QUOTE(Katu @ 2009 01 22, 22:31)
Nu gera gera, bet kai pries tai kokia 10 skundziasi, kad nesigauna niekaip, pagalbos saukiasi, o cia ateina, pareiskai, kad skaniausi blynai, kugeliai ir kitu keptuviu nereik ir iseina
tai negi surasyt sunku, kiek kaitina, kada tesla pila, ar pila aliejaus, kiek apkepa, kada apvercia, ka i tesla pila ir t.t. ir pan. Man gautusi, parasyciau tikrai
Tikrai nesunku parasyt tik jau kelis kartus buvau rasius kaip kepu, tai nenorejau kartotis, tik norejau pasakyt, kad tikrai viskas iseina ir nenuleistu ranku tos kuriom nesigauna
Viskas gaunasi tik reikia perprasti.
O blynus kepu -ikaitinu keptuve, tada pilu aliejaus, dar pakaitinu ir kepu blynus.Kaip ir esu minejus i bulviu tesla reikia deti pora saukstu miltu kad jie neliptu.Imalu svoguna, kiausini, prieskoniai.
O kugeli kepu i salta keptuve.Ipilu aliejaus, supilu tarke ir kokias 5 min kepu ant kaitrios ugnies, po to sumazinu iki min, po kokiu 10min isjungiu, siek tiek pabuna tada vel ant silpnos ijungiu. Pakepa kokias 5min isjungiu ir palieku.Tada geriau atsoka ir lengviau pjaustyt.Aisku kepimo laikas priklauso ir nuo storio.Jeigu darysit stora tada ilgiau biski keps. As prasidengiu paraugauju gabaliuka ir aisku ar iskepes ar dar truputi pakept.Galima deti spirguciu ar sparneliu i mase.Apacia apkepa puikiai.I lekste dedam ta apkepta puse i virsu.Aisku teko pora kartu ir prikepinti, bet atsigramdom ta plutele ir suvalgom
Jei bus klausimu mielai padesiu, as juk nezinau kas jum nesiseka gaminti