Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(Merguzele @ 2005 11 23, 18:13)

Merguzele, 23 Lap 2005 - 18:13, parašė:

Merguzele, 23 Lap 2005 - 18:13, parašė:

Visą laiką įsivaizdavau savo vestuves kaip mažytę, gal net ir slaptą dviejų žmonių ceremoniją. Na man tai kažkas tokio egzotiško. Dėl slaptumo, tai gal ir nelabai pasisekė, nes jaunikis spėjo pasigirti porai žmonių dėl sužadėtuvių (taip kad dabar ir mergvakaris nusimato), bet susitarėm, kad Lietuvoj esantiems draugams nesakysim nieko, tik po ceremonijos pranešim, kai siųsim nuotraukas. Taip kad apie artėjančias vestuves nežino net brangiausiojo tėvai.
Kadangi tuoksimės JAV, tai išsiaiškinau, kad būtent toj valstijoj liudininkai nereikalingi. Kitur liudininkus gali atstoji fotografai ar dar koks filmuotojas.
Labiausiai mane neraminantys dalykai yra apranga, na ir kaip ypatingiau visą tai atšvęsti.

Visą laiką įsivaizdavau savo vestuves kaip mažytę, gal net ir slaptą dviejų žmonių ceremoniją. Na man tai kažkas tokio egzotiško. Dėl slaptumo, tai gal ir nelabai pasisekė, nes jaunikis spėjo pasigirti porai žmonių dėl sužadėtuvių (taip kad dabar ir mergvakaris nusimato), bet susitarėm, kad Lietuvoj esantiems draugams nesakysim nieko, tik po ceremonijos pranešim, kai siųsim nuotraukas. Taip kad apie artėjančias vestuves nežino net brangiausiojo tėvai.
Kadangi tuoksimės JAV, tai išsiaiškinau, kad būtent toj valstijoj liudininkai nereikalingi. Kitur liudininkus gali atstoji fotografai ar dar koks filmuotojas.
Labiausiai mane neraminantys dalykai yra apranga, na ir kaip ypatingiau visą tai atšvęsti.

sveikinimai jums dideli! jei taip norit tai ir pirmyn!
nemanau kad tevams pranesti yra butina, kaip cia minejo! gal patartina, bet tikrai nebutina! tevai jei myli ir gerbia, supras ir pasidziaugs uz jus!

siaip taijuk amerikoj liudiniankai ne beda, justice of the peice, i kuri kreipsites, kad sutuoktu, pades tuo klausimu!

as gal noreciau kur nors kalnuose, ziema isinuomuoti trobele, ten kur nors koplyetelej susituokti ir tada savaitele kokia pakopineti medu!
msn dar ir jura patinka...isinuomuokit kokia jachta - prieplaukoj susituokit ir praleisit kelias dienas dviese vandenyse...kiur niekas jums netrukdys dziaugtis najaja laime, meile

...o tas balius...su giminem...lietuvoj...manau nera visiskai butinas...vieniiems jo reik, kiitiems - nea...
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą. Mūsų šventė jau pirmadienį, taip kad grįžusi papasakosiu įspūdžius.
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2005 12 08, 19:40)

Merguzele, 08 Gru 2005 - 19:40, parašė:

Ačiū mergaitės už palaikymą. Mūsų šventė jau pirmadienį, taip kad grįžusi papasakosiu įspūdžius.

linkiu jums nuostabios sventes, is kurios liktu vien tik silti prisiminimai...
nemanau kad yra labai didelis skirtumas vestuvese...svarbiausia kad jus jaustumetes gerai tai ka darote, ir kaip darote, ir aisku butumete laimingi visa gyvenima...juokingai atrodo man tie dideli baliai uzsitesiantys dvi dienas ar ilgiau, o po to ilgiausiai trunkantys pykciai ar net skyrybos...
mes ir tik susirasem, nebuvo jokiu vestuviu, nes nera tevu salia, seimos...
o kas liudniausia, kad tuo metu geri draugai net nepasveikino...bet...
tai jusu svente...bukit laimingi... heart.gif
laukiam ispudziu...
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2005 12 08, 19:40)

