kaip suprantu pirmame aukste vanduo, o antrame bulves O jei pirmam aukste deti mesa, o antram bulves ar isvirs mesa?
QUOTE(vyvytė @ 2008 04 23, 14:58)
kaip suprantu pirmame aukste vanduo, o antrame bulves O jei pirmam aukste deti mesa, o antram bulves ar isvirs mesa?
As pirmam dedu bulves, antram mesa (dazniausiai kukulius). Isverda
Mano maziukui labai patinka vista ir kotletukai, bet pagaminti butent Zepter keptuveje Iki to mesos is vis nevalge, kaip negaminciau O dabar dziaugiames visi
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 19, 23:25)
Mano maziukui labai patinka vista ir kotletukai, bet pagaminti butent Zepter keptuveje Iki to mesos is vis nevalge, kaip negaminciau O dabar dziaugiames visi
Saunu!Ne veltui sakoma , kad mazi vaikai patys atsirenka kas jiems sveikiausia ir geriausia.
Gal kuri gaminote idaryta paprika garuose?
Sveikos, gavau dovanu zepter puoda, bet perskaicius visa tema taip ir nesupratau pas mane ar puodas ar keptuve? deze is kart ismeciau, tai gal pasakysit kas cia per daiktas
na is foto atrodo kaip puodas bet nera jis aukstas nepilnai 10 cm
O ka reiksia dangcio tos rodykles, nu visai zalia esu, gavau ta puoda , pienelio ir viskas sako bandyk, pati viska taip isiaiskinsi. o ar tikrai pries naudojima tuos puodus reik 3 kart su tuo pieneliu istrinti?
na is foto atrodo kaip puodas bet nera jis aukstas nepilnai 10 cm
O ka reiksia dangcio tos rodykles, nu visai zalia esu, gavau ta puoda , pienelio ir viskas sako bandyk, pati viska taip isiaiskinsi. o ar tikrai pries naudojima tuos puodus reik 3 kart su tuo pieneliu istrinti?
o kaip del ikaitinimo, pas mane elektrine ir yra 9 padalos
Aš ištryniau prieš naudojimą kartą. Stebuklas neįvyko. Vis tiek paskui reikia karts nuo karto juos pašveisti.
O dėl termometro, tai žiūrint ką gamint ruošiesi. Vanduo užverda berods ties antru raudonu tašekeliu žaliame fone. Jei nori įkaitint keptuvę (kept mėsytei), tai aš užkaitinu iki geltono ploto vidurio. Na o raudonas plotas pats karščiausias. Pavyzdžiui darant troškinukus su mėsa, ar paukštieną. Dakaitinu iki raudono ir tada palieku kokiam pusvalandžiui.
Tavo puodas manau tinkamas pilnai ir kaip puodas ir kaip keptuvė. Keptuvės būna šiek tiek žemesnės.
Papildyta:
O šiaip yra tokia mini instrukcija. Bent jau man davė šviestus lapus, ten ir receptų yra. Šiaip sau bandant gali daug produktų sugadint. Reikia prie šitų puodų priprasti.
Kaitinant puodą reikalinga kuo mažesnė ugnis, arba žemesnė padala elektrinėje, kitaip svyla. O dakaitinus iki tam tikros temperatūros (priklausomai ką gamini) paskui išjungi visiškai ir maistas "dasidaro" pats ir paskui dar ilgai išlieka šiltas. Šitas man labai patinka.
O dėl termometro, tai žiūrint ką gamint ruošiesi. Vanduo užverda berods ties antru raudonu tašekeliu žaliame fone. Jei nori įkaitint keptuvę (kept mėsytei), tai aš užkaitinu iki geltono ploto vidurio. Na o raudonas plotas pats karščiausias. Pavyzdžiui darant troškinukus su mėsa, ar paukštieną. Dakaitinu iki raudono ir tada palieku kokiam pusvalandžiui.
Tavo puodas manau tinkamas pilnai ir kaip puodas ir kaip keptuvė. Keptuvės būna šiek tiek žemesnės.
Papildyta:
O šiaip yra tokia mini instrukcija. Bent jau man davė šviestus lapus, ten ir receptų yra. Šiaip sau bandant gali daug produktų sugadint. Reikia prie šitų puodų priprasti.
Kaitinant puodą reikalinga kuo mažesnė ugnis, arba žemesnė padala elektrinėje, kitaip svyla. O dakaitinus iki tam tikros temperatūros (priklausomai ką gamini) paskui išjungi visiškai ir maistas "dasidaro" pats ir paskui dar ilgai išlieka šiltas. Šitas man labai patinka.
