliais, petražolėmis, bet nelabiai gausiai, tada dedu daržovių kokias turiu (saldusis pipiras, cukinija, šparaginės pupelės, kopūstas, brokoliai kalafijorai - tinka viskas) esu bandžiusis ir su šaldytų daržovių rinkiniais irgi gerai gaunasi, ant viršaus užkloti kelėta riekelių fermentinio sūrio. uždengti dangtį, nepilti jokių aliejų vandens ar ko nors panašaus. Kaisti ant pačios mažiausios ugnies kokią turit ir kaitinti tol kol rodyklėlė pasieks žalio laukelio visurį ir išjungti dar palaikyti kokias 10 -15 minučių ir skanaus. sveikas ir tikrai sotus patiekalas.
Mano šeimyna labai "ėdri" tai vien kalakūtiena aš jų neišmaitinčiau, kai pagaminu tokį troškinį maniškiai greičiau pasisotina todėl, kad maistas išlaiko visas savo savybes kartu suteidamas ir sotumo ir energijos . Labai džiaugiuosi puodais visai kita kokybė o ir prižiūrėti nesunku.
Pažystami nusipirko Zwilinger firmos puodus sumokejo ne kiek ne mažiau, po savaites jų puodai pradėjo oksiduotis ir kokybė ir preižiūra nelygintini dalykai.
kaip padaryti, kad pyrago apačia neprikeptų, o viršus iškeptų?
QUOTE(MELDA @ 2006 04 23, 11:25)
kaip padaryti, kad pyrago apačia neprikeptų, o viršus iškeptų?
gal sviestinio poprierio iklot tik kur ju pirk yra, kiek ziuriu tik folija ir kepimo poprierius