Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(Rasuteee @ 2012 03 26, 22:36)
dar ne lotuliukas.gif bet kalbam apie vestuves, kokiu ju noretumem ir jei viskas gerai, kitais metais planuojame susituokt smile.gif tik truputi neramu del tevu, kaip reaguos kai suzinos, kad baliaus nebus smile.gif  kada jusu vestuves?

liepos14d,na mes iskart pasakem ,kad nedarysim baliaus,visi seniai perspeti,o ir tai jai noretu baliaus tai musu mazos bedos,musu svente ir mes ja darom tokia kokia norim,mes o ne kiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 26, 23:07)
liepos14d,na mes iskart pasakem ,kad nedarysim baliaus,visi seniai perspeti,o ir tai jai noretu baliaus tai musu mazos bedos,musu svente ir mes ja darom tokia kokia norim,mes o ne kiti 4u.gif

zinoma, jusu vestuves, jus jas svenciate kaip norite smile.gif o kiek planuojate isleisti vestuvems? kelionei didele suma skirsite? smile.gif
Atsakyti
Echmėja wub.gif va tokių vestuvių ir aš noriu wub.gif kas ateis pasveikinti - ateis ir jokio jokio baliaus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi noriu vestuviu dviems. Jau kaip ir viskas suplanuota kukli ceremonija tik su liudininkais LT o tada mudvieju ziedu mainymasis Maldyvuose. Liko maziau nei 3 menesiai, bet vis dar bijau pasakyt tevams kad nebus baliaus. Labai neramu del rakcijos. Juk priimta prisikviest giminiu kuriu gal net nemegsti ir stebet kaip n-tos eiles pusbrolis is kaimo prisigeres rekauja. Visi zino kad tuoksimes kazkada ir zyzia, kad butu svente. Kaip atlaikyti visus spaudima del to baliaus? Atrodo kad giminei svarbu pasitusint, o ko as noriu tai niekam nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2012 03 26, 23:26)
zinoma, jusu vestuves, jus jas svenciate kaip norite smile.gif  o kiek planuojate isleisti vestuvems? kelionei didele suma skirsite? smile.gif

sumos nesam apsibrezia smile.gif kiek reiks tiek.o del medaus tai dar reikia pirma issirinkti kur ji praleisim.nes nedarom baliaus tai galim daugiau sau leisti 4u.gif
Papildyta:
[quote=Maskviete_aviete,2012 04 01, 22:48]
Sveikos,
tai ir nesakykit visiems 4u.gif pasakykit patiems artimiausiems ir pabrezkit kad tai jusu svente ir darote tokia kokios jus o ne kiti nori,o jei kam ne patiks nekreipkit demesio ir nesileiskit perkalbejami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 02 17, 20:58)
Vis pasižiūriu į šią temą ir tikiuosi surast kokį pasisakymą apie tikrai surengtas slaptas vestuves - jokių tėvų, seserų... Tik 4 žmonės - liūdininkai ir jaunieji.
Ruošiames tokias padaryti sau. Bet trūksta minčių, įdėjų... doh.gif

Manau tokiu atveju geriausias sprendimas yra tuoktis uzsienyje smile.gif . Tada nereiks jokiu pasiteisinimu kodel tevai ir teta Janina nepakviesti biggrin.gif

Mes irgi planuojam be jokiu sveciu, tai kur nors uzsieny darysim, dar laiko liko siek tiek.. Bet tokios vestuves nebus todel kad nuo ko nors sleptume santuoka ar pan, o del to kad nesinori vargintis darant sou, tiesiog norisi kartu dviese romantiskai susituokti, be jokiu galvosukiu kad reik dar pasisveikinti ir nusifotografuoti su dedes Petro seima, kaip sukneles apacia atrodo atsiklaupus nes visi filmuoja, ar dabar pradesim visi kartu fotkintis ar po to, ar restorane maista paruos laiku............. tiesiog norisi ta akimirka buti dviese, galvoti tik apie mus kartu, megautis didinga diena ir apie nieka kita negalvot. Tai turi buti didinga diena ne iskilmiu prasme, o vidine savijauta, nes tai gi bus musu naujo gyvenimo pradzia wub.gif

