QUOTE(Babalia @ 2005 07 17, 01:25)
Kad maistas išsilaiko ilgiau nesugedęs man nesakė.Paprastai aš kaip ir paprastai paruošto maisto likučius laikau šaldytuve.Šildant jis sušyla labai greitai,net nereikia kaitinti iki žalio lauko.
O picą gaminu paprasčiausiu būdu.Paplotėlį ruošiu iš Malsenos miltų mišinio picai.Keptuvę ištepu aliejumi,iškloju dugną.Po to jau tepu kečupu ir trupučiu aliejaus ir dedu viską ką turiu po ranka ir ,aišku, ką mėgstame:dešrą ,kumpį,kaušinius,daržoves..lydytą sūrį.Tada keptuvę uždengiu,kaitinu iki žalio lauko pradžios ir išjungusi palieku kokioms 10-15 min.
O šiaip su šitais puodais reikia daug eksperimentuoti.Aš pradžioje net užrašus užsivedžiau kur visas pastabas rašiau.Parašyk kaip seksis.
O picą gaminu paprasčiausiu būdu.Paplotėlį ruošiu iš Malsenos miltų mišinio picai.Keptuvę ištepu aliejumi,iškloju dugną.Po to jau tepu kečupu ir trupučiu aliejaus ir dedu viską ką turiu po ranka ir ,aišku, ką mėgstame:dešrą ,kumpį,kaušinius,daržoves..lydytą sūrį.Tada keptuvę uždengiu,kaitinu iki žalio lauko pradžios ir išjungusi palieku kokioms 10-15 min.
O šiaip su šitais puodais reikia daug eksperimentuoti.Aš pradžioje net užrašus užsivedžiau kur visas pastabas rašiau.Parašyk kaip seksis.
Dariau pica is Malsenos miltu. Tesla lipo prie ranku,niekaip as su ja nesusitvarkiau. Keptuve ikaitinau ir dejau tesla,tada viska ka turejau ant virsaus ir kepiau. Pridege storas sluoksnis.
Reikia ikaitinti keptuve ar deti i salta? Apkepti viena puse ir apversti? O kai apverti deti tomata,desra,svogunai,paprika,agurkai?
Laukiu atsakymo,picos noriu