Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto gaminimas su Zepter

QUOTE(naaringiux @ 2006 04 23, 12:28)
gal sviestinio poprierio iklot  g.gif  tik kur ju pirk yra, kiek ziuriu tik folija ir kepimo poprierius  smile.gif

mano ziniomis kepimo popierius ir yra sviestinis popierius.ant jo galima kocioti lakstus picai. ir kepant nepridegs ir apskrus
Atsakyti
Gal dar kokio pyrago receptą turite? ax.gif
Atsakyti
O aš tai jungiuosi prie tų, kurios nemoka naudotis tais puodais. Turiu juos jau kokius 6 metus. Kokius 4 metus jie stovėjo nenaudojami, nes pirmą kartą pabandžius virti bulves be vandens jos prisvilo verysad.gif Dabar naudoju juos kaip paprastus puodus, verdu su vandeniu, druska, aliejum ir pan.
Tik vieną gerą receptą turiu (tiksliau, vyras turi) - rūkyto karpio. Reikia į puodo dugną įdėti, berods, juodalksnio. Karpį ištrinti prieskoniais ir dėti į tinklelį (na, tokį, kur bulvems fri kepti, mano puodų komplekte jis buvo). Tą tinklelį dėti į puodą, pastatyti ant nelabai kaitrios ugnies kokioms 30 min. Gaunasi labai skanus rūkytas karpis (tik truputį byra).
O šiaip, kaip jau mamos rašė, man vienintelis didelis šių puodų privalumas - labai lengvai plaunami, net jei prisvyla.
Atsakyti
kad lengvai plaunasi kai prisvyla tai drinks_cheers.gif bet mano puodo dugnas toks pasidare geltonas, su kuo nuvalyt g.gif bandziau su ta pasta, kur prie tu puodu buvo, bet ji visai nestebuklinga schmoll.gif dar girdejau, kad galima praplaut su actu ilasinus i vandeni, atgauna blizgesi ax.gif

o bulvytes juose virtos be vandens man thumbup.gif thumbup.gif nepalyginsi iprastuose puodose
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 28, 14:07)
kad lengvai plaunasi kai prisvyla tai  drinks_cheers.gif  bet mano puodo dugnas toks pasidare geltonas, su kuo nuvalyt  g.gif  bandziau su ta pasta, kur prie tu puodu buvo, bet ji visai nestebuklinga  schmoll.gif  dar girdejau, kad galima praplaut su actu ilasinus i vandeni, atgauna blizgesi  ax.gif

o bulvytes juose virtos be vandens man  thumbup.gif  thumbup.gif  nepalyginsi iprastuose puodose

Paimkit patį paprasčiausią lietuvišką priemonę orkaitėms valyti (jėga), užpilkit, ikiškit į politelėninį maišelį ir palaikykit, jei reikės per naktį, po to gerai išskalaukit.Patarė man moterys iš tos firmos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 04 28, 13:24)
Paimkit patį paprasčiausią lietuvišką priemonę orkaitėms valyti (jėga), užpilkit, ikiškit į politelėninį maišelį ir palaikykit, jei reikės per naktį, po to gerai išskalaukit.Patarė man moterys iš tos firmos. mirksiukas.gif

Aciu uz patarima, reiks pabandyt mirksiukas.gif O butent kokia tu naudoji tam valymui, kaip ji vadinasi - jega g.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2004 09 21, 13:19)
Pyraga  kepu,tai toki paprastuka ir greita thumbup.gif
........3-4 kiausiniai,4 saukstai miltu,4 saukstai cukraus,vanilino,ir saukstelis kepimo milteliu,kartais dedu aguonu,issiplaku su mikseriu.............istepu *Zepter* keptuve aliejumi ,taip labai nedaug,supilu ta mase,o ant virsaus pripjaustau obuoliu,konservuotu persiku,razinu,dziovintu abrikosu,kartais viena puse teslos sumaisau su kakava-na cia visaip galima,tie obuoliai persikai nuseda  ir ant letos ugnies uzdengta pastatau "kepti" biggrin.gif ,na gal kokia20-30 min. kepa,tik jei ilgiau pakepa,kazkaip pritraukia prie dugno,tai as kartais itiesiu sviestinio popieriaus,tai iskepta tik isimo is tos keptuves i lekste,dar virsus neapkepa,bet as pabarstau cukraus pudra ir pyragas labai dregnas buna,na zzinok labai skanu! essen.gif Pabandyk! thumbup.gif

KEPIAU VAKAR TĄ PYRAGĄ, TAI TOKIA SALDI KIAUŠINIENĖ SU OBUOLIAIS GAVOSI doh.gif IR APAČIA BLYN PRISVILO(viskas kaip ir turėjo būti) verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Troškiniai tai tikrai thumbup.gif gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 05 02, 22:14)
Troškiniai tai tikrai  thumbup.gif  gaunasi.

gal koki gera receptuka pametesi blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos turiu ir aš tuos stebuklingus puodus,puodus tai visada naudoju,bet su keptuve nesusidraugauju,kai gyvenom,kur buvo viryklė naudojama su elektra,tai viskas beveik išeidavo,bet dabar,kai dujos tai niekas išskyrus plovą neišeina,nežinau kodėl?
Atsakyti
Keptuvėje troškiniai puikiai išeina, o receptai tie patys kaip ir kituose puoduose pvz. vištienos ''biustas'' gabaliukais truputį apkepi įkaitintoj keptuvėj,užpili mėgstemom daržovėm( galima ir šaldytom)ir troškini, jei kalorijų neskaičiuoji ,gali pabaigoj grietinėlės užpilti. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
2 savaičiu Zepter turėjimo "patirtis".
Dėl lietinių blynų. Jei keptuvė maža- įkaitinti iki vos vos daugiau nei geltono lauko vidurys, patepti aliejumi ir sumažinus ugnį iki min, kepti. Jie keptuvė didelė- įkaitinti nesiekiant geltono lauko vidurio.
O kaip dėl bulvinių blynų? Gal kas žinot?
Atsakyti