įpilu i sausą keptuvę kelis lašus pienelio valymui ir su kempinėle patrinu.Palaikau apie penkiolika min. , nuplaunu ir iššluostau-ir viskas Arba patepu su perpjauta citrina ir išplaunu.Nuo rūgšties pasinaikina baltyminės dėmės.
įpilu i sausą keptuvę kelis lašus pienelio valymui ir su kempinėle patrinu.Palaikau apie penkiolika min. , nuplaunu ir iššluostau-ir viskas Arba patepu su perpjauta citrina ir išplaunu.Nuo rūgšties pasinaikina baltyminės dėmės.
nu, jo, pavariau . O dabar apie sausainėlius Nusiperku šaldytą sluoksniuotą tešlą, supjaustau ją juostelėmis ir dedu į įkaitintą keptuvę be riebalų.Porą min. pakepu vieną pusę, statau keptuvę ant apversto kombi dubenėlio -po minutės sausainukai atšoka nuo dugno-apverčiu ,pabarstau juos cukrumi ir cinamonu arba druska ir kmynais , ir statau ant ugnies skrudinti kitą šoną.Paprasta, greitai ir skanu. Sekančią keptuvę ant kombi dubenėlio nebestatau, nes tešla nebelimpa prie dugno.
nu, jo, pavariau . O dabar apie sausainėlius Nusiperku šaldytą sluoksniuotą tešlą, supjaustau ją juostelėmis ir dedu į įkaitintą keptuvę be riebalų.Porą min. pakepu vieną pusę, statau keptuvę ant apversto kombi dubenėlio -po minutės sausainukai atšoka nuo dugno-apverčiu ,pabarstau juos cukrumi ir cinamonu arba druska ir kmynais , ir statau ant ugnies skrudinti kitą šoną.Paprasta, greitai ir skanu. Sekančią keptuvę ant kombi dubenėlio nebestatau, nes tešla nebelimpa prie dugno.
tai dubenėlis, kurį gali nusipirkti Zepter kompanijoje.Jis daugiafunkcinis-laaabai tinka laikyti produktus, nes jie išsilaiko ilgiau nesugedę;gali būti naudojamas kaip puodo ar keptuvės dangtis-tūriui padidinti;kaip kaitvietė-ant jo gali pabaigti gaminti maistą be ugnies.Aš apskritai neįsivaizduoju zepter keptuvės be kombi dubenėlio.Jis būtinas kai ką nors kepi, kad neprisviltų.Pastačius įkaitintą keptuvę ant kombi dubenėlio greičiau atvėsta dugnas ir maistas nesudega, o gaminasi toliau.
Ikaitinau didesne keptuve iki zalio lauko ant vidutinio kaitrumo (1.5 is 3 virykles padalu). Ipyliau koki sauksta aliejaus ir sudejau siaudeliais supjaustyta vistiena, apvoliota sojos padaze ir krakmole (sudejau gabaliukus i dubeni, uzpyliau sojos, vistienos prieskoniu, pribarsciau krakmolo, uzdengiau dubeni ir viska gerai sukraciau). Uzdengiau keptuve gal 3 min, kai pakilo rodykle iki I tasko, apverciau mesa.
Ant mesos sudejau pusciedziais pjaustytas morkas ir svogunus, patroskinau iki II tasko. Tada sudejau gabaliukaus pjaustyta cukinija. Vel patroskinau iki II lauko.
Tada supyliau skardine pjaustytu ananasu su visu sirupu. Galiausiai suverciau indeli saldziarugscio Uncle Bens, iberiau 4 saukstus sezamo seklu ir kokius 4 saukstus sojos padazo. Patroskinau iki II tasko ir isjungiau, palikau gal 15-30 min, kol grizo vyras.
Vyras valge su bulvem sildytom. Siandien virsim ryzius. Mums dviem uzteks 3 dienom.
Man kilo kvailas klausimas Turiu tik puodą. Ar galiu kepti jame sausainius? Gal kas išbandėte? Ir iš vis gal žinote kuo ta keptuvė skiriasi nuo puodo? Forma? Ar ten dar kas nors paslėpta? Dar yra kepsninė. Ką gali ji?
Man kilo kvailas klausimas
Turiu tik puodą. Ar galiu kepti jame sausainius?
Gal kas išbandėte?
Ir iš vis gal žinote kuo ta keptuvė skiriasi nuo puodo?
Forma? Ar ten dar kas nors paslėpta?
Dar yra kepsninė. Ką gali ji?
puodas nuo keptuves nesiskiria niekuo - tiesiog vienas yra zemesnis uz kita O siaip idomu, kokios talpos puoda turi ir ka vadini puodu?
gal kalbam apie ta pati daikta kitais vardais...
Paprasti tie puodai vienas žemas su dviem rankenomis, o kitas toks pats tik aukštesnis. Tikrai jų nepavadinčiau keptuvėmis. Bet jeigu tas pats tai tada , o tai jau galvojau reikės keptuvę pirkti. Ačiū