Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(Giciule @ 2006 01 12, 15:44)
Labas,Siandra,tikriausiai musu problema tame, kad per daug galvojam ir per daug imam i sirdi.Vat pas mane irgi tas pats ''Ir kaip cia pries gimines pasirodysi...''  Jeigu skaiciuoti pacias artimiausias gimines,susidaro apie 50 zmoniu,jeigu tik tevus ir 3 draugu poras-20 zmoniu.Bet velgi,pakviesi draugus,tai tie artimiausi gimines,pvz.pusseseres,pusbroliai bus labai izeisti{ypac tie,kuriu vestuvese mes patys dalyvavom) drinks_cheers.gif .Nu vat ir kaip ta kuklu vakara padaryti,kad neizeistum paciu artimiausiu?geriausiai nedaryt isvis nieko,bet tada man taip liudna butu:isivaizduok,po baznycios parvaziuoji namo,nusivelki suknele ,atsisedi su vyru  pries telika ir valgai barsciu sriuba... verysad.gif Taip norisi,kad si diena butu pati paciausia gyvenime...
O kaip jus planuojat ta kuklu vakara?Draugai+tevai ar tik draugai?Ir kur zadat vakarot?Kavinej ar namuose?Ar kviestumet koki muzikanteli?
Mes jeigu darysim super kuklu vakara,tai lyg galvojam pas uosviene sode,nu bet cia irgi dar neaisku.
Zodziu galvoj visiskas chaosas verysad.gif  g.gif Gal Tu jau ka nors nusprendus,pasidalink mintimis.

Sveika, Giciule

Na zinok kad ir kaip nenoriai, bet manau teks nors sioki toki baliuka daryti...Galvojom daryti sodybeleje, ja mums suteikia nemokamai (daug kam atrodys kad sis variantas thumbup.gif ), taciau as zinau, kad be dvieju dienu is ten niekas neissikrapstys, nors ir mes ryte isvyktume i kelione, taigi kaip paliksi svecius alkanus??Taigi iseina balius dvi dienas. Todel mastom apie kita varianta - kavinuke vienam vakarui su simbolinemis vaisemis sveciams, tada nakti namucio, issimiegam ir i kelione. Reikes dar apziureti visus palankiausius kavines nuomos variantus, viska apsvarstyti...Bet zinok neiseina mums kazkaip be artimuju... verysad.gif Visi klausineja, sukneles nusiziurineja, pinigus taupo... doh.gif
Taigi nori nenori, turesime kazka padaryti. Pagal visus skaiciavimus gaunasi apie 30 zmoniu, taigi idomu ar iseis ka nors simbolisko suorganizuot...
Sekmes jums apsisprendziant, kad ir kaip sunku bebutu mirksiukas.gif Mes tuokiames Lietuvoje, todel sunkiau yra su artimaisiais, manau tuokiantis uzsienyje, lengviau nuo visu pasislepti...Na cia tik mano nuomone. Aisku, jei as tuoksciausi uzsienyje, matyt, daryciau kuklias vestuves dviese...Pagal cia perskaitytus prisiminimus, tai tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
nu cia idemiai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Bet vis vien kaip supratau, kad po mazu vestuviu dviems, butu planuojamas balius kitiems. Tai vis vien kaip ir neissisuktumet is viso be baliaus.
Atsakyti
Merguzele, laimes jums 4u.gif ir daug daug meiles wub.gif

ir aciukas, kad musu nepamirsai ir ispudziais pasidalinai 4u.gif

as irgi kuo toliau, tuo labiau svajoju apie tokias tuoktuves, tuo labiau, kad ir mano antrajai pusei tokios butu pacios paciausios rolleyes.gif

tik nezinau ar imanoma taip susituokti pas mus, anglijoj, nes cia tuokia ''pagal gyvenama vieta''... unsure.gif bet reiks butinai pasidometi rolleyes.gif
Atsakyti
Meguzele didziausi sveikinimai, nuotraukos fantastines, visa gyvenima norejau kazko panasaus, kaip tavo vestuves, bet neradau zodziu apibudinti savo norams, dabar tu savo nuotraukomis parodei mano norus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 01 16, 07:36)
Sveikos,
Delsiu su savo įspūdžias, bet kaip teisingai buvo pastebėta, vis dar mėgavomės medaus mėnesiu ax.gif
O buvo taip. Kadangi mano vyras yra didelis kalnų ir slidinėjimo fanatikas, nusprendėm, kad ir susituokti būtų nuostabu kalnuose – Colorado valstijoj. Taigi taip ir padarėm. Užsisakėm kambarį vienam “Bed&Breakfast”, kuris ir rūpinosi visu vestuvių organizavimu.
Pati vestuvių diena buvo labai šilta ir saulėta. Ceremonijai pasirinkom Colorade esantį Rocky Mountains nacionalinį parką. Kadangi liudininkų neprireikė, vieninteliais mūsų santuokos stebėtojais tapo limuzino vairuotojas, fotografas ir tuokėjas. (Kaip viskas atrodė, galėsit pasižiūrėti nuotraukose)
Po vestuvių viešbutuko savininkai surengė mums romantišką vakarienę žvakių šviesoje.  Ahh, net ir dabar prisiminus per kūną nubėgą šiurpuliukai... Tikrai nemanau, kad koks didelis balius būtų padovanojęs tiek daug neišdildomų akimirkų.
Kitą dieną išvykome pratęsti medaus mėnesiuko kitame kalnų kurorte. Aukštai kalnuose išsinuomavom jaukų butuką ir ten, apsupti snieguotų viršūnių, praleidome vienas nuostabiausių savo gyvenimo dienų.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad tikrai nesigailiu, kad nedėvėjau baltos suknelės, kad šalia nebuvo nei tėvų, nei draugų. Visą laiką norėjau tokių vestuvių ir džiaugiuosi, kad mums pavyko tai įgyvendinti. Taip kad tuo pačiu norėčiau atsakyti Giciulei ir Siandrai – jei širdyje yra noras, susituokit dviese bažnyčioj ir neatsisakykit povestuvinės kelionės. Juk tuokiatės dėl savęs, ar ne? O balių visada galėsit padaryti vėliau. Beje, mes irgi kelsim “puotą” vasario mėnesį, kad savo laime pasidalintume su draugais ir artimaisiais. Kadangi taip jau sutapo, kad vasarį švęsiu ir savo 25-metį, tai dvi šventes sujungsim į vieną ir manau visai neblogai pasilinksminsim (ir ekonomiškai!)

