Merguzele, 23 Lap 2005 - 18:13, parašė:
Merguzele, 23 Lap 2005 - 18:13, parašė: ![]()
Visą laiką įsivaizdavau savo vestuves kaip mažytę, gal net ir slaptą dviejų žmonių ceremoniją. Na man tai kažkas tokio egzotiško. Dėl slaptumo, tai gal ir nelabai pasisekė, nes jaunikis spėjo pasigirti porai žmonių dėl sužadėtuvių (taip kad dabar ir mergvakaris nusimato), bet susitarėm, kad Lietuvoj esantiems draugams nesakysim nieko, tik po ceremonijos pranešim, kai siųsim nuotraukas. Taip kad apie artėjančias vestuves nežino net brangiausiojo tėvai.
Kadangi tuoksimės JAV, tai išsiaiškinau, kad būtent toj valstijoj liudininkai nereikalingi. Kitur liudininkus gali atstoji fotografai ar dar koks filmuotojas.
Labiausiai mane neraminantys dalykai yra apranga, na ir kaip ypatingiau visą tai atšvęsti.
Kadangi tuoksimės JAV, tai išsiaiškinau, kad būtent toj valstijoj liudininkai nereikalingi. Kitur liudininkus gali atstoji fotografai ar dar koks filmuotojas.
Labiausiai mane neraminantys dalykai yra apranga, na ir kaip ypatingiau visą tai atšvęsti.
sveikinimai jums dideli! jei taip norit tai ir pirmyn!
nemanau kad tevams pranesti yra butina, kaip cia minejo! gal patartina, bet tikrai nebutina! tevai jei myli ir gerbia, supras ir pasidziaugs uz jus!
siaip taijuk amerikoj liudiniankai ne beda, justice of the peice, i kuri kreipsites, kad sutuoktu, pades tuo klausimu!
as gal noreciau kur nors kalnuose, ziema isinuomuoti trobele, ten kur nors koplyetelej susituokti ir tada savaitele kokia pakopineti medu!
msn dar ir jura patinka...isinuomuokit kokia jachta - prieplaukoj susituokit ir praleisit kelias dienas dviese vandenyse...kiur niekas jums netrukdys dziaugtis najaja laime, meile
...o tas balius...su giminem...lietuvoj...manau nera visiskai butinas...vieniiems jo reik, kiitiems - nea...