Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 06 02, 15:00)
Jei jau turėjot šventę su visais draugais, kai registravot civilinę santuoką, tai visiškai nematau priežasčių kažkam įsižeist.

Pritariu visam pasisakymui smile.gif
Aš irgi manau, kad visai nereikia niekam čia sakyt, jei paklaus ar šiaip išeis kalba, galit pasakyt, be jokių ten kvietimų ar pan. Iš esmės juk tai jau nebe vestuvės (aš bent jau jas suvokiu kaip žmonių bendro gyvenimo pradžią), niekam čia nieko nebereikia sveikint, tiesiog kaip ir pati suPatirtim sakot - sakrali, graži akimirka, kuomet tvirti civilinės santuokos susaistyti santykiai bus dar labiau sutvirtinti ir palaiminti Dievo. Aišku, ne tas pats, bet man primine tiesiog eilinį nuėjimą į bažnyčią tada, kai tikrai jauti, jog tau reikia nueit ir pabūt toj erdvėj, pasikalbėt su Dievu, atlikt išpažintį... Ir manau, kad tikrai jau Jūs nesijaudinkit - joks normalus žmogus niekada neįsižeis dėl tokių dalykų smile.gif kažkaip dabar pamąsčiau, jog yra žmonių, kurie gali ir nesuprast, jeigu pasakysit. Nesupras, kodėl Jums po tiek metų to reikia, gal dar pagalvos, kad pasakot su mintim "a la ateik pasveikint" - nu čia tik šiaip pamąstymai, juk visokių žmonių yra smile.gif žodžiu, nesukit sau galvos ir darykit viską taip, kaip sumastėt smile.gif
Atsakyti
slaptos vestuves manau yra gerai susitaupo lt,kurios gali skirti medaus menesiui manau yra naudingiau patiesm jauniesiems praleisti ta laika ispudingai,nei gimine "pasert" ir po vestuviu klasytis kas patiko o kas ne ,va tas tai nlb ma patiko ir pansisi ypac visokios babules megejos taip kalbeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2008 12 25, 23:42)
Tėvai manau turėtu žinot ,kad nusprendėt tuoktis  smile.gif  ,bet nebutinai dalyvaut  g.gif  o kadangi sventė dviejų tai giminėm nebutina netik dalyvaut ,bet ir žinot.Ar jie dalyvaus ar ne visvien  gossip.gif  hah.gif  (Mano asmeninė nuomonė) ir aš tokias planuoju vestuves  ax.gif

Nu pabandžiau įsivaizduoti ,kad mano mažiuke biggrin.gif tuoktusi be manes , nu iš manu išleisti palaiminti , bažnyčia , smb, o jau baliui tai jau ir noreč nu nebsiu sukriošus , o to to gal ir pasišalinti vaikams ir reikia laisves. Pagalvokit iš tos varpines.
O šiaip planuoju pakartoti įžadus tai jau biški tevam prasitariau ir sulaukiau nuomones kam to reikai sudurniavot ir t.t. o kai pirmosios nebuvo musu svajone, tai norisi pasidaryti sau kaip čia pradžioj rašė užsienyje ant vandenuno kranto, su medaus menesiu ir pigiau ir lengviau nes jau dokumentu kaip ir nereiketu tvarkyti , tik simboliška rašta . M mm kaip noriu pasijusti mylima princese , ir to baliaus kur prisilake nusišneka ar stovet prie puodu visai nesinori.

Gali mama ir neprisideti , bet nors palaiminimo norečiau. Visgi mama kad ir okia bebutu yra mama. Jei viska paiškinsi suras , gal ne iš karto bet supras.