QUOTE(Egloshke @ 2008 06 27, 11:29)
Aš ištryniau prieš naudojimą kartą. Stebuklas neįvyko. Vis tiek paskui reikia karts nuo karto juos pašveisti.
O dėl termometro, tai žiūrint ką gamint ruošiesi. Vanduo užverda berods ties antru raudonu tašekeliu žaliame fone. Jei nori įkaitint keptuvę (kept mėsytei), tai aš užkaitinu iki geltono ploto vidurio. Na o raudonas plotas pats karščiausias. Pavyzdžiui darant troškinukus su mėsa, ar paukštieną. Dakaitinu iki raudono ir tada palieku kokiam pusvalandžiui.
Tavo puodas manau tinkamas pilnai ir kaip puodas ir kaip keptuvė. Keptuvės būna šiek tiek žemesnės.
Papildyta:
O šiaip yra tokia mini instrukcija. Bent jau man davė šviestus lapus, ten ir receptų yra. Šiaip sau bandant gali daug produktų sugadint. Reikia prie šitų puodų priprasti.
Kaitinant puodą reikalinga kuo mažesnė ugnis, arba žemesnė padala elektrinėje, kitaip svyla. O dakaitinus iki tam tikros temperatūros (priklausomai ką gamini) paskui išjungi visiškai ir maistas "dasidaro" pats ir paskui dar ilgai išlieka šiltas. Šitas man labai patinka.
O dėl termometro, tai žiūrint ką gamint ruošiesi. Vanduo užverda berods ties antru raudonu tašekeliu žaliame fone. Jei nori įkaitint keptuvę (kept mėsytei), tai aš užkaitinu iki geltono ploto vidurio. Na o raudonas plotas pats karščiausias. Pavyzdžiui darant troškinukus su mėsa, ar paukštieną. Dakaitinu iki raudono ir tada palieku kokiam pusvalandžiui.
Tavo puodas manau tinkamas pilnai ir kaip puodas ir kaip keptuvė. Keptuvės būna šiek tiek žemesnės.
Papildyta:
O šiaip yra tokia mini instrukcija. Bent jau man davė šviestus lapus, ten ir receptų yra. Šiaip sau bandant gali daug produktų sugadint. Reikia prie šitų puodų priprasti.
Kaitinant puodą reikalinga kuo mažesnė ugnis, arba žemesnė padala elektrinėje, kitaip svyla. O dakaitinus iki tam tikros temperatūros (priklausomai ką gamini) paskui išjungi visiškai ir maistas "dasidaro" pats ir paskui dar ilgai išlieka šiltas. Šitas man labai patinka.
Man tai jokios instrukcijos nedavė
O rodykle pvz naujam puode biski pakilus taip ir turi buti?
Va idomu kaip cia bus su tuo puodu nes pvz su elektrine kaitlente as daznai daug ka isjungiu ir paskui maistas pats baigia gamintis, tai va bus idomu koks tai skirtumas
QUOTE(giedradi @ 2008 06 27, 12:00)
O rodykle pvz naujam puode biski pakilus taip ir turi buti?
Nieko tokio kad pakilus.
Jei napamiršiu, atsinešiu pirmadienį į darbą tuos šviestus lapus, bandysiu nuskanuot ir įmest, jei e-mail parašytum
QUOTE(Egloshke @ 2008 06 28, 15:56)
Nieko tokio kad pakilus.
Jei napamiršiu, atsinešiu pirmadienį į darbą tuos šviestus lapus, bandysiu nuskanuot ir įmest, jei e-mail parašytum
Jei napamiršiu, atsinešiu pirmadienį į darbą tuos šviestus lapus, bandysiu nuskanuot ir įmest, jei e-mail parašytum
o tai faina butu giedradi@yahoo.com
Bandziau as ir bulves virti be vandens, na su trupuciu, tai pirma karta is leto kaitinu ziuriu nekyla man ta rodykle tai padidinau kaitra o paskui primazinau, tai fainai gavos. o kita karta bandziau is leto kaitinau ir kakzokios neskanios, ir dar kaip tik vyro laukiau griztant is komandiruotes ir galvoju parodysiu ka dariau kol jo nebuvo. o jis is vis virtu bulviu nemegsta ir gavosi tokios trapios, o pirma karta pusiau keptos.
Dar kazkas kaip minejo bandziau vaikui virti tam puode, tai pasakysiu uztrukau ilgiau nei iprastai, tyurbut kad kiekis mazas o puodas didelis
Egloshke, ačiū labai, gavau persiunciau vyrui kad atspausdintu ir studijuosiu tada