QUOTE(joreta @ 2009 08 30, 21:30)
suprantamai labai bet iki vakaro. tai atšąla patikrinta tai aš ir naudojuos kaip paprastais, tik nesuprantu kame ekonomija, mano senoj keptuvėj irgi tas pats buvo (ketaus berods turėjau, įkaitini ant max, o toliau jau mažiau temperatūrai palaikyt bereikia )
Iki vakaro taip, atšąla Dėl ketaus keptuvės gali būti, ketus irgi ilgai šilumą laiko, bet kai aš lyginu šituos puodus su savo seniau turėtais, tai ir druskos, prieskonių mažiau reikia, ir senuose pvz sriubą virdavau ant 6 (jei mažindavau bent iki 2, ji ne virdavo, bet tik šilta stovėdavo), o šituose ant 1 verda ohoho kaip Na, aš lygindama su savo senais skirtumus akivaizdžius pastebiu, bet kas pvz turi kokybiškus bet ne zepter, tai nemanau, kad ras didelius skirtumus
Berta4 labai teisingai paaiškino dėl dangčio, aš vyrui ir vaikui nuolat rėkiu, kad nekelotų dangčio, kai gaminu, nes jiem vis rūpi patikrint, kaip gaminasi