Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

O mano pusbrolis su zmona taip ir padare. Neturejo daug pinigu. Tai niekam nesake tik pasiieme liudininkus, slpata susituoke ir isleke i Palanga vestuviu svest DVIESE. Paskambino tevams is ten. Buvo nepatenkintu ir isiaip visokiu. Gryze pasidare mini baliuka su artimiausiom giminem ir viskas. Man visai tokia mintis atrodo priimtina. Tada nereikia nei tu baliu nei kazkieno nuomoniu klausytis ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Con_ti @ 2012 02 27, 15:10)
Vestuvių tikrai negalima lyginti su vaikučio pradėjimu, tai visai kas kita. Apie santuoką pasvajojantys žmonės irgi nesiskelbia, kad uoj, po dviejų savaičių piršiuosi  biggrin.gif  Bet kai vaikas gimtų juk neslėptumėte, kad jį turite.

Vestuvės iš principo ir atsirado tam, kad prieš žmones ir Dievą (ar tik prieš žmones, jei netiki) patvirtinti, kad su tuo žmogum ketini praleisti visą gyvenimą ir visapusiškai susisaistyti. Jei nesinori visiems pasisakyti apie savo apsisprendimą, gal apskritai nereikia to daryti? Taigi šiais laikais niekas kreivai nebežiūri į susimetusius.

Jei vis dėl to norisi slėptis, reiktų labai pagalvoti, kodėl. Gal iš tikrųjų pačiai kyla abejonių, ar tai Tas žmogus, gal tėvai su savo pamokymais būtų teisūs, o gal santuokos prireikė ne iš meilės, o dėl kitų priežasčių. Jei priežastis tik galimas tėvų kišimasis į planavimą, tai sprendimas susituokti slaptai rodo bailumą ir nemokėjimą pastovėti už save. Gyvenime teks ne kartą ginti savo nuomonę ir jei jos nedrįstama apginti prieš pačius artimiausius žmones, tai kas bus, kai reiks kovoti už savo vaikų teises, už darbą ir pan.?

Mano tėvai susituokė slapta verysad.gif  Porą dienų prieš vestuves pakvietė liudininkus, o tėvams paskambino tik po visko. Taip gavosi, nes uošvienė nemėgo mano mamos (kaip jos brangusis sūnelis, direktorius su mašina ir butu, gali vesti beveik dvigubai jaunesnę sportininkę ir keliautoją be jokių turtų), mamos tėvai irgi skersai žiūrėjo į žentą...  verysad.gif Tuo metu gavosi kaip gavosi, bet močiutės širdis buvo sudaužyta, kita močiutė manęs niekada nemylėjo, o mama iki šiol gailisi pasidavusi tėčio sprendimui  verysad.gif

Nesilepti nuo kitu ,bet pasidziaugti savo svente mirksiukas.gif Nemanau kad tevam yra skirtumo ar ju vaikai darys baliu ar susituoks tik dviese ,svarbiausiai ,kad butu laimingi. Juk tevam galima pasakyt ,kad ketinam tuoktis ir tiek . Jei jiems rupi vaiku laime jiems nebus svarbu kaip ir kur ju vaikai susituoke .
O slaptos vestuves jei abu nori jau yra kovojimas ,pastovejimas uz save mirksiukas.gif juk darai tai kas tau tuo metu atrodo teisinga
Atsakyti
Mūsų apsisprendimas daryti tokias vestuves dėl kelių priežasčių. Pirma tai nesinori tos pompastikos ir pokazuchos (jei kas supranta rusiškai). Nesinori kviestis tetų ar dėdžių, kurių matom porą kart (arba rečiau) į metus.
Nei mano tėvai nei MB tėvai neturi prieš mūsų sąjunga. Juk ne pirmus metus gyvenam. ax.gif
Kartą pagalvojau, kad jei tik užsiminčiau tėvams apie vestuves, jie iš kart ieškotų pinigų kaip dasidėti ir imtųsi siūlyti organizuoti. doh.gif Tai ne man. Nesinori mesti pinigų į balą. Verčiau tuos pinigus panaudosiu povestuvinei kelionei. bigsmile.gif
Galvojau čia man tik taip atrodė. Viena sėsuo užsiminė tėvams, kad planuoja neužilgo (atseit dar ne šiemet, bet...)... Tėvas iš kart atidėjo visus planuotus šiems metams pirkinius ir remontus, nes reikia taupyti... Sesuo taip ir prikando liežuvį... biggrin.gif

