Turiu ir aš šiuos puodus ir keptuvę,tai pastarają naudojau labai retai ,o vat didijį ir mažąjį puodus beveik kasdien.Nemoku ir aš su keptuve elgtis,kažkaip neprieina eilė jai.na o vakar dariau joje žuvį,tai žinokit išėjo puikiai -irlabai skanu ir greitai ir sveikai.O receptas toks:apie 500g šaldytos lydekos,maišelis šaldytų daržovių,2 svogūnai,fermentinis sūris 150g,majonezas.Viską dedam sluoksniais į šaltą keptuvę .Pirma daržovės(aš dėjau ''bonduelle''),paskui gabaliukais šaldyta žuvis,ant jos plonais griežinėliais pjaustytas svogūnas,tada tarkuotas fermentinis sūris ir pabaigai majonezas(aš mėgstu neriebų Vilniaus).tada uždengiam dangčiu ir ant ne pačios aukščiausios ugnies(ašstačiau ant 2,nes pas mane tik iki 3 padalos)palaukti,kol pasieks žalią plotą,o tada sumažinti iki 0.1ir kepti kokias 10 min.Po to išjungti irpalaikyti dar kokias 10min.aišku dangčio nenuimti nuo pradžios iki pabaigos.pabandykit,tikrai patiks.mano net mažius kapojo
Vakar pabandžiau šį receptuką.
Viskas išėjo puikiai.
Tikrai siūlau pabandyti.