QUOTE(joreta @ 2009 08 29, 12:30)
kam pulti į kraštutinumus
yra puikių, ir gerokai pigesnių kitų firmų nerūdijančio plieno puodų, todėl ir sakau, Zeptar užsilaužę kainą už vardą
O jei moki už vardą, vadinasi prabanga jau
Naudoju Zepter indus jau 11 metu. Nesigailiu nei vieno lito, isleisto jiems
. Tai naudingas pirkinys. Megstu komforta, taupau savo laika, gyvenu tikrai ne prabangiai. Naudoju tik siuos indus, nes kitokiu nebeturiu.Tokiu indu komplektus turi mano 80-mete mama ir mano dukra. Myliu save ir vertinu kaip seimininke.
Zepter nepardavineju.
Esu konservatyvi, i krastutinumus manes nenuvarysi
.
Nesu tokia turtinga, kad galeciau pirkti prastus daiktus, pritariu po sakiui- skupas moka du kartus....
auksiniai zodziai,
as siais puodais labai patenkinta esu,nors jose gaminu paprastai kaip ir kitose (kaskaip neismokau ir pritingiu) tik mano mama gamyna kai kada pagal taisykles,ypac plovas super gaunasi,nereikia ir orkaites visai
as tik uz sios puodus,nes jie grazus ,brabangus,o svarbiausia kad ilgai tarnaujantys
naudojam virs 10metu ir super atrodo (nes priziuriu)
o anksciau mama puodus keistavo kas 2-3metus,nes jie prarasdavo savo isvaizda,tai danktis suduzo,tai rankenos atsoko(vokiskuose,o apie ju keptuves is komplekto is vis patyliu),tai dazai atsokdavo (emaliuotose)o tada jau ju naudoti negalima.Tai iseina daugiau pinigu jos keisti ir nera jau tokie grazus kaip noretusi
.As tik uz jos
QUOTE(dalia59 @ 2009 09 01, 14:08)
Kaina ispusta be galo ir be krasto---turiu gerus vokiskus puodus--niekuom n
esiskiria .
Kaina gal ispusta,galetu buti pigesne,bet jie verti,nesuliginti su vokiskais (pas mus jie atitarnavo tik 4metus,ir ismeciau jos)