Nusipirkau VACSY" . Gal kas turite ir pasidalintumėte patirtimi ? Kai marinuojat ar laikot produktus?
QUOTE(spiglys @ 2008 01 04, 14:01)
Nusipirkau VACSY" . Gal kas turite ir pasidalintumėte patirtimi ? Kai marinuojat ar laikot produktus?
Jei ne paslaptis, kiek mokejei?
QUOTE(vyvytė @ 2008 01 08, 19:51)
Jei ne paslaptis, kiek mokejei?
750 lt lyg Ten keli indai, 2 dangteliai, 2 buteliu kamštukai. Kai pažiūriu , tai gal per daug tų indų Sėdžiu ir lyginu su TW plastmasiniais indeliais. Gal aš nemoku ta Zepter sistema naudotis, bet TW man geriau laiko
QUOTE(spiglys @ 2008 01 08, 22:59)
750 lt lyg Ten keli indai, 2 dangteliai, 2 buteliu kamštukai. Kai pažiūriu , tai gal per daug tų indų Sėdžiu ir lyginu su TW plastmasiniais indeliais. Gal aš nemoku ta Zepter sistema naudotis, bet TW man geriau laiko
Nuolaidos nebuvo?Seip as sio daikto neturiu, bet reprezentacijoje kai maciau tai labai patiko. Reikia istraukti ora ir deti i saldytuva. Ilgiau maistas laikosi sviezias.O kas tau nepatinka?
QUOTE(vyvytė @ 2008 01 09, 12:52)
Nuolaidos nebuvo?Seip as sio daikto neturiu, bet reprezentacijoje kai maciau tai labai patiko. Reikia istraukti ora ir deti i saldytuva. Ilgiau maistas laikosi sviezias.O kas tau nepatinka?
Tai čia su nuolaida. Labai didelis komplektas indų + pats siurbliukas. Na, pavz marinavau pomidorus ir papriką. Nepasakyčiau , kad po 20 min viskas buvo užmarinuota Gal aš nemoku naudotis? Receptą ėmiau iš Zepter knygutės.
Jei neklystu turiu šį komplektą
QUOTE(spiglys @ 2008 01 09, 14:58)
Tai čia su nuolaida. Labai didelis komplektas indų + pats siurbliukas. Na, pavz marinavau pomidorus ir papriką. Nepasakyčiau , kad po 20 min viskas buvo užmarinuota Gal aš nemoku naudotis? Receptą ėmiau iš Zepter knygutės.
Tai labai fainas rinkinukas Tikrai visko nemazai. O apie marinavima nieko nezinau, maciau tik kad ora istraukia ir viskas.Pabandyk parasyti MAISTO GAMINIMAS SU ZEPTER, gal ten kas atsilieps.Nors ten irgi sunkei juda tema
QUOTE(vyvytė @ 2008 01 09, 15:02)
Tai labai fainas rinkinukas Tikrai visko nemazai. O apie marinavima nieko nezinau, maciau tik kad ora istraukia ir viskas.Pabandyk parasyti MAISTO GAMINIMAS SU ZEPTER, gal ten kas atsilieps.Nors ten irgi sunkei juda tema
Kad ši tema taip ir vadinasi
QUOTE(spiglys @ 2008 01 09, 17:36)
Kad ši tema taip ir vadinasi
Oi, as kazkaip nepaziurejau Yra dar tema Zepter, tai galvojau, kad cia sitoj temoj parasei .
QUOTE(malunelis @ 2007 08 26, 22:42)
nu, jo, pavariau . O dabar apie sausainėlius Nusiperku šaldytą sluoksniuotą tešlą, supjaustau ją juostelėmis ir dedu į įkaitintą keptuvę be riebalų.Porą min. pakepu vieną pusę, statau keptuvę ant apversto kombi dubenėlio -po minutės sausainukai atšoka nuo dugno-apverčiu ,pabarstau juos cukrumi ir cinamonu arba druska ir kmynais , ir statau ant ugnies skrudinti kitą šoną.Paprasta, greitai ir skanu. Sekančią keptuvę ant kombi dubenėlio nebestatau, nes tešla nebelimpa prie dugno.
Gal ne į temą - o tešla gali būti mielinė ar geriau paprasta.....
Neseniai pirkau ir nutariau parduot Vacsy vaakumavimo sistemą
Pirkta 2007-12-20 , yra garantija. 650 lt
Štai tokią
Pirkta 2007-12-20 , yra garantija. 650 lt
Štai tokią
QUOTE(Katu @ 2007 03 16, 14:08)
Na, taip teigti "kad turetu uztekti 3 lygio" - per drastiska, nes pvz, mano virykle turi max 3 lygius As ikaitinu keptuve ant 0.5-1.5. Jei kaitinu ant 2, tai maistas jau dega. Tiesiog manau, kad kiekviena turetu paekspermentuot kelis kartus ir atrast sasaja tarp savo virykles ir puodu
Na pas mano mama 9 lygiu kaitlente. Tai taip drasiai ir pasakiau, kad 3 lygio turetu uztekti
Merginos, o kokio dydžio gabaliukais jūs bulves supjaustot virdamos Zepter puode? Aš tik perpjoviau per pusę, tai išsitraukiau dar gana kietas, nors virė apie pusvalandį