Pristatymuose viskas labai gražu. O nusipirkau ir pasimečiau.
Tarkim, gaminant plovą arba žuvies pyragą, produktus dėti į įkaitintą puodą ar į šaltą.
Kepant mėsą, tai supratau, kad į įkaitintą, kad lašiukai pradėtų šokinėti.
O gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip reguliuojate temperatūrą stiklokeramikos viryklėje. Pradedu virti ant 9 (max), kol pasiekia žalią viduriuką, po to mažinu iki 4, vėliau išjungiu ir palieku.
1 savaitės patirtis -
QUOTE(Arita:) @ 2007 01 09, 20:25)
Pristatymuose viskas labai gražu. O nusipirkau ir pasimečiau.
Tarkim, gaminant plovą arba žuvies pyragą, produktus dėti į įkaitintą puodą ar į šaltą.
Kepant mėsą, tai supratau, kad į įkaitintą, kad lašiukai pradėtų šokinėti.
O gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip reguliuojate temperatūrą stiklokeramikos viryklėje. Pradedu virti ant 9 (max), kol pasiekia žalią viduriuką, po to mažinu iki 4, vėliau išjungiu ir palieku.
1 savaitės patirtis -
Tarkim, gaminant plovą arba žuvies pyragą, produktus dėti į įkaitintą puodą ar į šaltą.
Kepant mėsą, tai supratau, kad į įkaitintą, kad lašiukai pradėtų šokinėti.
O gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip reguliuojate temperatūrą stiklokeramikos viryklėje. Pradedu virti ant 9 (max), kol pasiekia žalią viduriuką, po to mažinu iki 4, vėliau išjungiu ir palieku.
1 savaitės patirtis -
Taisykle paprasta - jei nori kepto maisto, dedi i ikaitinta puoda, jei virto (troskinto) - i salta. As plovui ikaitinciau. Su zuvim mazai patirties turiu - jos nemegstam tai retai ruosiu.
As kaitinu puoda ant vidutines ugnies, tada maistas nesudega, nors ikaista leciau (as is max 3 kaitinu ant 2 ar 1.5 padalos, kai jau maista sudedu, sumazinu iki 1 arba 0.5). nenukabink nosies, priprasi. as dabar neisivaizduoju, kaip be ju gyvent galima O siaip koses super skanios ir greit isverda - uzverdu as ir uzsuku, kadangi ir virykle siek tiek karsta islieka, ir puodas, tai ten viskas greitai issunta...
QUOTE(Katu @ 2007 01 09, 23:37)
Ačiū. Norėčiau nenusivilti. Na, bandysiu eksperementuoti toliau.
Niekur nerandu receptuku Zepter keptuvei skirtu. Pasidalinkit mamytes receptukais. Ka kepat toje stebuklingoje keptuveje. Man tai KUGELIS labai skanu. Darau paprastai i tarkius idedu druskos,bulviu prieskoniu,svogunu,kiausini. Ir kepu ikaitintoj keptuvej. Tiesa ikaitusia keptuve patepu sviestu. Labai skanu
Niekur nerandu receptuku Zepter keptuvei skirtu. Pasidalinkit mamytes receptukais. Ka kepat toje stebuklingoje keptuveje. Man tai KUGELIS labai skanu. Darau paprastai i tarkius idedu druskos,bulviu prieskoniu,svogunu,kiausini. Ir kepu ikaitintoj keptuvej. Tiesa ikaitusia keptuve patepu sviestu. Labai skanu
url=http://www.supermama.lt][/url]
url=http://www.supermama.lt][/url]
Turiu ir aš Zepter keptuvę, bet ... kolkas aš jos vis dar nepradėjau naudoti, laukiu kada nauja dujinę nusipirksim, nes dabar tai elektrine plytele naudojuosi. Bet paskaičius kaip tu skaniai kugelį kepi jaučiu ir aš išsitrauksiu savo keptuvę.
nors sia keptuve turiu daugiau nei metai,bet dar tik mokausi joje sedevrus pagamint..siaip ja pirkau vien tam,kad galeciau skaniai vistienos krutinele iskept.tai is manes visi juokesi,o dabar vs pradedu daugiau gamint,tai uzsiciaupe.
