QUOTE(festina lente @ 2012 08 26, 14:00)
O mes butent to ir norim,paprastai tyliai. Mums tai nera pagrindinis gyvenimo ivykis,paziurekit i liniuote

Nuo vestuviu datos mes nepradesim skaiciuoti gyvenimo is naujo,niekas nepasikeis,tiesiog teisiskai busim seima.
Jus darot,kaip jums atrodo ir norisi,mes darom,kaip mes norim. Kitu nuomone man nesvarbi

Pritariu visu 100 proc. Kiekvienas pasirenka tai,ko nori. Mes taipogi nutarėm,jog nenorim nieko pompastiško ir šventės giminei.Todėl eisim į CMS keturiese, jei būtų mano valia eitume dviese ir fotografas, tačiau reikalingi liudininkai.
QUOTE(L'automne @ 2012 08 26, 23:42)
Mačiau jūsų liniuotę ir tikiu, kad tai nėra didžiausias įvykis jūsų gyvenime.
Tiesiog norėjau patarti... Bet bala nematė - jus teisi - kiek žmonių tiek nuomonių.
Kai planavau savo šventę irgi galvojau viską taip paprastai ir tyliai padaryti. Kol vienoje vietoje internete radau vieną nuomonę - negi taip paprastai -
nueiti susirašyti ir grįžti namo barščių valgyti žiūrint tv. Man tas kažkaip užkliuvo, dėl to suplanavom, kad mums ši diena būtų kaip šventė tik mums.
Nebūtina eiti barščių prie tv srėbt

Nors jei kai kam ir tai romantiška, tai kodėl gi ne

.Galima palydėti saulę kažkur prie jūros su šampano taure, galima užsisakyt romantišką vakarienę bei nakvynę viešbutyje,galima į kelionę išvykti. Mes planuojame kelioms dienoms išvykt iš Lietuvos,jei planai nesikeis, jei nepavyks iš Lietuvos tai susikursim Lietuvoje kažką romantiško, bent jau romantišką savaitgalį.
Mūsų šventė po mėnesio, dar kaip ir niekas iš artimųjų nežino, tik reikės liudininkų jau paprašyt. O visiems kitiems pasakyt planuojame tik po visko. Bus visokių nuomonių,tačiau tai mūsų diena ir mūsų pasirinkimas kaip ją praleisti...
Beja,mes taip įamžinam mūsų draugystės 10- metį, o jei dar po 10 metų norėsis didžiulės šventės,tai ir ją galima pasidaryti