QUOTE(Chanelle @ 2009 03 04, 08:12)
Fantastiski puodai!
Viska gaminu kaip su paprastais puodais tik troskiniai daug geresni gaunasi, metu visas darzoves kokius turiu, mesytes truputi. labai skanu!
Tik vienintelis minusas, kad as ju pakelti beveik negaliu, o kai plaunu tai net rankos nutirpsta Ar as cia vieninele tokia "slabake"?
Viska gaminu kaip su paprastais puodais tik troskiniai daug geresni gaunasi, metu visas darzoves kokius turiu, mesytes truputi. labai skanu!
Tik vienintelis minusas, kad as ju pakelti beveik negaliu, o kai plaunu tai net rankos nutirpsta Ar as cia vieninele tokia "slabake"?
Mano ir senieji puodai yra sunkus,tai as pripratus.
Kadangi pas mus jau seniai tylu prasysiu,kad labai faina juose gaminti farsa su pomidoru padazu ir svogunais-makaronams , kanelionei ar kitiems patiekalams.
Ikaitinu keptuve ipilu aliejaus ir dedu farsa ,kol pakeis spalva.Dangti kiekvienu kartu pamaisius uzdengiu.Po to suberiu svogunus ir kepa ten viskas apie 5 min.Po to pilu pomidoru padaza priekonius vandenuko ir belieka stebeti tik temometra.Kai pakyla iki taskeliu isjungiu ir ten viskas gaminasi.Pasibaigus vyrimo procesui jei skyscio per daug tai dar paverdu atidarius dangti.
ir niam niam.