Kad ir kiek galvojom su MB, jei organizuoti tik pasisedėjimą savam rate, gaunasi kažkokia nesąmonė, nes reikia galvoti apie tai, kaip užimti žmones - ką daryti tarp bažnyčios ir kavinės, kas galės ateiti, ką reikės nuvežti... irnesakyk.gif O kviesti visus tik į bažnyčią ir poto visiems sakyti - atia, mes važiuojam fotkinti.... kažkaip nesąmonė gaunasi...
Pagalvojom, kad nenorim to...
Todėl ir renkames tokias vestuves.
Kažkodėl galvoju, kad nesigailėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 02 08, 21:40)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 02 08, 20:40)
O aš pati visada svajojau apie tokias vestuves. Tik pati per savo (kurios buvo labai seniai) deja pasidaviau kitų nuomonei ir padariau kad ir nedidukę šventę. Dabar gaila, nes geriau būčiau tuos pinigėlius skyrusi kelionei.
Bet teko dalyvauti pažįstamų tokiose vestuvėse. Tiksliau padėti su idėjos įgyvendinimu. Buvo nedidukės vestuvės, tik jaunieji ir jų tėvai. Pirmoj dienos pusėje padarėm nedidukę fotosesiją- istoriją. Įtraukėm į ją ir tėvus smile.gif Labai linksmai praleidom laiką, daug prisijuokėm, jokio streso.

rezultatas

4u.gif

Tobula wub.gif fotosesija - nereali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(L'automne @ 2012 02 28, 22:57)
Mūsų apsisprendimas daryti tokias vestuves dėl kelių priežasčių. Pirma tai nesinori tos pompastikos ir pokazuchos (jei kas supranta rusiškai). Nesinori kviestis tetų ar dėdžių, kurių matom porą kart (arba rečiau) į metus.
Nei mano tėvai nei MB tėvai neturi prieš mūsų sąjunga. Juk ne pirmus metus gyvenam. ax.gif
Kartą pagalvojau, kad jei tik užsiminčiau tėvams apie vestuves, jie iš kart ieškotų pinigų kaip dasidėti ir imtųsi siūlyti organizuoti. doh.gif Tai ne man. Nesinori mesti pinigų į balą. Verčiau tuos pinigus panaudosiu povestuvinei kelionei. bigsmile.gif
Galvojau čia man tik taip atrodė. Viena sėsuo užsiminė tėvams, kad planuoja neužilgo (atseit dar ne šiemet, bet...)... Tėvas iš kart atidėjo visus planuotus šiems metams pirkinius ir remontus, nes reikia taupyti... Sesuo taip ir prikando liežuvį... biggrin.gif

Kad ir kiek galvojom su MB, jei organizuoti tik pasisedėjimą savam rate, gaunasi kažkokia nesąmonė, nes reikia galvoti apie tai, kaip užimti žmones - ką daryti tarp bažnyčios ir kavinės, kas galės ateiti, ką reikės nuvežti... irnesakyk.gif O kviesti visus tik į bažnyčią ir poto visiems sakyti - atia, mes važiuojam fotkinti.... kažkaip nesąmonė gaunasi...
Pagalvojom, kad nenorim to...
Todėl ir renkames tokias vestuves.
Kažkodėl galvoju, kad nesigailėsiu.

Visiškai pritariu. Būtent todėl dar ir neesame dar susituokę, kad stabdo pati vestuvių ceremonija. Norisi šiltos gražios šventės tik mums. O ne sukti galvą, kur čia ką išnuomuoti, kas maistą ruoš, kas puoš, kas muzika ir viskuo kitu pasirūpins...o kai pinigų nėra daug, ko gero daug ką patiems tektų daryt (pzv. kaip daugelis, važiuoja į lenkiją kumpio ir gėrimų pirkti doh.gif ) Tada gaunasi ne šventė, o rūpestis, išlaidos ir vargas.