O nuotraukytes galit peržiūrėt čia:
http://public.fotki.com/EstesPark/
slaptažodis: colorado

va cia tai vestuves.. visada buvau uz tokias. O kai vestuvese dalyvauja visas burys zmoniu, nemazai ju ir pasigeria, na tai gaunasi eilinis balius. gal labai klystu, bet mano bent 3 drauges, kurios dare didelius balius dabar gailisi del daug ko. Ir sukneles nebepatinka( kai nuotraukas ziuri) ir makijaza sako kitoki darytusi. O pinigu tai ojojoj kiek isleido.
Na bet kaip visada sakau, kiekvienam savo. Kiek poru, tiek ir skirtingu nuomoniu ir skirtingu vestuviu. Sekmes visoms besituokiancioms!
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aula @ 2006 01 31, 12:14)
va cia tai vestuves..  visada buvau uz tokias.  O kai vestuvese dalyvauja visas burys zmoniu, nemazai ju ir pasigeria, na tai gaunasi eilinis balius. gal labai klystu, bet mano bent 3 drauges, kurios dare didelius balius dabar gailisi del daug ko. Ir sukneles nebepatinka( kai nuotraukas ziuri) ir makijaza sako kitoki darytusi. O pinigu tai ojojoj kiek isleido.
Na bet kaip visada sakau, kiekvienam savo. Kiek poru, tiek ir skirtingu nuomoniu ir skirtingu vestuviu. Sekmes visoms besituokiancioms!

tikrai labai gražios vestuvs, tokios šiltos wub.gif
Atsakyti
sveiki, norėčiau ir aš šį bei tą pasakyti:)
2005 10 15 aš ir mano draugas susižiedavome bažnyčioje. Buvome tik mes abu ir kunigas...buvo nuostabu....Mažytė koplytėlė bažnyčioje, nuoširdūs kunigo žodžiai ir net sužadėtinių priesaika, užmaunant vienas kitam žiedelius...Viskas buvo tikra ir nuoširdu. Tada mes labai džiaugiamės, kad tai darome tik mudu abu:)
O tuoksimės šiais metais 08 12. jokios puotos po sutuoktuvių nedarysime, tačiau į bažnyčią pasikviesime visus draugus ir abiejų tėvus bei brolius su seserimis. Norime, kad patį įsimintiniausią mūsų žingsnį matytų visi. turėtų būti labai gražu ir paprasta:) (drabužius sau ir liudininkams siųsiu pati:))Po kelių metų planuojame tuoktis dar kartą, pagal visus etnografinius aukštaičių papročius. gossip.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2006 02 02, 14:46)
sveiki, norėčiau ir aš šį bei tą pasakyti:)
2005 10 15 aš ir mano draugas susižiedavome bažnyčioje. Buvome tik mes abu ir kunigas...buvo nuostabu....Mažytė koplytėlė bažnyčioje, nuoširdūs kunigo žodžiai ir net sužadėtinių priesaika, užmaunant vienas kitam žiedelius...Viskas buvo tikra ir nuoširdu. Tada mes labai džiaugiamės, kad tai darome tik mudu abu:)
O tuoksimės šiais metais 08 12. jokios puotos po sutuoktuvių nedarysime, tačiau į bažnyčią pasikviesime visus draugus ir abiejų tėvus bei brolius su seserimis. Norime, kad patį įsimintiniausią mūsų žingsnį matytų visi. turėtų būti labai gražu ir paprasta:) (drabužius sau ir liudininkams siųsiu pati:))Po kelių metų planuojame tuoktis dar kartą, pagal visus etnografinius aukštaičių papročius.  gossip.gif  gossip.gif

O mes turbut darysime atvirksciai. Vestuves darem su kuo daugiau zmoniu, uztat po keliu metu eisim i baznycia tik dviese ir fotografu g.gif dar turbut reiks liudininku ar ne?
Atsakyti
Tiesiog nuostabios vestuvės merguzele ax.gif
Mes su būsimu vyru taip pat tuoksimės balandžio mėn labai kukliai tik su liudininkais, po to nuvažiuosim kur nors pasėdėt ar pasišokti, nebus ir vestuvinės suknelės, tačiau kažkaip niekada gyvenime ir nesvajojau ištekėti vilkėdama nuotakos suknele, jokios pompastikos mano svajonėse niekada nebuvo. Kitą dieną krikštysim sūnų, jam sueis metukai atvažiuos artimiausi žmonės ir viską kartu gražiai atšvęsim. Gal ir nieko ypatingo, pagalvosit, bet man svarbiausia, kad būtų tikri šilti jausmai.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas žino kokių romantiškų scenarijų tuokiantis dviese (plius liūdininkai) tik bažnyčioje. Kaip viskas turėtų atrodyti, pasidalinkite mintimis ar įspūdžiais bigsmile.gif
Atsakyti