Aš jau dbar vyrui esu sakius kad savo panai vestuvems negailesiu nieko , jei reikes ir kredita imsiu , kad jai butu tos tos .. ir aišku pasitart kokiu nori. Juk visa šeima gali ir kur nors užsienyje pabut santuokos liudininkais ir po to išvykti ar pan, bet jau bent palaiminti savo dukra , pasidžiaugti , neprčiau tos savo nuomones , net gal kartu kaip drauge planavimuose dalyvaučiau . Oi net susigraudinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčiksa: 18 rugpjūčio 2011 - 17:23
Po keliu savaiciu eisim ir mes susirasyt. pradzioj tai kalbeta buvo, kad nesakysim niekam, nes irgi finansu ner kelt baliaus, taupyti ilgai ir nuobodziai nevilioja, o ir pompastikos as nemegstu. Tai va ketinom susirasyt su liudininkais , paskui kur pavalgyt ir viskas, ale drauge uzsimine kaip atrodys jei nepasakysiu mamai, tai uzsiminiau. Aisku buvo visko, pinigu ner ir pan, ir daba padejuoja, kad ju ner, as jai sakau kam tau tu pinigu, nedarom mes to baliaus, tai nusprendem, kad vakara padarysim pas ja namie biski, nes zmoniu bus labai mazai. Kai vakar padave pareiskimus pasakem, tai irgi ner pinigu, po atostogu gryzau i darba, ir dabar dar biuletenis pas ja, bet paskui skambina: nu va, as biski prie maisto dasidesiu, pasikviesiu drauge vireja , kad padetu bisk valgyt padaryt, vo, bet zinokit sedet ir gert as nesiruosiu, as noriu pasokt,k padurniuot blink.gif sakau, gi namuos busim, nesvarbu, yra kitas kambarys, siaip ji visur limpa jaunu zmoniu kompanijose. Tai va sako, po biski susisuksim kaip nors. Ir va vakar bekalbant uzsiminiau, kad zadejau nesakyt... unsure.gif ojej.. taip negalima, negrazu taip daryt, jei net man nebutum pasakius, ka sau galvoji... o sesuo pareiske nora ir ceremonijoj dalyvaut, tai mama irgi kaip tu gali seses nepasiimt, zodziu, tebunie jau.. vistik mano seimos ratas tik mama ir sesuo, o kita sese is uzsienio tuo metu negrys..
Atsakyti
Yra visokių atvejų, bet iš principo nepritariu. Nereikia tėvų laikyti mažais vaikais ir rūpintis kur jie emociškai labai pergyvens, o kur ne. Lyg kai jau trys vaikai, apie antros pusės tėvų padėtį dar nieko nežino. Lyg čia būtų kažkas nauja. Tai pirma. Antra man atrodo tiesiog nepagarba tėvams slėpti savo svarbius gyvenimo įvykius. Na nebent nesvarbu, bet tai kam tada žengti žingsnį, kuris tau pačiam nesvarbus. Mano supratimu, kad jei tėvai pergyvens, kad vaikai baliaus nedaro ar kad negali svariai prisidėti, tai dar labiau pergyvens, kai suvoks, kad vaikai jais kaip žmonėm tiek nepasitiki, kad nuo jų kaip nuo mažų vaikų reikia kažką slėpti, nes mat sugalvos pasielgti kažkaip netinkamai. Kad jie iš savo vaikų šventės apskritai praspjauti. Geriau jau būti atviriem ir atstovėti ties savo pozicija "kad būtų kukliai" nei tokį žingsnį slėpti tėvus į mažvaikių vietą pastatant. Abebejoju ar patys gerai jausitės savo šventėj ją nuo savo tėvų nuslėpę.

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 11, 17:19)
O CIA JUK MANO SVENTE DARAU KAIP NORIU SU TEVAI AR BE JU 4u.gif

Tokia ir šventė, kai ja su artimiausiais negali pasidalint. Artimieji yra ne tam, kad šventes atiminėtų, o kad kartu pasidžiaugtų, laimės palinkėtų. Na bent jau man tai smagu svarbiais savo gyvenimo įvykiais su brangiais žmonėm dalintis...Ir tai nebūtinai turi būti baliaus forma. ;]

QUOTE(Ragany @ 2011 08 24, 22:49)
Tai va sako, po biski susisuksim kaip nors.