Atsakyti
pas mus panasi situacija ir nusprendem vestuves daryti tik sau,nes esam tokie jog uzstles sedejimai mums schmoll.gif viso to surmulio nesinori su artimaisiais ir panasiai ,plius planavimas ,kaip uzimt ir panasiai,o galiausiai isgirsti kad tas ar anas neitiko kazkas tai irgi nesinori..tad ne restorano kelioms valandoms neimsim,(nors tai planavom) kas nores atvaziuos prie santuoku rumu pasveikint,ten pakelsim sampano taures ir isvaziuosim meducio kopineti. manau bus tokiu kam sitai nepatiks,bet mes su bx taip nusprendem.tai musu svente ir ji bus tokia kokia mes isivaizduojam wub.gif ir jos tikrai neslaptos 4u.gif
Atsakyti
Ieškau porelės, norinčios vestuvinės fotosesijos už dyką....aišku su tam tikros sąlygom.... Tai gali būti net ir ne vestuvių tikroji diena smile.gif Jei atsirastų norinčių, rašykit į AŽ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 21, 19:34)
pas mus panasi situacija ir nusprendem vestuves daryti tik sau,nes esam tokie jog uzstles sedejimai mums schmoll.gif viso to surmulio nesinori su artimaisiais ir panasiai ,plius planavimas ,kaip uzimt ir panasiai,o galiausiai isgirsti kad tas ar anas neitiko kazkas tai irgi nesinori..tad ne restorano kelioms valandoms neimsim,(nors tai planavom) kas nores atvaziuos prie santuoku rumu pasveikint,ten pakelsim sampano taures ir isvaziuosim  meducio kopineti. manau bus tokiu kam sitai nepatiks,bet mes su bx taip nusprendem.tai musu svente ir ji bus tokia kokia mes isivaizduojam wub.gif ir jos tikrai neslaptos 4u.gif

Mano draugas irgi tokiu paciu vestuviu nori, susituokti baznycioje ir isvaziuoti i kelione smile.gif kur planuojate vykti meducio kopineti? o i vestuves kviesite tik tevus ir liudininkus ar ir brolius seseris? suknele kuklia nuomuosies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2012 03 25, 22:21)
o i vestuves kviesite tik tevus ir liudininkus ar ir brolius seseris? suknele kuklia nuomuosies? smile.gif

bus teveliai,seneliai ir brolis su sese.taciau tai neipareigojant,jei nenores gales neatvaziuoti,nes visgi atstumas didelis( tai poto su kiekvienais asmeniskai atsvestume. tiesiog prie cmb pakelti taures ir panasiai(netikintys tai baznycio nesituokem)suknele pirksiu bet trumpa( nes patogiau judet i i medyty su tokia suknute but patogu isvaziuoti. 4u.gif o kur meduty kopinesim tai dar neisirinkom gal lt gal ne,ziuresim pagal paskutinius minutes ispardavimus kai buna 4u.gif nezadam taupyti ne aprangai nei ziedukams smile.gif o kokia situacija pas tave?su apranga su artimaisiais,ir kelione?
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 26, 19:50)
bus teveliai,seneliai ir brolis su sese.taciau tai neipareigojant,jei nenores gales neatvaziuoti,nes visgi atstumas didelis( tai poto su kiekvienais asmeniskai atsvestume. tiesiog prie cmb pakelti taures ir panasiai(netikintys tai baznycio nesituokem)suknele pirksiu bet trumpa( nes patogiau judet i i medyty su tokia suknute  but  patogu isvaziuoti. 4u.gif o kur meduty kopinesim tai dar neisirinkom gal lt gal ne,ziuresim pagal paskutinius minutes ispardavimus kai buna 4u.gif nezadam taupyti ne aprangai nei ziedukams smile.gif o kokia situacija pas tave?su apranga su artimaisiais,ir kelione?

mes dar tik galvojam apie vestuves, turbut kitais metais tuoksimes smile.gif
as noriu tik baznycioj tuoktis..i vestuves kviestume, tevus, mociutes, mano broli ir jo seses. Taip pat labai noriu, kad butinai butu fotografas ir, kad po ceremonijos pora valandu jis mus (jaunuosius) gamtoj pafotografuotu..ir ta pacia diena isvaziuoti i uzsieni kur nors paatostogauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2012 03 26, 20:45)
mes dar tik galvojam apie vestuves, turbut kitais metais tuoksimes smile.gif
as noriu tik baznycioj tuoktis..i vestuves kviestume, tevus, mociutes, mano broli ir jo seses. Taip pat labai noriu, kad butinai butu fotografas ir, kad po ceremonijos pora valandu jis mus (jaunuosius) gamtoj pafotografuotu..ir ta pacia diena isvaziuoti i uzsieni kur nors paatostogauti smile.gif

butent taip norim ir mudu 4u.gif o tau jau pasipirso? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 26, 21:41)
butent taip norim ir mudu 4u.gif o tau jau pasipirso? 4u.gif

dar ne lotuliukas.gif bet kalbam apie vestuves, kokiu ju noretumem ir jei viskas gerai, kitais metais planuojame susituokt smile.gif tik truputi neramu del tevu, kaip reaguos kai suzinos, kad baliaus nebus smile.gif kada jusu vestuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuteee: 26 kovo 2012 - 21:38