O ideja kad keli sveciai tik ateina isgert sampano ir visi issiskirsto po to man nepatinka.. Nesazininga atrodo kad zmones vaziuoja, puosiasi ir tt del valandos pabendravimo ir keliu foto.
Atsakyti
mes priemem sprendima pasidaryti svente tik sau, tuoksimes dviese ant juros kranto Jamaikoje wub.gif
ir susituoksime ir pakeliausime. o kai grysim visiem pasakysim.
o apie girtas lietuviskas vestuves negaliu nei pagalvot doh.gif ne, ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 07 balandžio 2012 - 15:19
QUOTE(Maskviete_aviete @ 2012 04 01, 21:48)
Sveikos,
as irgi noriu vestuviu dviems. Jau kaip ir viskas suplanuota kukli ceremonija tik su liudininkais LT o tada mudvieju ziedu mainymasis Maldyvuose. Liko maziau nei 3 menesiai, bet vis dar bijau pasakyt tevams kad nebus baliaus. Labai neramu del rakcijos. Juk priimta prisikviest giminiu kuriu gal net nemegsti ir stebet kaip n-tos eiles pusbrolis is kaimo prisigeres rekauja. Visi zino kad tuoksimes kazkada ir zyzia, kad butu svente. Kaip atlaikyti visus spaudima del to baliaus? Atrodo kad giminei svarbu pasitusint, o ko as noriu tai niekam nesvarbu.

Nebijok. Gal kaip tik pasakius tevams tokia zinia, jiems nuo dusios nuriedes didelis akmuo... Ne visiems tie pasiruosimai prie sirdies. mirksiukas.gif Tad drasiau, jei nusprendet vis delto sakyti tevams.

QUOTE(Karikima @ 2012 04 04, 15:13)
Manau tokiu atveju geriausias sprendimas yra tuoktis uzsienyje  smile.gif . Tada nereiks jokiu pasiteisinimu kodel tevai ir teta Janina nepakviesti biggrin.gif

O ideja kad keli sveciai tik ateina isgert sampano ir visi issiskirsto po to man nepatinka.. Nesazininga atrodo kad zmones vaziuoja, puosiasi ir tt del valandos pabendravimo ir keliu foto.

Nea, ne vien uzsienyje galima tai padaryti. Tikiuosi mums pavyks igyvendinti tai Lietuvoje.
Buvo mincau kaip cia parasei - keli sveciai ateis pasveikinti... Bet tikrai - nesazininga ju atzvilgiu, juk jie stengsis, puosis, laiko sugais kol atvaziuos...
Del to nusprendem nebuti nasta niekam - tik mudu ir liudininkai. Daugiau nieko.

QUOTE(noraeleo @ 2012 04 07, 15:17)
mes priemem sprendima pasidaryti svente tik sau,  tuoksimes dviese ant juros kranto Jamaikoje  wub.gif
ir susituoksime ir pakeliausime. o kai grysim visiem pasakysim.
o apie girtas lietuviskas vestuves negaliu nei pagalvot doh.gif  ne, ne