Na ir susisuksit. Nė vieni protingi tėvai savo vaikams šventės dar nesugadino, o dėl turimos didesnės patirties dar ir padaro ją gražesne, nei tas bepatirtinis idealistinis "man visai nieko nereikia". O paskui gera prisimint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 25 rugpjūčio 2011 - 00:05
QUOTE(Ragany @ 2011 08 24, 23:49)
Po keliu savaiciu

unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif su mb nusprendėm daryti vestuves tik sau,ir apsieiti be baliaus,o ta suma kuria būtume skyrę tam,nusprendėm skirti kelionei.
gal bus kas pasipasakos kaip šventėt tokia šventę?(mes planuojam susituokti tik cmb su vestuviniais rūbeliais,o poto fotosesija bei su liudininkais šampės išgėrimas)
Atsakyti
Jei aš nuspresčiau daryti vestuves tik sau ir savo vyrui, o pinigus skirti kelionei, tai tuokčiausi užsienyje ax.gif ir vestuvės netradicinės, ir atsiminti būtų ką wub.gif galima susituokti pigiai tokioje gražioje šalyje kaip Čekija, tai nekainuoja tiek daug kiek vestuvės populiariausiuose kraštuose
Atsakyti
Aš irgi tokią mintį turėjau, kol nepamasčiau, jog ir grįžus iš kelionės nuo vienokių ar kitokių pasisėdėjimų pranešant gerą naujieną artimiesiems - neišvengsi, tada kyla klausimas kaip tai padaryti ar visus lankyti atskirai, t.y. daug pasisėdėjimų - nemažai pinigų, ar kažką suorganizuoti visiems vienu kartu, vienu nemažu pasisėdėjimu - vėl nemažai pinigų. Todėl supratęs, jog nuo to niekur nepabėgsi ir nieko nepritaupysi, jei turi kažkokį artimųjų ratą, nusprendžiau tuoktis Lietuvoje, suroganizuojant šventinį vakarą. Jei Jūs galite to išvengti, tai šaunu ir gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojame tuoktis be jokiu sveciu, uzsienyje, dar tiksliai nenusprendeme kur. Taip daug romantiskiau ir vestuves nebus sou sveciams, o svente mums. Pritariu, vistiek kazka reikes giminems padaryti, galvojam po to i kokia kavine nueiti pasedeti visiems kartu ir tiek, jokiu ceremoniju, jokiu dideliu islaidu. Nors gal ir to pavyks isveng, paziuresim kaip jie reaguos i vestuviu ideja. O draugai nepyks kad nepakviesti, jie zino mus, ir neturetu stebetis.
Atsakyti
Man atrodo labai patraukli vestuvių dviese mintis. Mudu darėme šventę, bet tik todėl, kad su draugais tikrai ne per daug susitinkame, jų pasiilgstame, ir norėjome bent kartą surengti šventę, kad visi visi būtų... Deja, taip nepavyko, daug kas negalėjo sudalyvauti, bet likome patenkinti.

Tačiau, jeigu nebūtume tiek išsiilgę gero vakarėlio - būtinai švęstume dviese. Tiktai, manau, tokiose vestuvėse gerai būtų nuveikti ką nors, ko nenuveiktumėte įprastoje kelionėje... Nors, manau, natūraliai susituokdami žmonės išgyvena tokius jausmus, kad jiems viskas ypatinga smile.gif
Atsakyti
Na manau dar čia turi reikšmės ar didelė jūsų giminė?
Žinau tokį atveji kad žmonės tik susirašė, bet paskui mėnesį ar daugiau priiminėjo svečius atvykstančius pasveikinti.
Mano atveju, kadangi mažai tos giminėlės, kad norėjo atėjo pasveikinti prie metrikacijos biuro, o paskui pietūs su tėvais ir tiek.
Atsakyti