laukiam ispudziu...
Atsakyti
Įspūdžių vis dar laukiam... Mes suprantam kad vis dar medų kopinėjat, bet laukiam... ax.gif
Atsakyti
aha butu smagu ,akd papasakotum savi ispudzius, is savo vestuvyciu thumbup.gif odar jeigu kokia nuotraukyte idetum tai is vis butu super thumbup.gif oteveliams jau praneset?
Atsakyti
Mielosios mamkos,norėčiau patarimo. Niekaip neapsispredžiu,kokių vestuvių noriu.Yra du variantai:arba ceremonija bžnyčioje ir po to išvažiuojam į povest. kelionę(be joko baliaus),arba vestuves su baliumi,bet be vest.kelionės.Mano būsimas vyras viską spręsti palieka man.Bliamba,aš jau prie žliumbimo ribos,niekaip nesiseka apsispręsti,o norisi kažkaip visko. verysad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi panasi dilema - ar daryti baliu giminems ir nevaziuoti i vestuvine kelione (nes finansai neleis) ar susituokti ir kukliai praleisti vakara su keliais draugais, o kita diena lekti medu kopinet verysad.gif

Neapsisprendziu niekaip...Ir kaip cia pries gimines pasirodysi...O priimtinesnis vis delto antras variantas...Nezinau kaip tu Giciule, bet as svajoju pirmiausia apie puikia vestuvine kelione nei apie sedejima prie stalo...Manau reikia si klausima spresti abiems, nes vienai siaubingai sunku...
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 01 11, 18:19)

Siandra, 11 Sau 2006 - 18:19, parašė:

Siandra, 11 Sau 2006 - 18:19, parašė:

Pas mane irgi panasi dilema - ar daryti baliu giminems ir nevaziuoti i vestuvine kelione (nes finansai neleis) ar susituokti ir kukliai praleisti vakara su keliais draugais, o kita diena lekti medu kopinet verysad.gif

Neapsisprendziu niekaip...Ir kaip cia pries gimines pasirodysi...O priimtinesnis vis delto antras variantas...Nezinau kaip tu Giciule, bet as svajoju pirmiausia apie puikia vestuvine kelione nei apie sedejima prie stalo...Manau reikia si klausima spresti abiems, nes vienai siaubingai sunku...

