Įkraunama...
Įkraunama...

Plytelių priežiūra, valymas

QUOTE(di_sapa @ 2007 06 14, 23:26)
Sveiki, remontas į pabaigą, o kaip nuplauti kalkes? Padėkit, gal patarsit.

aš po remonto grindis ploviau keletą kartų su vis skirtingais švariais skudurais kol nebebuvo baltos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 14 birželio 2007 - 22:53
sveikos, gal kas galit patart, kuom valyt matines grindų plyteles??? Na, atrodo, kad išbandžiau jau viską, ką žinau, bet rezultato nėra. Tos plytelės toookios dėmėtos, baisu.
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif Su draugu pasistateme nama, visa pirma auksta isklojome didelemis plytelemis, sviesiomis, gelsvomis :-) Viskas butu ok, bet neisivaizduoju ka daryti kad jos blizgetu, atrodytu kaip isvaskuotos :-) Plotas tikrai didelis (virs 100kv), tad nesinori kelis kart dienoj plauti ju :-)
Is anksto dekoju uz patarimus :-)
Atsakyti
Pas mus plotas 140 qm ir vien plyteles doh.gif Labai svarbu pasirinkti gera skysti grindim plaut ir jo neperdozuot. Taip pat svarbu, kad isplovus greitai isdziutu, nes kitaip pasilieka dryziai. Mazus plotus, galima nusausint ir pablizginti tokiu kaip ir kailiniu skuduru. Bet as to tikrai nedarau schmoll.gif
Atsakyti
isbandykit Leifheit firmos sluotas bei skyscius ir visos problemos dings kaip mat smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
yra tokia apsaugine ir blizgi priemone skirta impregnuoti plyteles ATLAS DELFIN, isdziuves tampa bespalviu ir suteikia plytelems blizgesi, produktas isiskverbia i pavirsiu palikdamas pavirsiuje atsparu apsaugini sluoksni. Impregnuotos plyteles tampa atsparus ivairiems plovykliams bei apkrovoms
kaina.
vidutiniskai 1 kg skyscio pakanka 15-20m2, bet reikia ziureti koks pagrindo dregmes igeriamumas ir plyteliu tipas.
Kainos 0,25 kg - 5,10 Lt
1 kg - 15,50
5 kg - 69 Lt
Atsakyti
siulyciau vaskuoti plyteles smile.gif
Atsakyti
Perku is sios firmos priemones
www.telta.lt, profesionalios priemones, naudoja labai daug valymo kompaniju, naudoju ir as, visiems gyvenimo atvejams, jau kokia 5-6 metai g.gif
Turi ir sluosciu ir chemijos ir biohemijos, na vienu žodžiu gėrio turi biggrin.gif
Bet ji Kaune, as kaip pastovus klientas, aatsiunčia paštu i Vilniu, gal ir Jūs sutarsite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 29 gegužės 2008 - 07:23
Sveikos, mamulės,
gal kas man padės. Na, niekaip nepavyksta kokybiškai išvalyti tarpų tarp keramikinių plytelių virtuvėj. .O tarpai , aišku, baltos spalvos. Bandžiau visokiais Ajax, ir t.t. vistiek gerai neišsivalo.Gal kas žino kokią efektyvią priemonę?
Atsakyti
QUOTE(marionetė @ 2008 06 19, 14:31)
Sveikos, mamulės,
gal kas man padės. Na, niekaip nepavyksta kokybiškai išvalyti tarpų tarp keramikinių plytelių virtuvėj. .O tarpai , aišku, baltos spalvos. Bandžiau visokiais Ajax, ir t.t. vistiek gerai neišsivalo.Gal kas žino kokią efektyvią priemonę?

man irgi idomu, nes pas mane sviesiai geltoni, ir pastoviai murzini, nusipirkau kazkokia tai priemone, kuria reikia tepti 2 kartus, duot nudziuti ir paskui a la tai lengviau valos nes susidaro apsauginis sluoksnis.... bet deja, kazkaip neveikia sad.gif
Atsakyti
Vonioj tarpelius valau su Domestos. Glaistas žydras, kai nuo vandens pageltonuoja , su Domestos pažydruoja tongue.gif
Atsakyti