QUOTE(Vudis @ 2005 01 19, 12:45)
dar visai neseniai viena,,gyvate,, ilindo i musu su dabar jau ex silta lova. mes issiksyrem., issiskyrem po to, kai dar pries men, vienoje Italijos salu bandem slapta susituokti, tuomet pritruko dokumentu. grizus is Italijos buvo stiprus konfliktas, jis gal paluzo, gal dar kas, as iki siol nzn, bet is senu laiku, islindo ji, tokia gerute, supratinga, nauja, be nuodemes. Mes juk iki tol jau 7 metus kartu buvom, buvo visko.
Taip ji sugebejo isskirti, as gal nekaovojau, bet ne maciau prasmes, o be to per daug skaudejo.
Rezultate: nakti pries vestuves jis skambino ir sake, kad labai bijo, prasesi likti draugais, skasmbino diena nakti ir dar daug kitu dalyku, kurie rode, kur jo sirdis. Taciau.... as braukiau ta linija, istekejau, esu laiminga, jis nzn.
Taigi, manau nepyk, iliuzija, bet kai tu zmona vadini isterike, save kaip jo mylimaja, dristu abejoti. Nereikia jau jaustis tokioms ypatingoms. Kaiop beje ir situacija parodo, permiegojo ir dingo, o su zmona, nei issiskyre, nei, manu issikirs. Jei jam brangus vaikas, tai brangi ir zmona, galbut ne veltui yra posakis: kol vyras myli zmona, myli ir vaika. o ta naktis galejo buti tik noras pasiekti, tai ko norejo.
Taip ji sugebejo isskirti, as gal nekaovojau, bet ne maciau prasmes, o be to per daug skaudejo.
Rezultate: nakti pries vestuves jis skambino ir sake, kad labai bijo, prasesi likti draugais, skasmbino diena nakti ir dar daug kitu dalyku, kurie rode, kur jo sirdis. Taciau.... as braukiau ta linija, istekejau, esu laiminga, jis nzn.
Taigi, manau nepyk, iliuzija, bet kai tu zmona vadini isterike, save kaip jo mylimaja, dristu abejoti. Nereikia jau jaustis tokioms ypatingoms. Kaiop beje ir situacija parodo, permiegojo ir dingo, o su zmona, nei issiskyre, nei, manu issikirs. Jei jam brangus vaikas, tai brangi ir zmona, galbut ne veltui yra posakis: kol vyras myli zmona, myli ir vaika. o ta naktis galejo buti tik noras pasiekti, tai ko norejo.
Pirma. Rask vietą, kurioje aš jo žmoną pavadinau isterike. Aš konstatvau tik faktus, kaip ji elgėsi. Ar tai isterija, ar gynyba, ar kova, ar dar kas nors, palieku spręsti jums, gyvenimui, ateičiai... Galų gale psichologams.
Antra. Perskaityk viską nuo pradžios.
Trečia. Tvirtų santykių negali sugriauti jokia "gyvatė"
Ketvirta. Kaip tavo atvejis parodo, tai kad jis išėjo, tau išėjo į gerą. Juk dabar esi laiminga?
Penkta. Nepritariu nuomonei, kad vaikas yra mylimas tol, kol mylima jo motina. Tai yra visiška nesąmonė. Ir tie vyrai, kurie sugeba mylėti savo vaiką tik tol kol myli jo motiną, yra ne vyrai, o šiukšlės. O mano mylimas žmogus toks nėra....