vistienos krutinele dedu i ikaitinta keptuve,,pakepa truputi,tada apverciu,dedu ant virsaus svogunu,majonezo ir surio.po keliu min isjungiu ir palaukiu kokia 10-15min.laaaabai skanu
vistienos krutinele dedu i ikaitinta keptuve,,pakepa truputi,tada apverciu,dedu ant virsaus svogunu,majonezo ir surio.po keliu min isjungiu ir palaukiu kokia 10-15min.laaaabai skanu
QUOTE(4mamyte @ 2007 02 25, 17:30)
nors sia keptuve turiu daugiau nei metai,bet dar tik mokausi joje sedevrus pagamint..siaip ja pirkau vien tam,kad galeciau skaniai vistienos krutinele iskept.tai is manes visi juokesi,o dabar vs pradedu daugiau gamint,tai uzsiciaupe.
vistienos krutinele dedu i ikaitinta keptuve,,pakepa truputi,tada apverciu,dedu ant virsaus svogunu,majonezo ir surio.po keliu min isjungiu ir palaukiu kokia 10-15min.laaaabai skanu
vistienos krutinele dedu i ikaitinta keptuve,,pakepa truputi,tada apverciu,dedu ant virsaus svogunu,majonezo ir surio.po keliu min isjungiu ir palaukiu kokia 10-15min.laaaabai skanu
Manau tikria turėtų būti skanu. O krūtinėlėl apkepa (apskrunda) ar nea?
O ar pili aliejaus nors kiek ar nea?
Vakar ir aš jau parsivežiau iš mamos (puse metų dėžėje gulėjo) savo keptuvę, tai reiks bandyt kažką gaminti.
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 24, 14:05)
Turiu ir aš Zepter keptuvę, bet ... kolkas aš jos vis dar nepradėjau naudoti, laukiu kada nauja dujinę nusipirksim, nes dabar tai elektrine plytele naudojuosi. Bet paskaičius kaip tu skaniai kugelį kepi jaučiu ir aš išsitrauksiu savo keptuvę.
Trauk greiciau keptuve ir kepk. As tik savaite kaip turiu ta keptuve,bet kepu kiekviena diena. Kepiau ir ISMARINUOTAS SLAUNELES. Gerai ikaitinu keptuve ir su sakute prispaudziu slauneles. Kai apkepa labai lengvai atkimba. Nereikia plesti per prievarta. Tiesa ikaitinti keptuve ant pacios maziausios ugnies. Kepa taip pat ant maziausios ugnies. Vienu zodziu labai dujos tauposi. Nors ir taip nedaug sunaudoju. Slauneles anksciau kepdavau orkaitej, tai labai daug elektros sunaudodavau. Nes dujine elektrine. Aliejaus nereikia pilti. Ir dangcio negalima atidarineti. Reikia orentuotis pagal termometra. Sekmes
Papildyta:
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 25, 18:31)
Manau tikria turėtų būti skanu. O krūtinėlėl apkepa (apskrunda) ar nea?
O ar pili aliejaus nors kiek ar nea?
Vakar ir aš jau parsivežiau iš mamos (puse metų dėžėje gulėjo) savo keptuvę, tai reiks bandyt kažką gaminti.
O ar pili aliejaus nors kiek ar nea?
Vakar ir aš jau parsivežiau iš mamos (puse metų dėžėje gulėjo) savo keptuvę, tai reiks bandyt kažką gaminti.
Krutinele labai graziai apkepa. Aliejaus nereikia pilti. Viskas kepa svarioj, ikaitusioj keptuvej. Kepant kepsniukus tik ismarinuotus. Reikia kepti be aliejaus,ikaitintoj,uzdarytoj keptuvej. Jei nori apvoliotus kepsniukus kepti, tada kepk su aliejum ir uzdaryti nebutina. Nes jei kepsi apvoliotus kepsnius be aliejaus ir uzdarytoj keptuvej, tai atsiskirs kepsnys sau, apvoliojimas sau.
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 28, 14:07)
kad lengvai plaunasi kai prisvyla tai bet mano puodo dugnas toks pasidare geltonas, su kuo nuvalyt bandziau su ta pasta, kur prie tu puodu buvo, bet ji visai nestebuklinga dar girdejau, kad galima praplaut su actu ilasinus i vandeni, atgauna blizgesi
o bulvytes juose virtos be vandens man nepalyginsi iprastuose puodose
o bulvytes juose virtos be vandens man nepalyginsi iprastuose puodose
ir keptuveje turbut galim virti?
QUOTE(gutute @ 2007 02 27, 14:55)
ir keptuveje turbut galim virti?
Galima ir keptuvej virti Viska reikia deti i salta inda. Jei kepi deti i ikaitinta Sekmes