Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto gaminimas su Zepter

QUOTE(Jucy @ 2008 04 02, 00:27)
O gal patarsite, kaip kepti zepter keptuvėje bulvinius blynus?  blush2.gif

bulviniu blynu nekepiau >nelabai megstu ax.gif bet pasidomesiu wink.gif
o bulviu plokstainis superinis gaunasi
Bulviu plokstainis!!!
Keptuve gerai ikaitiname;sudedame spirgucius(sviezius ar rukytus),uzdengus apkepame.Po to dedame smulkinta svoguna ir apkepame.Kai viskas apkeps supilti bulviu tarki tiesiai i keptuve(as nededu druskos,kas nori gali deti,taip pat ir prieskonius),ismaisome ir uzdengiame.Kepame ant silpnos kaitros kol rodykle pakils iki zalio galo.Isjungti ir palikti apie 20min.I lekste galima deti apvertus ,nes plokstainio apacia bus apkepus.
Kepti galima ir bet kuriame puode,nebutinai keptuveje.Tik negalima prideti iki pat indo virsaus,nes turi likti tarpas iki dangcio,mazdaug per 3pirstus garams(kondensatui).
vietoj spirguciu, galima apsikept vistienos krutineles gabaliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliene: 11 balandžio 2008 - 10:39
QUOTE(egliene @ 2008 04 11, 10:37)
bulviniu blynu nekepiau >nelabai megstu  ax.gif  bet pasidomesiu wink.gif
o bulviu plokstainis superinis gaunasi
Bulviu plokstainis!!!
Keptuve gerai ikaitiname;sudedame spirgucius(sviezius ar rukytus),uzdengus apkepame.Po to dedame smulkinta svoguna ir apkepame.Kai viskas apkeps supilti bulviu tarki tiesiai i keptuve(as nededu druskos,kas nori gali deti,taip pat ir prieskonius),ismaisome ir uzdengiame.Kepame ant silpnos kaitros kol rodykle pakils iki zalio galo.Isjungti ir palikti apie 20min.I lekste galima deti apvertus ,nes plokstainio apacia bus apkepus.
Kepti galima ir bet kuriame puode,nebutinai keptuveje.Tik negalima prideti iki pat indo virsaus,nes turi likti tarpas iki dangcio,mazdaug per 3pirstus garams(kondensatui).
vietoj spirguciu, galima apsikept vistienos krutineles gabaliukus.



Atrodo viskas paprasta,tik sakykit ar neprilimpa bulvių tarkiai kai supilat i įkaitintą keptuvę,kad ir su pakepintais spirgučiais,juk dar ir išmaišyt reikia?
O kaip atrodo iškepto kugelio viršus,manau neapskrudęs?
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2008 04 11, 13:36)
Atrodo viskas paprasta,tik sakykit ar neprilimpa bulvių tarkiai kai supilat i įkaitintą keptuvę,kad ir su pakepintais spirgučiais,juk dar ir išmaišyt reikia?
O kaip atrodo iškepto kugelio viršus,manau neapskrudęs?

maisyti nereikia. virsus neapkepa, del to reikai apversti, nes dugnas buna apkepes, nors skonis ir nepasikeicia>gaunasi tosk purus ir labai skanus, be pieno ir kiausiniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2008 04 11, 10:37)
bulviniu blynu nekepiau >nelabai megstu  ax.gif  bet pasidomesiu wink.gif
o bulviu plokstainis superinis gaunasi
Bulviu plokstainis!!!
Keptuve gerai ikaitiname;sudedame spirgucius(sviezius ar rukytus),uzdengus apkepame.Po to dedame smulkinta svoguna ir apkepame.Kai viskas apkeps supilti bulviu tarki tiesiai i keptuve(as nededu druskos,kas nori gali deti,taip pat ir prieskonius),ismaisome ir uzdengiame.Kepame ant silpnos kaitros kol rodykle pakils iki zalio galo.Isjungti ir palikti apie 20min.I lekste galima deti apvertus ,nes plokstainio apacia bus apkepus.
Kepti galima ir bet kuriame puode,nebutinai keptuveje.Tik negalima prideti iki pat indo virsaus,nes turi likti tarpas iki dangcio,mazdaug per 3pirstus garams(kondensatui).
vietoj spirguciu, galima apsikept vistienos krutineles gabaliukus.


tai kad raset, kad ismaisyti reikia... g.gif tai kaip tada daryt...
Atsakyti
sveikos merginos,labai noreciau suzinoti apie zepter gaminiu platinimą,apie sio darbo užmokesti.....gal galetu kokia platintoja mane supazindint su sio darbo salygomis 4u.gif
Papildyta:
labai lauksiu kokios zinutes....aciu 4u.gif
Atsakyti
Sestadieniais 9,30 per baltijos televizija rodo laida "Zepter":kulinarine sargyba.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 04 15, 10:00)
Sestadieniais 9,30 per baltijos televizija rodo laida "Zepter":kulinarine sargyba.

Ziurejau siandien skaniai pagamina, bent jau graziai atrodo.Bet galetu daugiau paaiskinti kaip verdama be vandens, ar kepama be aliejaus.
Gal kas zinote kaip elgtis su garo puodu, ka ir kaip jame gaminti g.gif
Atsakyti
as irgi ziurejau siandien zepter kulinarine sargyba. kazka panasaus kaip ta vistiena dare, as dariau su kiauliena ir idarui dejau suri su pomidorais ir prieskoniais. tai man tikrai buvo labai skanu. Cia irgi turetu buti labai skanu, tik gaila, vyras grybu nevalgo verysad.gif o as juos labai megstu... ir padazas blyneliams turetu buti fantastiskas.
ir kazkaip man pasirode, jog sitas virejas geriau moka tais zepter puodais naudotis, nes pries tai buves, tai neblogai pridegino doh.gif bent man taip pasirode smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man tą laidą žiūrėt bigsmile.gif O gal žinot, kiek tas zepter dangtis baltnas kainuoja, kur uždėjus jį kaip greitpuodis gaunasi? Gal kas turit tokį, ar patenkintos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 04 19, 18:22)
Reiks ir man tą laidą žiūrėt  bigsmile.gif  O gal žinot, kiek tas zepter dangtis baltnas kainuoja, kur uždėjus jį kaip greitpuodis gaunasi? Gal kas turit tokį, ar patenkintos?  bigsmile.gif


Tas dangtis apie 1000 lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2008 04 19, 20:03)
Tas dangtis apie 1000 lt kainuoja



O ar kas turit? Ar pasiteisino? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2008 04 19, 12:00)
Ziurejau siandien skaniai pagamina, bent jau graziai atrodo.Bet galetu daugiau paaiskinti kaip verdama be vandens, ar kepama be aliejaus.
Gal kas zinote kaip elgtis su garo puodu, ka ir kaip jame gaminti g.gif


Nera taip , kad visai be vandens, ant dugno jo uztenka, o ne tiek, kad apsemtu, kas pacias bulves as ant garu verdu, o be aliejaus, taip pat kaip su aliejum, idedi ir nevartai, kai perkepa gi pati mesa ar kas ten kepa atsoka.
O ant garu darau viska, bent jau kol kas mazylei ir lasisa ir darzoves ir kukuliukus ir mesa verdu, na zodziu viska ir jokios druskos... thumbup.gif
Atsakyti