QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 14:07)
Aciu, supratau... o kaip verdama sriuba, vistiek juk reikia vandens...beje, kazka dar girdejau, kad berods ir druskos nereikia?
Jai megsti be druskos tai ir nedėk as mėsa sūdau o darzoves ne.Jai verdi daržovių.burokelių sriubą tai vandens nepilu iš karto tik kai viskas išverda poto ipilu ir darkartą uzvirinu
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2009 08 28, 19:41)
aš paprieštaraučiau... bet būsiu užmėtyta pomidorais. kažkada labai norėjau tų puodų ir nusipirkau, tačiau, kad jie tiek verti tikrai dar nepatikėjau (stažas 5 m). Labiausiai esu patenkinta peiliais, bet gal už toookią kainą ir kiti neprasti
Aš misliju, kad tai eilinė prabangos prekė... tik, kad pas mus ją perša visiems...
Papildyta:
ir dar, laikas tai nesitaupo, jei daryt viską pagal instrukcijas, tipo maža liepsna ir pan., tai mes vakarienę naktį valgytume
Aš misliju, kad tai eilinė prabangos prekė... tik, kad pas mus ją perša visiems...
Papildyta:
ir dar, laikas tai nesitaupo, jei daryt viską pagal instrukcijas, tipo maža liepsna ir pan., tai mes vakarienę naktį valgytume
Aš noriu paklausti kas nusprendžia kam skirti prabangos prekę o kam aliuminį puodą.Zepterije tik porceleną aš skaitau prabangos preke,juk viskas priklauso nuo taves kiek myli save ir kiek sau gali leisti. Juk visi dabar tik ir kalba apie sveiką mitybą bet nepabrėžia maisto gaminimo technologijos juk tai sverbiausia.Imkime bulve(neskusta) jos musu maiste turi būti tik kaip ją pateiksime virtą vanentyje kai paskui viską išpilsim ar be vandens ir joke čia prabanga isigyti tam virimui puodą.