Kiek suprantu iki jusu dienos liko dvi dienos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 26 balandžio 2012 - 21:43
Man idomu pasidare, o norint iregistruoti santuoka reikia butinai uzsiregistruoti pries menesi? Ar galima kokia paprasta diena pasiemus pasus ir liudininkus nueiti ir susirasyti, be jokios is ankstines registracijos?
Ir dar vienas klausimas - norint tuoktis uzsienyje kokie ten formalumai reikalingi? ax.gif
Atsakyti
Mes irgi nenorim baliaus, pasisedejomo su giminem, bet abu zinom, kad tevai, artimieji tikrai nori baliaus doh.gif del to maniskis buvo linkes nusileisti ir daryti kaip kiti nori, nei kaip pats nori blush2.gif
Bet jau priejom nuomones, kad visgi darysim taip kaip norim patys, nes tai musu svente, o tevams teks susitaikyti su musu sprendimu thumbup.gif
Planuojam nueiti i baznycia, i CMB, o kviesim tik tevelius ir brolius, seses su ju antrom puselem. ir susidarys jau ir taip nemazai zmoniu biggrin.gif na ir dabar svarstom ar po visko is karto lekti i kelione meducio kopineti be pasisedejimo, ar pavakarieniauti kukliai kavinukeje ir tik tada islekti g.gif man tai norisi is karto lekti meducio kopineti, ziuresiu ka berniukas mano sakys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 05 02, 11:05)
Mes irgi nenorim baliaus, pasisedejomo su giminem, bet abu zinom, kad tevai, artimieji tikrai nori baliaus doh.gif del to maniskis buvo linkes nusileisti ir daryti kaip kiti nori, nei kaip pats nori blush2.gif
Bet jau priejom nuomones, kad visgi darysim taip kaip norim patys, nes tai musu svente, o tevams teks susitaikyti su musu sprendimu thumbup.gif
Planuojam nueiti i baznycia, i CMB, o kviesim tik tevelius ir brolius, seses su ju antrom puselem. ir susidarys jau ir taip nemazai zmoniu biggrin.gif  na ir dabar svarstom ar po visko is karto lekti i kelione meducio kopineti be pasisedejimo, ar pavakarieniauti kukliai kavinukeje ir tik tada islekti g.gif man tai norisi is karto lekti meducio kopineti, ziuresiu ka berniukas mano sakys smile.gif

svaika,pas mus lygiai tokia pati situacija buvom,ir nusprendem paisyti tik savo o ne kitu nuomones,tad pasakem patiems artimiausiams zmonems,kada ir kas kaip vyks tai yra po ceremonijos paklesim sampes taures su mazyte uzkandele siektiek nuotraukyciu ir islekem medaus kopineti..nei restoranu nei jokiu uzstaliu mums nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 05 01, 22:08)
Man idomu pasidare, o norint iregistruoti santuoka reikia butinai uzsiregistruoti pries menesi? Ar galima kokia paprasta diena pasiemus pasus ir liudininkus nueiti ir susirasyti, be jokios is ankstines registracijos?

taip, būtina. Esant svarbioms priežastims užtenka lygtais trijų sav. (pvz nėštumas). Taip paprastai tikrai nepriims. Net bažnyčioje ir tai yra tam tikras laikas (teoriškai tai trys mėn., bet praktiškai nuo kunigo priklauso).

QUOTE(Balerina:) @ 2012 05 02, 11:05)
Planuojam nueiti i baznycia, i CMB, o kviesim tik tevelius ir brolius, seses su ju antrom puselem. ir susidarys jau ir taip nemazai zmoniu biggrin.gif  na ir dabar svarstom ar po visko is karto lekti i kelione meducio kopineti be pasisedejimo, ar pavakarieniauti kukliai kavinukeje ir tik tada islekti g.gif man tai norisi is karto lekti meducio kopineti, ziuresiu ka berniukas mano sakys smile.gif

o tai jei jau taip giminės nori baliaus - tai sakykit, kad patys tegul ir kelia jį bigsmile.gif Va mano pusbrolis irgi greitu laiku ženijasi, tai jie visus pakvietė į bažnyčią ir viskas, tą pačią dieną išlekia medaus kopinėti, o vat tėvai patys daro šiokį tokį pasisėdėjimą namuose, nes jie to nori. Arba pasakykit kad pin. neturit ar kad tiek, kiek turit, tik kelionei povestuvinei užtenka. O gal nelabai įsivaizduoja kiek kainuoja toks malonumas? manau pamačius sumas, noras daugeliui tokių "spaudėjų" atšoktų doh.gif

ir dar - kodėl yra galvojančių, kad žmogui tik vargas atvykti dėl kelių valandų? Jei man tai būtų vargas tikrai niekur ir nevažiuočiau, nes visgi kvietimas neįpareigoja būtinai atvykti. Man pačiai yra malonu pasveikinti jaunuosius ir pasidžiaugti tokia svarbia jiems akimirka.
Atsakyti