QUOTE(Zydryne @ 2008 10 19, 18:24)
Bandziau kepti karbonadus. Kai raso instrukcijoje, kad reikia ikaitini iki geltono lauko vidurio (kad vanduo kaip gyvsidabris lakstytu)- netiesa
iskart prisvyla idejus...o dar raso prispausk su sakute, kol pati atsoks...
Nezinau ka daryti
Kaip ir viską gerai darai, tik gal iki galo nesupratai. Aš keptuvę įkaitinu iki geltono lauko pabaigos, bet geriausia kaitinti ant silpnesnio viryklės galingumo (pas mane 6 padalos, tai aš kaitinu ant 4). Kaitint reikia aišku uždengtą keptuvę, kai įkaista, tada nuimi ją nuo ugnies (ar kaitvietės), atidengi, prispaudi mėsą šakute, užedengi, ir ANT KAITVIETĖS NESTATAI, tada ji ten čirška, kepa (bet ne ant kaitvietės), kai jau girdi, kad mėsa viduj kept nustojo, jau niekas ten nečirška ir nevyksta, atidengi keptuvę, o mėsa ten būna apkepus ir atšokus nuo dugno, tada ją apverti, uždengi, ir tik tada statai toliau kept ant kaitvietės ant labai silpno galingumo (aš statau ant 2, iš viso 6 padalos). Tada dar truputį pakepi, tikrai labai neilgai, ir viskas. Bandyk, tikrai turėtų pavykti, jei kas neaišku - klausk, bandysim padėt