Labas,Siandra,tikriausiai musu problema tame, kad per daug galvojam ir per daug imam i sirdi.Vat pas mane irgi tas pats ''Ir kaip cia pries gimines pasirodysi...'' Jeigu skaiciuoti pacias artimiausias gimines,susidaro apie 50 zmoniu,jeigu tik tevus ir 3 draugu poras-20 zmoniu.Bet velgi,pakviesi draugus,tai tie artimiausi gimines,pvz.pusseseres,pusbroliai bus labai izeisti{ypac tie,kuriu vestuvese mes patys dalyvavom) drinks_cheers.gif .Nu vat ir kaip ta kuklu vakara padaryti,kad neizeistum paciu artimiausiu?geriausiai nedaryt isvis nieko,bet tada man taip liudna butu:isivaizduok,po baznycios parvaziuoji namo,nusivelki suknele ,atsisedi su vyru pries telika ir valgai barsciu sriuba... verysad.gif Taip norisi,kad si diena butu pati paciausia gyvenime...
O kaip jus planuojat ta kuklu vakara?Draugai+tevai ar tik draugai?Ir kur zadat vakarot?Kavinej ar namuose?Ar kviestumet koki muzikanteli?
Mes jeigu darysim super kuklu vakara,tai lyg galvojam pas uosviene sode,nu bet cia irgi dar neaisku.
Zodziu galvoj visiskas chaosas verysad.gif g.gif Gal Tu jau ka nors nusprendus,pasidalink mintimis.
Atsakyti
As gal truputeli paiaveluotai, bet noriu pasakyti kaip man buvo. Mes ir nusprendem susituokti dviese. Tai kaip tarem, taip padarem. Kaip tik tuo metu buvom JAV, tai nuskridom i Las Vegasa ir ten be jokiu problemu galima tai padaryti. Vestuves buvo laaabai neiprastos. Tiesiog uzsisakem limuzina ir nuvaziave prie kopliteles prie langelio i drive thru, net neislpe is masinos susituokem. Labai buvo faina, nes tada galvojom tik apie save ir apie tai ka mes cia darom o ne ar muzikantai gerai pasirodys ar maistas bus geras ir t.t.. Buvo tikrai super. Pakui gatvese visi mus sveikino biggrin.gif O sakyti niekam isvis nesakem. Kvietem drauga viena kad pabutu liudininku(tiksliau tik vaziuoti su mumis, nes jis apie musu planus ir nezinojo nieko), nes norejosi tureti artima zmogu, kuris paliudytu, bet kadangi nesakem, kad skrendam tuoktis, tai seip ir nesutiko i kelione su mum vaziuoti. O teveliam ir pasakem tik grize namuciuose po savaites. Norejosi pranesti tai asmeniskai. Nebuvo jokiu pykciu ar dar kazko is ju puses, o tik didelis dziaugsmas(dar galvojau, kad mama supyks, kad tokio dalyko nepranesiau). Bet manau, kad mes kuriam seima ir tai tik musu reikalas ir ar as pasakysiu pries ar po, tai jau nieko vistiek nepakeis. Na o dabar jau planuojam vestuves Lietuvoje, nes visdelto wub.gif norisi kad seima ir draugai tai irgi pamatytu ir butu kartu tokia diena bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Delsiu su savo įspūdžias, bet kaip teisingai buvo pastebėta, vis dar mėgavomės medaus mėnesiu ax.gif
O buvo taip. Kadangi mano vyras yra didelis kalnų ir slidinėjimo fanatikas, nusprendėm, kad ir susituokti būtų nuostabu kalnuose – Colorado valstijoj. Taigi taip ir padarėm. Užsisakėm kambarį vienam “Bed&Breakfast”, kuris ir rūpinosi visu vestuvių organizavimu.
Pati vestuvių diena buvo labai šilta ir saulėta. Ceremonijai pasirinkom Colorade esantį Rocky Mountains nacionalinį parką. Kadangi liudininkų neprireikė, vieninteliais mūsų santuokos stebėtojais tapo limuzino vairuotojas, fotografas ir tuokėjas. (Kaip viskas atrodė, galėsit pasižiūrėti nuotraukose)
Po vestuvių viešbutuko savininkai surengė mums romantišką vakarienę žvakių šviesoje. Ahh, net ir dabar prisiminus per kūną nubėgą šiurpuliukai... Tikrai nemanau, kad koks didelis balius būtų padovanojęs tiek daug neišdildomų akimirkų.
Kitą dieną išvykome pratęsti medaus mėnesiuko kitame kalnų kurorte. Aukštai kalnuose išsinuomavom jaukų butuką ir ten, apsupti snieguotų viršūnių, praleidome vienas nuostabiausių savo gyvenimo dienų.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad tikrai nesigailiu, kad nedėvėjau baltos suknelės, kad šalia nebuvo nei tėvų, nei draugų. Visą laiką norėjau tokių vestuvių ir džiaugiuosi, kad mums pavyko tai įgyvendinti. Taip kad tuo pačiu norėčiau atsakyti Giciulei ir Siandrai – jei širdyje yra noras, susituokit dviese bažnyčioj ir neatsisakykit povestuvinės kelionės. Juk tuokiatės dėl savęs, ar ne? O balių visada galėsit padaryti vėliau. Beje, mes irgi kelsim “puotą” vasario mėnesį, kad savo laime pasidalintume su draugais ir artimaisiais. Kadangi taip jau sutapo, kad vasarį švęsiu ir savo 25-metį, tai dvi šventes sujungsim į vieną ir manau visai neblogai pasilinksminsim (ir ekonomiškai!)

O nuotraukytes galit peržiūrėt čia:
http://public.fotki.com/EstesPark/
slaptažodis: colorado

Atsakyti
Beje, dar norėjau papasakoti vieną mažytį kuriozą įvykusį per vestuves. Mano vyras yra nekrikštytas, taip kad natūralu, kad tuokėjui (šis beje buvo pastorius) dar mėnuo prieš vestuves užsiminiau, kad norėčiau civilinės ceremonijos ir kad Dievas niekur nebūtų minimas. Jokių problemų. Vestuvių dieną pastebėjau, kad šis dėvi kunigo apykaklę, taip kad prieš pat ceremoniją dar kartą pasitikslinau, ar tikrai tai bus civilinė ceremonija. Jis nusišypsojo ir pasakė: “Aš pasistengsiu viską atlikti kaip galima civilizuočiau.” Na gerai, galvoju. Ceremonijos metu Dievas paminėtas nebuvo, išskyrus tai, kai šis tarė: “Tebūnie palaiminti šie žiedai...” Na na galvoju, tai kas gi juos laimina?
Kitą dieną bepusryčiaujant, pastorėlis atnešė mums vestuvinį liudijimą. Pažvelgiu į šį, o jis visas išmargintas žodžiais “Ką Dievas sujungė, žmogus teneišskiria...” Nieko nepasakiau, bet kaip ir neaišku, prieš Dievą mes sutuokti, ar ne...
Atsakyti